Hoe problemen met de iPhone Remote App op te lossen

Inhoudsopgave:

Hoe problemen met de iPhone Remote App op te lossen
Hoe problemen met de iPhone Remote App op te lossen
Anonim

Een iOS-apparaat aansluiten op een computer of Apple TV met behulp van de iTunes Remote-app is meestal eenvoudig. Maar soms kunnen de apparaten geen verbinding tot stand brengen, zelfs niet als de juiste verbindingsstappen zijn gevolgd. Als het je niet lukt om de iPhone Remote-app werkend te krijgen, helpen we je het probleem te identificeren en op te lossen.

Redenen waarom de Apple iTunes Remote-app niet werkt

Er zijn verschillende redenen waarom de iTunes Remote-app geen verbinding tot stand kan brengen, waaronder hardware- en softwareproblemen. Meestal wordt het probleem dat u ondervindt duidelijk nadat u het hebt opgelost. Het oplossen van problemen met de volgende instructies zou moeten helpen de aard van het probleem te verduidelijken.

Image
Image

Hoe problemen met de iPhone Remote App op te lossen

Als je problemen ondervindt met de iPhone Remote-app die niet goed verbinding maakt, volg dan deze stappen om hem weer werkend te krijgen.

  1. Update de software. Nieuwe versies van software brengen nieuwe functies en oplossingen met zich mee, maar kunnen ook problemen veroorzaken zoals incompatibiliteit met oudere hardware of software. Als je problemen hebt om de Remote-app te laten werken, is de eerste, eenvoudigste stap om ervoor te zorgen dat alle apparaten en programma's die je gebruikt up-to-date zijn.

    Zorg er naast het updaten van het besturingssysteem voor dat uw versies van Apple TV en iTunes up-to-date zijn.

  2. Gebruik hetzelfde wifi-netwerk. Als je de juiste software hebt maar nog steeds geen verbinding hebt, controleer dan of je iPhone, Apple TV en iTunes-bibliotheek zich op hetzelfde wifi-netwerk bevinden. De apparaten moeten zich op hetzelfde netwerk bevinden om met elkaar te kunnen communiceren.

    • Ga op de iPhone naar Instellingen > Wi-Fi om te zien op welk netwerk u zich bevindt en selecteer een nieuw nodig.
    • Selecteer op een Mac het Wi-Fi-pictogram in de rechterbovenhoek en doe hetzelfde.
    • Ga op Apple TV naar Instellingen > Algemeen > Netwerk >Wi-Fi en selecteer het juiste netwerk.
  3. Start de router opnieuw op. Als je de juiste software hebt en op hetzelfde netwerk zit maar geen verbinding hebt met de Remote-app, is het probleem misschien eenvoudig op te lossen. Sommige draadloze routers ontwikkelen communicatieproblemen, vooral als er te veel apparaten tegelijk verbinding maken. Het herstarten van de router kan het probleem oplossen.

  4. Thuisdeling inschakelen. De Remote-app vertrouwt op een Apple-technologie genaamd Thuisdeling om te communiceren met de apparaten die het bestuurt. Als gevolg hiervan moet Thuisdeling op alle apparaten zijn ingeschakeld om Remote te laten werken. Als deze eerste paar benaderingen het probleem niet hebben opgelost, controleer dan of Thuisdeling is ingeschakeld door het volgende te doen:

    • Op de iPhone, als Thuisdeling niet is ingeschakeld, opent u de Remote-app en wordt u gevraagd deze in te stellen. Gebruik je Apple ID om in te loggen.
    • Stel Thuisdeling op een Mac in iTunes in.
    • Ga op Apple TV naar Instellingen > Algemeen > Computers en volg de instructies op het scherm instructies.
  5. Stel de iTunes Remote App opnieuw in. Als je nog steeds geen geluk hebt, stel dan de iTunes Remote-app helemaal opnieuw in. Dat houdt in dat je de app verwijdert, hem opnieuw downloadt van iTunes en hem vervolgens zoals gewoonlijk start.

  6. Upgrade AirPort of Time Capsule. Als dat niet werkt, ligt het probleem mogelijk niet bij de Remote-app. In plaats daarvan kan het probleem zich voordoen bij uw draadloze netwerkhardware. Als uw AirPort Wi-Fi-basisstation of Time Capsule met ingebouwde AirPort verouderde software heeft, kan dit de communicatie tussen Remote en de Apple TV of Mac verstoren. Upgrade de AirPort- en Time Capsule-software.
  7. Configureer de firewall voor Mac of pc opnieuw. Een firewall voorkomt dat andere computers zonder uw toestemming verbinding maken met de uwe. Als gevolg hiervan kan het soms voorkomen dat uw iPhone verbinding maakt met uw computer.

    Als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, maar Remote zegt nog steeds dat het je bibliotheek niet kan vinden, open dan je firewallprogramma (op Windows zijn er tientallen; op de Mac, ga naar Systeemvoorkeuren> Beveiliging en privacy > Firewall ).

    Maak in je firewall een nieuwe regel die inkomende verbindingen met iTunes toestaat. Sla die instellingen op en gebruik Remote om opnieuw verbinding te maken met iTunes.

  8. Neem contact op met Apple voor meer hulp. Als geen van deze maatregelen heeft gewerkt, heeft u mogelijk een complexer probleem of een hardwarestoring. Neem in dat geval contact op met Apple voor meer ondersteuning.

Aanbevolen: