Dell Alienware Aurora R9 Review: futuristisch gaming-pc-ontwerp

Inhoudsopgave:

Dell Alienware Aurora R9 Review: futuristisch gaming-pc-ontwerp
Dell Alienware Aurora R9 Review: futuristisch gaming-pc-ontwerp
Anonim

Bottom Line

De Aurora R9 van Alienware biedt een interessant ontwerp en veel aanpassingsmogelijkheden, maar het is niet de meest budgetvriendelijke optie die er is.

Alienware Aurora R9

Image
Image

We hebben de Dell Alienware Aurora R9 gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Alienware als bedrijf is veel veranderd sinds het begin in Miami als een boetiek pc-bouwer. Het merk, dat in 2006 werd overgenomen door technologiegigant Dell, heeft sindsdien een aantal ups en downs gekend, maar ze blijven nog steeds een betrouwbare optie voor diegenen die op zoek zijn naar kant-en-klare computers van hoge kwaliteit.

Een van die modellen die Alienware in de loop der jaren heeft ontwikkeld en verbeterd, is hun Aurora Desktop Gaming PC. Oorspronkelijk uitgebracht in 2009 met de R1, heeft de Aurora het afgelopen decennium verschillende iteraties gekend, waarbij de interne onderdelen gestaag werden verbeterd en de ontwerpen veranderden. De R9 is de nieuwste versie van Alienware die op de markt komt - elk model is uitgerust met de nieuwste technologie die er is.

Als het idee om een computer helemaal opnieuw te bouwen met veel afzonderlijke componenten, meterslange draden en zenuwslopende installaties een beetje te veel voor je lijkt, zou je een pc als deze oppakken die klaar is om direct uit de box kan nieuwe gebruikers helpen om zonder gedoe de wereld van pc-gaming te betreden (hoewel het tegenwoordig echt niet zo erg is).

Dus hoe verhoudt de Aurora R9 zich tot concurrenten in de enorme vooraf gebouwde pc-ruimte? Lees hier onze recensie en ontdek het zelf voordat u de trekker overha alt voor zo'n dure aankoop.

Image
Image

Ontwerp: polariserende sci-fi-esthetiek

De beste manier om het ontwerp van Alienware voor een overgrote meerderheid van hun producten te beschrijven, kan worden samengevat als 'polariserend'. Ze gaan helemaal terug naar de begindagen van het bedrijf, hun sci-fi en alien-achtige esthetiek hebben sommigen altijd aangesproken, terwijl degenen die de voorkeur geven aan strakke lijnen en minimale looks in de tegenovergestelde richting vluchten.

De voortgang van het torenontwerp van de Aurora is drastisch veranderd tussen de modellen, maar de R9 zet dit potentieel polariserende ontwerp voort met zijn algehele uiterlijk. Wat we hier in wezen bedoelen, is dat als het op de Aurora aankomt, je er van houdt of er een hekel aan hebt.

De R9 heeft de vorm van een futuristische langwerpige straalmotor en heeft een enorme luchtinlaat aan de voorkant die van achter naar voren taps toeloopt. Het is momenteel verkrijgbaar in twee kleuren, waaronder grijs en wit. Ondanks dat hij op de markt wordt gebracht als meer een mid-tower-behuizing, is de R9 dankzij deze ontwerpkeuze behoorlijk omvangrijk en groot. Met een gewicht van bijna 40 pond (wat zal fluctueren afhankelijk van de hardware die je selecteert), is hij ook zwaar, dus plan hem niet te vaak te verplaatsen.

Langs deze ingang aan de voorkant bevindt zich een slank plat paneel omringd door de enige RGB-verlichting van de R9 (duurdere modellen hebben ook een RGB "Alienware" aan de rechterkant), die vloeiend verandert tussen verschillende tonen wanneer ingeschakeld (een mooie touch voor degenen die niet houden van RGB overal gepleisterd, maar niet genoeg voor degenen die van RGB alles houden).

Rechts bovenaan het paneel bevindt zich het iconische Alienware-logo (ook RGB) dat op slimme wijze ook dienst doet als de aan / uit-knop van het bureaublad. Daaronder bevindt zich een reeks handige poorten, waaronder drie Type-A USB 3.1 Gen 1-poorten, een enkele USB-C 3.1 Gen 1-poort, een hoofdtelefoon/line-out en microfoon/line-in. De plaatsing hiervan is fantastisch, zodat gebruikers om gemakkelijk meer dan genoeg poorten te bereiken voor zo ongeveer alles wat ze nodig hebben om verbinding te maken met hun toren.

De R9 gaat verder naar de boven- en zijkanten van de behuizing en neemt verrassend genoeg niet de populaire nieuwe trend over om een glazen of plastic ruit op te nemen, zodat gebruikers de binnenkant van hun pc kunnen zien, maar niet iedereen is aan boord voor deze blik ook. In plaats daarvan zijn de boven- en zijkanten eenvoudig uitgerust met enkele inlaten voor luchtstroom, terwijl de rechterkant een groot Alienware-label aan de achterkant heeft.

De achterkant van het nieuwe Aurora-model is niet de meest aantrekkelijke, met zijn blote metalen constructie, maar dit is niet echt belangrijk omdat je hem waarschijnlijk nooit zult zien. Zonder het enorme aantal poorten hier op te sommen (je kunt het tabblad met specificaties op deze pagina bekijken voor de volledige uitsplitsing), host de achterkant al je aansluitingen voor schermen, stroom, luidsprekers, USB's en meer. Deze zijn allemaal gemakkelijk toegankelijk en vrij standaard voor een desktop-pc, gerangschikt in een verticaal I/O-schild.

Als je van Alienware of het uiterlijk van de R9 houdt, is dit geen slechte optie, maar zeker niet de meest zuinige.

In de behuizing heeft Alienware de nieuwe R9 behoorlijk upgradebaar gemaakt, waardoor eigenaren gemakkelijk dingen uit elkaar kunnen halen voor toegang tot verschillende componenten. Hoewel het van binnen een beetje krap is, biedt het geniale vermogen om de PSU (voedingseenheid) naar de zijkant te zwaaien wanneer de behuizing wordt verwijderd, gemakkelijker toegang tot het moederbord en al zijn onderdelen. Hoewel we ons een beetje zorgen maken over de luchtstroom vanwege deze strakke pasvorm in de behuizing, kun je de hardware langs de lijn upgraden als je dat wilt.

Configuratieproces: Plug en play

Omdat dit een kant-en-klaar product is, is het instellen van uw nieuwe pc supereenvoudig, in wezen plug-and-play. Dit is een ander enorm belangrijk punt om te overwegen als je pc-gaming wilt beginnen, maar niet het eerste weet over het installeren van een besturingssysteem, het oplossen van problemen met builds of het navigeren door het BIOS.

Zodra je de R9 uit de doos hebt gehaald, is de eerste stap om alles aan te sluiten. De basislijst hiervoor omvat de stroomkabel, je displaypoort naar keuze (de R9 wordt geleverd met VGA, HDMI en DisplayPort, afhankelijk van op uw hardware), een muis en toetsenbord en Ethernet als u de meegeleverde Wi-Fi-kaart niet gebruikt.

Als je toren goed is aangesloten op al deze verschillende onderdelen, kun je doorgaan en op de aan / uit-knop drukken om hem op te starten. Omdat deze pc's vooraf zijn uitgerust met Windows 10, zou de Aurora tijdens de eerste opstartvolgorde slechts een korte tijd nodig moeten hebben om aan de slag te gaan voordat u wordt gevraagd de instructies op het scherm te volgen voor het instellen van Windows. Dit gedeelte is vrij eenvoudig, dus volg gewoon de stappen die ervoor zorgen dat u zich aanmeldt bij uw Microsoft-account (of er een maakt), verbinding maakt met internet, een taal en tijdzone selecteert, enz.

Bij het landen op uw nieuwe bureaublad in Windows 10, is de rest van het installatieproces grotendeels aan u. Meestal ga ik door met het eerste proces door te controleren op Windows-updates, deze eerst te installeren en indien nodig opnieuw op te starten, gevolgd door updates voor stuurprogramma's en grafische kaarten te downloaden. Zodra je de belangrijke software hebt bijgewerkt, kun je het beste je favoriete apps en software downloaden die je wilt gebruiken, zoals Steam, Spotify, Chrome, enz.

Vanaf hier kun je het uiterlijk van je nieuwe pc verfijnen in het instellingenmenu of de dingen laten zoals ze zijn. Als u een monitor met een hogere verversingssnelheid of resolutie gebruikt, is het ook een goed idee om ervoor te zorgen dat uw pc dit volledig gebruikt door de weergave-instellingen en -opties te bekijken. Niemand vindt het immers leuk om te ontdekken dat ze vastzitten op 60 Hz met hun scherm dat 144 Hz kan bereiken.

Prestaties: Resultaten kunnen variëren

Het bepalen van de algehele prestaties van de Aurora R9 is volledig afhankelijk van de hardware-opties of het model dat je hebt gekocht. Voor prestaties krijg je waar je voor beta alt. Een korte opmerking hierover is dat u doorgaans de beste componenten moet kopen voor uw specifieke behoeften die binnen uw budget vallen. Als je voornamelijk wilt gamen, is je GPU misschien wel het belangrijkste onderdeel, dus begin daar. Voor degenen die een balans willen tussen gaming en werkprestaties, zorg ervoor dat je een fatsoenlijke CPU krijgt.

Dus met die disclaimer uit de weg, kunnen we de prestaties evalueren van ons specifieke R9-model, dat toevallig de basiseenheid is voor de goedkoopste prijs. Deze variant is uitgerust met een 9e generatie Intel Core i5 9400, NVIDIA GeForce GTX 1650, 8GB HyperX FURY DDR4 XMP op 2666MHz en een 1TB 7200RPM SATA 6Gb/s HDD. Geen van deze componenten wordt als topklasse beschouwd, maar dit is de budgetversie van de R9-modellen die waarschijnlijk een van de meer populaire opties zal zijn vanwege de prijs.

Laten we eerst eens kijken naar de opstarttijd. Helaas bevat dit model geen SSD voor de opstartschijf, in tegenstelling tot de meeste duurdere opties. Je kunt er een toevoegen, maar het kost extra. HDD's zoals de 7200RPM op onze versie zijn notoir langzamer in vergelijking met een SSD, dus de opstarttijd van ongeveer 40 seconden voor de onze laat te wensen over. Daarentegen duurt een SSD normaal gesproken slechts 10 seconden.

Deze HDD is ook langzamer voor al het andere. Het doorzoeken van mappen, het openen van bestanden, het laden van games en al het andere waarbij toegang tot de opslag nodig is, zal een beetje traag zijn. Ik ben misschien bevooroordeeld als ik uit een pc met M.2 SSD's kom, maar het is iets om te overwegen bij het bekijken van opties op hardware bij het kopen van een pc. Als je het je kunt veroorloven, raad ik je ten zeerste aan een SSD toe te voegen, ook al is het alleen voor het besturingssysteem.

De i5 9400 CPU zal je zeker niet wegblazen, maar voor de meeste lichtere taken zoals surfen op het web, door bestanden bladeren en wat lichte bewerkingen uitvoeren met Adobe-producten, is hij perfect geschikt voor de meeste gemiddelde gebruikers. Als je veel intensief computerwerk wilt doen, moet je het geld uitgeven aan een krachtigere CPU.

Over het algemeen is deze hardwareconfiguratie redelijk voor lichte gebruikers, maar waarschijnlijk niet genoeg voor degenen die veel multitasken of intensieve, CPU-afhankelijke verwerking willen doen.

Image
Image

Gaming: van ok tot geweldig, als je het geld hebt

Net zoals prestaties bij dagelijkse taken, zijn uw prestaties bij gaming gebaseerd op de hardware die uw Aurora heeft. Je kunt helemaal naar een monsterlijke gaming-installatie gaan met een GTX 2080, of helemaal naar ons kleine basismodel met een GTX 1650, dus het is aan jou voor hoeveel prestaties je bereid bent te betalen.

Voor onze R9 met een bescheiden 1650 GPU zullen de prestaties de gameconsoles van die tijd overtreffen, zoals een Nintendo Switch, PS4 of Xbox One. Het is echter in wezen beperkt tot 1080p-gaming, dus houd daar rekening mee als je tot 2K- of 4K-resoluties wilt stoten, omdat het moeite zal hebben om solide prestaties te leveren.

We hebben de Aurora getest met een aantal titels, van indiegames tot grotere AAA-titels, die elk enorm kunnen verschillen in termen van optimalisatie. Voor onze monitor hebben we een 1080p Viewsonic-scherm gebruikt dat 144 Hz kan bereiken om ervoor te zorgen dat dit randapparaat de pc niet tegenhoudt.

Nu op naar de tests. Ten eerste hebben we de gemiddelde frames per seconde (fps) gecontroleerd op enkele grotere titels zoals Gears 5, Battlefield V en PUBG met de aanbevolen instellingen. Voor hardware-intensieve games zoals deze was de R9 verrassend capabel, meestal in het bereik van gemiddeld 60-70 fps. Dit is niet geweldig, maar het is solide en beter dan de prestaties van zoiets als een XB1. Dankzij de adaptieve synchronisatietechnologie van onze monitor merkten we ook geen grote tranen of haperingen.

Met indie-games of games die minder GPU-intensief zijn, zoals Terraria, League of Legends en World of Warcraft, was deze specifieke R9-variant meer dan capabel, met succes met gemak meer dan 100 FPS en zelfs het maximaliseren van de 144Hz van onze monitor voor sommige titels. Als je niet iemand bent die de beste grafische instellingen of de nieuwste AAA-titels eist, is deze Aurora een goede optie als je wat geld wilt besparen.

Afgezien van FPS waren de laadtijden voor games in vergelijking met mijn met SSD uitgeruste pc veel, veel langzamer. Laden in planeten en zones in Destiny 2 duurt slechts enkele ogenblikken met een SSD, terwijl deze HDD R9 twee keer zo lang of meer vergelijkbaar aanvoelde als wat je zou zien met een huidige generatie gameconsole (ze hebben allemaal HDD's).

Uw spelprestaties met betrekking tot de Aurora zijn afhankelijk van uw hardware, randapparatuur en netwerksnelheden als u een online game speelt, dus kies het beste model dat u zich kunt veroorloven binnen uw budgettaire beperkingen en onthoud hoe u van plan bent te gebruiken uw pc.

Audio: degelijke vooraf gebouwde prestaties en surround sound

Een hoogwaardige audio-installatie wordt vaak over het hoofd gezien als het om computers gaat, maar het is iets dat echt kan bijdragen aan het algehele plezier van uw pc. Meeslepende soundscapes in games en films, verbluffend dynamisch bereik in muziek en heldere, heldere dialogen zorgen samen voor een scheiding tussen de middelmatige computers en de geweldige.

Voor de Aurora R9 is de audiokwaliteit verrassend goed, dankzij een groot aantal meegeleverde hardware- en software-opties zoals interne high-definition 7.1+2 prestatie-audio. Omdat dit echter een vooraf gebouwde versie is die rechtstreeks van Dell komt, is het een beetje moeilijker om te bepalen waar de meegeleverde Re altek ALC3861-driver in het spectrum v alt, omdat deze exclusief is voor Dell-producten.

Als we onze instap-R9 van dichtbij bekijken, gestapeld tegen een vergelijkbaar geprijsde G5, is het gemakkelijk te zien hoe de premium Alienware-branding in het spel komt.

Als je een stevige externe audio-opstelling hebt met veel luidsprekers, heb je geluk, want de R9 heeft tonnen poorten voor je apparatuur. Poorten aan de achterkant omvatten een midden-/subwooferuitgang, surround-uitgang achter, surround-uitgang aan de zijkant en twee coaxiale S/PDIF-poorten voor het aansluiten van een versterker, luidsprekers of een tv voor digitale audio-uitgang via een coaxkabel.

Hoewel echte audiofielen nog steeds een DAC of digitaal-naar-analoog-converter willen gebruiken, biedt de Aurora R9 voor de meeste gebruikers behoorlijk behoorlijke audio-opties.

Netwerk: solide Ethernet, gemiddelde wifi

In het internettijdperk zijn netwerksnelheden en prestaties van het grootste belang voor de meeste gebruikers, vooral als je een gamer bent. Dit feit geldt niet alleen voor degenen die van online multiplayer-games houden, maar ook voor degenen die de voorkeur geven aan singleplayer, aangezien de meeste mensen hun software nu online downloaden.

Zoals de meeste moderne computers tegenwoordig, biedt de Aurora R9 optimale netwerksnelheden terwijl hij is aangesloten op een goede oude Ethernet-kabel. Geïnstalleerd op onze R9 en alle andere Aurora-modellen, is de RJ-45 Killer E2500 Gigabit Ethernet-poort. Met een goede Ethernet-kabel kan deze poort een maximale gegevenssnelheid tot 1.000 Mbps bieden. Aangezien de meeste mensen over de hele wereld nog steeds geen toegang hebben tot zulke hoge internetsnelheden, zal de meegeleverde gigabit-poort in wezen worden beperkt tot wat uw internetsnelheid ook is (de onze is 200 Mbps).

De R9 beschikt ook over een geïntegreerde netwerkoplossing genaamd Killer E2500 Ethernet LAN, die te vinden is op het moederbord van alle Alienware Aurora's. De Killer E2500 is de nieuwste Gigabit Ethernet-controller van Rivet Networks die werkt door het detecteren en prioriteren van uw games, video- en chattoepassingen om de latentie te verbeteren, jitter te verminderen en het vastlopen van video's te voorkomen.

Het gebruik van de meegeleverde Killer Control Center-software biedt nog meer voordelen voor uw netwerkprestaties. Met dit programma kunnen gebruikers talloze verschillende aspecten van het netwerk van hun pc regelen, dus het is een leuk extraatje om bij de aankoop te hebben inbegrepen. Met deze software kunt u zien welke applicaties bandbreedte gebruiken en hoeveel van uw bandbreedte wordt gebruikt. Killer Control Center geeft dan automatisch prioriteit aan bepaalde apps of laat je zelf beslissen welke je prioriteit wilt hebben voor optimale prestaties.

Wi-Fi is iets dat nog steeds ver achterblijft bij een bedrade verbinding, en de Aurora R9 is op dit gebied niet anders. Het downloaden van games in Steam was aanzienlijk langzamer in vergelijking met Ethernet, maar het is geschikt om op internet te surfen, inhoud te streamen of online te spelen (hoewel onvoldoende ten opzichte van Ethernet).

Er zijn meerdere Wi-Fi-opties voor hardware op de R9 als je bereid bent extra te betalen, maar de meegeleverde 802.11ac 2x2 Wireless, Wi-Fi en Bluetooth 4.1 werkten in een mum van tijd goed genoeg voor ons. Toch kun je beter een kabel gebruiken.

Image
Image

Software: Windows 10 met wat bloatware en extra's

Of je nu van Windows 10 houdt of niet, het ietwat beruchte besturingssysteem is wat je onvermijdelijk van Dell krijgt als je een Aurora R9 koopt. Als het systeem nieuw voor u is, is het even wennen, maar het is eenvoudig genoeg voor iedereen om te navigeren zodra u aan de slag gaat.

Ondanks dat letterlijk niemand erom vraagt, wordt er een aanzienlijke hoeveelheid bloatware meegeleverd met Windows 10. De meeste van deze software is gewoon vervelend of onnodig, maar een deel ervan kan zelfs nuttig zijn.

De interessante stukjes meegeleverde software komen rechtstreeks van Alienware in de vorm van hun Alienware Command Center. In een notendop, dit commandocentrum laat Aurora-eigenaren dingen doen zoals het selecteren van automatisch afgestemde gameprofielen, bladeren door overklokopties en RGB-lampen bedienen met de geheel nieuwe AlienFX-instellingen.

Met thermische regeling kun je de interne temperaturen bewaken en ventilatoren aanpassen aan hun ideale bereik om overtollige warmte uit het systeem te verwijderen terwijl het ventilatorvolume laag blijft. Als je iemand bent die van overklokken houdt, heeft het Alienware Command Center ook een intuïtieve overklokbesturingsmodule om extra prestaties uit je systeem te halen. Gebruikers kunnen hier hun eigen profielen aanmaken en deze direct activeren.

Voor RGB-fans biedt de AlienFX-hardware en -software talloze mogelijke combinaties met tot wel 16,8 miljoen kleuropties. Gebruikers kunnen naast de ondersteunde randapparatuur volledige controle krijgen over de externe RGB langs de voor- en zijkanten van de toren. Thema's die je maakt, kunnen ook worden opgeslagen en toegewezen aan specifieke games, wat een mooi voordeel is.

Prijs: niet de beste waar voor je geld

PC-gaming is notoir duur om in eerste instantie aan te beginnen, maar de prijzen van veel componenten zijn de afgelopen decennia blijven dalen. Hoewel het oude gezegde dat het goedkoper is om je eigen computer helemaal opnieuw te bouwen nog steeds geldt, zijn kant-en-klare computers ook veel beter vergelijkbaar geworden. Dus hoe komt deze Alienware overeen?

Ten eerste hebben boetiekbouwers zoals Alienware bijna altijd een premium, dus het is geen verrassing dat de nieuwe Aurora R9 misschien niet de beste waar voor je geld is als je het meeste uit je geld wilt halen. Alienware is ook een van de meest bekende merken in deze sector, dus dit feit is vooral waar.

Vanaf $ 850 voor ons instapmodel en tot $ 5.000 en meer voor de meest monsterlijke R9-modellen, is de nieuwe Aurora niet bepaald betaalbaar, maar het is niet verschrikkelijk. Met PCPartPicker konden we een vergelijkbare pc bouwen voor ongeveer $ 700. Dit vereist echter dat je het zelf in elkaar zet, maar het is niet zo moeilijk als je zou denken.

De R9 heeft een beetje de vorm van een futuristische langwerpige straalmotor en heeft een enorme luchtinlaat aan de voorkant die taps toeloopt van achteren naar voren.

Een ander ding om in gedachten te houden is dat de prijs van $ 850 niet veel randapparatuur omvat, en deze kunnen behoorlijk oplopen. De Aurora R9 bevat een slordig Dell-toetsenbord en -muis, maar deze accessoires zijn absoluut het absolute minimum en zullen niet de beste ervaring bieden.

Over het algemeen is de prijs van de R9 op zijn best ok, en je krijgt wel een aantal leuke softwarefuncties van Alienware, maar het is nog steeds goedkoper om je eigen te bouwen.

Alienware Aurora R9 versus Dell G5 5090

Het vergelijken van twee gaming-pc's in een onderlinge competitie is moeilijk vanwege de enorme hoeveelheid potentiële hardwareconfiguraties, maar Dell biedt ook pre-builts buiten het merk Alienware die vergelijkbaar zijn.

Gelanceerd rond dezelfde tijd in 2019, bieden de Aurora R9 en Dell's G5 5090 (zie bij Dell) twee mogelijke opties als u op zoek bent naar een vooraf gebouwde gaming-installatie. Als we onze instap-R9 van dichtbij bekijken, gestapeld tegen een vergelijkbaar geprijsde G5, is het gemakkelijk om te zien hoe de premium Alienware-branding in het spel komt.

Voor $ 850 kun je onze R9 krijgen met de 9e generatie Intel Core i5 9400, NVIDIA GeForce GTX 1650, 8GB HyperX FURY DDR4 XMP op 2666MHz en een 1TB 7200RPM SATA 6Gb/s HDD. Maar voor $ 100 minder voor $ 750, kun je overstappen naar de tweede-tier G5 uitgerust met een 9e generatie Intel Core i5 9400, NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti, 8GB DDR4 op 2666MHz, 1TB 7200 RPM SATA 6Gb/s HDD.

Zoals je kunt zien, voegt de Alienware-branding een extra $ 100 toe aan de prijs, en heeft zelfs een slechtere GPU. Hoewel de 1660 Ti geen enorme stap vooruit is, zal het zeker betere prestaties over de hele linie toevoegen aan je game-ervaring. Het argument zou kunnen zijn dat de Aurora er veel beter uitziet dan de G5 (hij ziet er niet echt uit), maar als je de beste setup wilt die je kunt krijgen, biedt de G5 meer voor minder.

Een vooraf gebouwde kwaliteit, maar niet de meest zuinige

Met een onderscheidend ontwerp dat alleen Alienware kan maken, is de Aurora R9 een futuristisch ogende, vooraf gebouwde pc met veel goeds, maar een beetje extra kosten. Als je van Alienware of het uiterlijk van de R9 houdt, is het geen slechte optie, maar het is zeker niet de meest zuinige.

Specs

  • Productnaam Aurora R9
  • Productmerk Alienware
  • Prijs $800.00
  • Releasedatum juni 2019
  • Gewicht 39,2 lbs.
  • Productafmetingen 18,9 x 8,77 x 17 inch.
  • Kleur Zilver
  • processor Intel Core i5 9400
  • GPU NVIDIA GeForce GTX 1650
  • RAM 8GB HyperX FURY DDR4

Aanbevolen: