Nieuwste Windows 10-update kan uw pc beschadigen

Nieuwste Windows 10-update kan uw pc beschadigen
Nieuwste Windows 10-update kan uw pc beschadigen
Anonim

Als je de laatste updates niet hebt toegepast op Windows 10, doe dat dan niet. Er zijn meldingen geweest van crashes, slechte prestaties en verwijderde bestanden van degenen die de patch hebben toegepast. Het is het beste om deze af te wachten.

Image
Image

Windows 10-gebruikers melden crashes zoals het Blue Screen of Death (BSOD) na het installeren van de update van 14 april, ook bekend als KB4549951.

De details: Zoals gemeld op BetaNews, zeggen sommige mensen dat de twee weken oude update problemen heeft veroorzaakt met Bluetooth en Wi-Fi, samen met verminderde prestaties. Andere gebruikers klaagden dat de instellingen opnieuw worden ingesteld, dat bestanden naar de Prullenbak worden gestuurd en dat sommige bestanden helemaal verdwijnen.

Als u last heeft: de update is van toepassing op twee specifieke Windows 10-installaties: 1903-OS Build 18362.778 en 1909-OS Build 18363.778. Als je een van deze builds hebt (voer winver uit vanuit het zoekvak of een opdrachtpromptvenster om te zien) en nog niet hebt bijgewerkt, kun je automatische updates uitschakelen totdat Microsoft een oplossing heeft uitgebracht. U kunt de update indien nodig ook verwijderen.

Bottom line: Dit is niet het eerste probleem met een Windows 10-update, en het zal waarschijnlijk ook niet het laatste zijn. Microsoft zou op een gegeven moment een bijgewerkte oplossing voor het probleem moeten uitbrengen, zelfs als dat betekent dat moet worden gewacht tot de volgende geplande update-release in mei.

Aanbevolen: