Microsoft promoot Skype Meet Now als zoom alternatief

Microsoft promoot Skype Meet Now als zoom alternatief
Microsoft promoot Skype Meet Now als zoom alternatief
Anonim

Het hebben van een ander alternatief voor Zoom kan alleen diegenen helpen die zich zorgen maken over privacy en "Zoombombing"-problemen. Microsoft stapt op met zijn meer eerbiedwaardige oplossing voor videoconferenties in Skype Meet Now.

Image
Image

Degenen die zich zorgen maken over de beveiliging van Zoom, willen misschien Skype Meet Now uitproberen, de gebruiksvriendelijke versie van Microsoft, die zich niet hoeft aan te melden, van zijn eerbiedwaardige videochat-app.

Hoe gemakkelijk is het? Het enige wat u hoeft te doen is naar de Meet Now-webpagina van Microsoft te gaan, op Maak een gratis vergadering te klikken en de link te delen met iedereen aan wie u wilt deelnemen uw videochat. De link opent Skype als je het hebt, de webversie als dat niet het geval is, zonder dat je je hoeft aan te melden. Vergaderingen verlopen ook niet, dus u kunt één link delen en bewaren voor later gebruik.

Featuring: Microsoft belooft gratis videobellen, geen aanmeldingen en geen downloads, wat de wrijving van het verbinden met minder technisch onderlegde familie en vrienden zou kunnen verminderen. Hoewel je geen leuke virtuele achtergrond zoals Zoom kunt gebruiken, kun je met Skype's Meet Now je achtergrond vervagen om de rommel te verbergen. Je kunt het gesprek ook opnemen en je scherm delen met iedereen die is verbonden.

Bottom Line: Tijdens onze tests was Meet Now van Skype niet zo intuïtief in het gebruik als bijvoorbeeld Zoom of Google Hangouts, maar dat zou kunnen veranderen zodra mensen het vaker gebruiken. Er lijkt ook geen Brady Bunch-achtige rasterweergave te zijn, iets wat Zoom met gemak doet. Maar uiteindelijk kan het hebben van een alternatief met (vermoedelijk) robuustere beveiliging je helpen contact te maken met mensen terwijl je wacht tot Zoom dingen oplost.

Aanbevolen: