Hoe iPad-apps te vinden die de meeste batterijduur gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe iPad-apps te vinden die de meeste batterijduur gebruiken
Hoe iPad-apps te vinden die de meeste batterijduur gebruiken
Anonim

Als je vaak merkt dat de batterij van je iPad bijna leeg is, ligt het probleem mogelijk bij een van de apps die je gebruikt. Eén menu in het gedeelte Instellingen kan u helpen erachter te komen welke programma's of games het meeste stroom verbruiken. Met deze informatie kunt u stappen ondernemen om deze apps te verminderen of batterijvreters volledig te identificeren en te verwijderen.

Hier leest u hoe u een rapport kunt krijgen van waar de batterijduur van uw iPad naartoe gaat.

Deze instructies zijn van toepassing op apparaten met iOS 9 of hoger.

Het batterijgebruik op uw iPad bekijken

  1. Open Instellingen.

    Image
    Image
  2. Tik op Batterij.

    Image
    Image
  3. Het scherm voor batterijgebruik heeft twee secties. De bovenste toont activiteit en gebruik met behulp van een staafdiagram. In het onderste gedeelte staan alle apps en hoeveel batterij ze hebben gebruikt.

    Je kunt rapporten van de afgelopen 24 uur of de afgelopen 10 dagen krijgen door op een optie boven aan het scherm te tikken.

    Image
    Image
  4. Batterijgebruik per app geeft het percentage batterij-apps weer dat is gebruikt. Tik op Toon activiteit om over te schakelen naar een ander overzicht, Activiteit per app.

    Image
    Image
  5. Activiteit per app geeft weer hoe lang apps actief zijn.

    Image
    Image
  6. Als je deze gegevens onderzoekt, krijg je een goed idee van welke apps de meeste batterij verbruiken.

Wat vertelt het batterijgebruik u?

Het eerste dat opv alt, zijn de grafieken die het laadniveau en de activiteit van de batterij op de iPad weergeven. Als je een buitensporig batterijgebruik ziet op een moment dat de iPad niet erg actief is, kan een app de batterij op de achtergrond gebruiken.

Het batterijgebruik per app-lijst onder deze grafieken kan helpen bij het diagnosticeren van dit probleem. Tik op een app in deze lijst om meer details te zien over hoeveel activiteit de app op het scherm had en hoeveel er op de achtergrond was. Apps kunnen nieuwe gegevens downloaden en andere updates uitvoeren met een functie die app-verversing op de achtergrond wordt genoemd.

Hoe kunnen we ons batterijgebruik verminderen?

Je kunt de informatie in het batterijmenu gebruiken om meer uit onze batterijduur te halen.

  • Sluit apps als je ze niet meer gebruikt. U kunt dit doen met behulp van de App Switcher-functie van de iPad door te dubbelklikken op de Home-knop en vervolgens omhoog te vegen over het programma dat u wilt sluiten.
  • Zet je iPad in de slaapstand als je hem niet gebruikt. Over het algemeen wilt u niet dat de Auto-Lock-instelling wordt ingesteld op een interval van meer dan 2 minuten.
  • Zoek naar vergelijkbare apps die minder batterij verbruiken. Soms kun je apps vinden die hetzelfde doen met minder middelen.
  • Vernieuwen app op de achtergrond uitschakelen. Doe dit door Instellingen te openen, op Algemeen te tikken in het menu aan de linkerkant en Achtergrond-app vernieuwen te kiezen. U kunt Verversen van achtergrondapps helemaal uitschakelen of voor afzonderlijke apps.
  • Verlaag de helderheid van het scherm. Een helder scherm verbruikt meer stroom.
  • Schakel Bluetooth uit als je het niet gebruikt. Bluetooth bestuurt hoofdtelefoons, externe luidsprekers en andere apparaten. Als je er geen gebruikt met je iPad, kun je de functie uitschakelen en wat batterij besparen.

Aanbevolen: