Pinterest-knop maakt het gemakkelijk om afbeeldingen op te slaan en te delen

Inhoudsopgave:

Pinterest-knop maakt het gemakkelijk om afbeeldingen op te slaan en te delen
Pinterest-knop maakt het gemakkelijk om afbeeldingen op te slaan en te delen
Anonim

De Pinterest Pin It-knop is een bladwijzerknop die gebruikers van Pinterest.com in hun webbrowser kunnen installeren om hun ervaring met het sociale netwerk voor het delen van afbeeldingen te verbeteren. Het duurt een paar seconden om te installeren vanaf de pagina Goodies op Pinterest.com. Na installatie verschijnt de Pin It-knop op de bladwijzerbalk van elke grote webbrowser.

Wat doet de Pin It-knop?

De Pin It-knop is een bookmarklet, of een klein stukje JavaScript-code, waarmee een bladwijzerfunctie met één klik wordt gecreëerd. Nadat het is geïnstalleerd en je op de Save-knop op de bladwijzerbalk van je browser drukt, wordt er een script uitgevoerd waarmee je automatisch afbeeldingen kunt 'vastzetten' of opslaan in persoonlijke afbeeldingsverzamelingen die je op Pinterest hebt gemaakt.com.

Image
Image

De Pinterest-knop is natuurlijk ontworpen om u een bladwijzer te laten maken voor afbeeldingen die u online vindt en leuk vindt terwijl u door andere websites bladert. Als u op de knop drukt, wordt een kopie van elke afbeelding die u selecteert, opgeslagen en opgeslagen, samen met een kopie van de afbeeldings-URL of het adres, terug op Pinterest.com.

De Pinterest-knop gebruiken

Wanneer u een webpagina bezoekt en op de Pinterest-knop in de menubalk van uw browser drukt, krijgt u onmiddellijk een raster te zien van alle mogelijke afbeeldingen op die webpagina die beschikbaar zijn om op uw Pinterest-borden te pinnen.

Image
Image

Selecteer eenvoudig de gewenste afbeelding en druk op Opslaan Vervolgens krijg je een vervolgkeuzemenu te zien met al je afbeeldingsborden op Pinterest. Selecteer de pijl omlaag om al je borden te zien. Kies vervolgens de naam van het bord waar je de afbeelding die je vastzet wilt opslaan.

Hoe installeer ik de Pinterest-knop

Het installeren van de Pinterest-bookmarklet is net zo eenvoudig als het indrukken van nog een knop.

  1. Pinterest's pagina zal automatisch je webbrowser detecteren en de downloadlink voor de juiste Pinterest-extensie weergeven. Druk op Get our Browser Button om naar de extensie/add-on winkel van uw browser te gaan.

    Image
    Image
  2. Zodra je op de Pinterest Browser Button-pagina in de extensie "shop" van je webbrowser bent, druk je op de knop Add of Install is beschikbaar op de pagina om de add-on te installeren.

    Image
    Image
  3. Volg de instructies om de installatie te voltooien en de add-on in te schakelen.
  4. Zodra de extensie is geïnstalleerd, verschijnt de Pinterest-knop in de menubalk.

Wanneer je webpagina's bezoekt en op de Save-knop drukt, kun je een afbeelding pakken en opslaan op een van je Pinterest-borden. Als u op de knop drukt, wordt ook de originele broncode opgehaald van afbeeldingen die u opslaat en wordt een link naar de originele bron gemaakt. Op die manier kan iedereen die op je afbeeldingen op Pinterest klikt, ze in hun oorspronkelijke context bekijken.

Aanbevolen: