TaoTronics TT-EP01 Actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoon Review

Inhoudsopgave:

TaoTronics TT-EP01 Actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoon Review
TaoTronics TT-EP01 Actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoon Review
Anonim

Bottom Line

Voor minder dan $ 50 bieden deze kleine, lichtgewicht bedrade oordopjes sterke ruisonderdrukking en solide geluidskwaliteit, zelfs in luide, drukke omgevingen, waardoor ze een goede keuze zijn voor forensen en zware reizigers.

TaoTronics TT-EP01 actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoon

Image
Image

We hebben de TaoTronics TT-EP01 gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Noise-cancelling-technologie is geweldig om de wereld om je heen uit te wissen, maar merknamen als Bose en Sony kosten veel, vooral voor hun omvangrijke over-ear-aanbod. Gelukkig zijn koptelefoons in oordopjes, zoals de TaoTronics TT-EP01 actieve ruisonderdrukkende koptelefoon, kleiner, lichter en goedkoper, terwijl ze nog steeds solide ruisonderdrukking bieden. De geluidskwaliteit is niet te vergelijken met duurdere over-the-ear-opties, maar de TaoTronics kosten slechts een fractie van meer premium blikjes, waardoor ze een geweldige optie zijn voor mensen met een beperkt budget.

We hebben onlangs de eerste generatie TT-EP01 bedrade versie van de TaoTronics actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoon getest. Ze kosten minder dan $ 50 en hebben ruisonderdrukking, een zeldzame functie voor de prijs. Tijdens onze tests hebben we alle beloofde functies geëvalueerd, waaronder pasvorm, ontwerp, levensduur van de batterij en vooral het vermogen om achtergrondgeluid te blokkeren.

Ontwerp: Duurzaam en lichtgewicht

De TaoTronics zijn een stijlvol paar zilver-en-zwarte oordopjes gemaakt van een combinatie van een duurzame machinaal bewerkte aluminiumlegering en plastic. Inbegrepen zijn vier paar oordopjes en vier paar plooibare rubberen oorhaken om ze stevig in je oor te houden. Met de verwisselbare oordopjes en oorhaken kun je de perfecte pasvorm vinden terwijl de oordopjes stevig in je gehoorgang blijven zitten. De schuine mondstukken van de oordopjes helpen ook bij het comfort voor langer dragen. Dit alles weegt iets minder dan 1,1 gram en past gemakkelijk in zakken en tassen.

Image
Image

De rubberen kabel bevat een in-line microfoon en afstandsbediening met drie knoppen, evenals een aparte behuizing voor de Active Noise Cancelling-technologie die wordt gevoed door een oplaadbare batterij van 140 mAh.

Bottom Line

De middelste knop, de multifunctionele knop genoemd, gebruikt een enkele klik om muziek af te spelen en te pauzeren en om oproepen te beantwoorden. Houd diezelfde knop langer ingedrukt en je kunt spraakbedieningen zoals Siri of Google Assistant gebruiken. Klik er twee keer op om vooruit te gaan naar het volgende nummer en drie keer om terug te gaan naar een vorig nummer. De volume omhoog en omlaag knoppen passen het volume dienovereenkomstig aan, terwijl het LED-lampje u de oplaadstatus van de batterij aangeeft en u waarschuwt wanneer de ANC-functie is ingeschakeld. De microfoon bevindt zich aan de achterkant van de afstandsbediening voor duidelijkere telefoongesprekken.

Setup: Ontbrekende instructies

De meegeleverde gebruikershandleiding die bij de Taotronics wordt geleverd, is gierig. Het biedt een productdiagram en legt uit hoe de hoofdtelefoon moet worden opgeladen, maar we moesten proefondervindelijk werken om specifieke functies en bedieningselementen te achterhalen.

Image
Image

Het is belangrijk op te merken dat de TaoTronics bedrade oortelefoons zijn en moeten worden aangesloten op uw audiobron met de vergulde 3,5 mm koptelefoonaansluiting. Aangezien er geen Bluetooth-technologie is als je een smartphone zonder koptelefoonaansluiting hebt – een steeds vaker voorkomende omissie op vlaggenschiptelefoons – heb je een 3,5 mm naar USB-C- of Lightning-adapter nodig. Er wordt een tweepins audioadapter voor het vliegtuig meegeleverd voor gebruik met entertainment tijdens de vlucht.

Geluidskwaliteit: stevige bas en middentonen

Voor een product van minder dan $ 50 heeft de TaoTronics TT-EP01 actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoon een goed geluid. U zult genieten van beknopte middentonen en diepe, energieke bas - een grote verbetering ten opzichte van de ondiepere bas van goedkopere producten. De middentonen zijn zowel warm als helder, hoewel de koptelefoon meer moeite heeft met de hoge tonen, die niet zo duidelijk zijn.

De TaoTronics zijn een stijlvol paar zilver-en-zwarte oordopjes gemaakt van een combinatie van een duurzame machinaal bewerkte aluminiumlegering en plastic.

Ruisonderdrukking: het beste voor algemene achtergrondgeluiden

Het meest opvallende kenmerk van de TaoTronics-hoofdtelefoon is de Active Noise Cancelling (ANC) -technologie, die wordt bediend met een kleine schakelaar aan de zijkant van de rechthoekige behuizing aan de onderkant van de audiokabel. De technologie werkt door naar je omgeving te luisteren en door bijpassende geluidsgolven te sturen om het geluid uit te wissen.

Image
Image

Om een beter idee te krijgen van hoe het met verschillende situaties omging, hebben we het ANC gebruikt op ons woon-werkverkeer in New York City en in een kantooromgeving. We ontdekten dat het uitzonderlijk was om de omgevingsgeluiden van een metro/station en op straat buiten te houden, maar het werkte niet zo goed bij spraak of plotselinge, harde geluiden. Dit veroorzaakte wat problemen op kantoor, maar een eenvoudige oplossing die we vonden, was om de meegeleverde rubberen oordopjes te vervangen door een paar schuimrubberen oordopjes die gemaakt zijn om geluid te isoleren, zoals de Comply Isolation T-400. Ze elimineren het achtergrondgeluid misschien niet helemaal, maar in combinatie met de ruisonderdrukkingstechnologie kun je het meeste ervan elimineren.

Je zult genieten van beknopte middentonen en diepe, energieke bas - een grote verbetering ten opzichte van de ondiepere bas van goedkopere producten.

Afgezien van de aankondigingen op de luidspreker van de metro, was ons woon-werkverkeer redelijk stil, waardoor we rustig naar zowel muziek als podcasts konden luisteren zonder het volume te hoog te hoeven zetten.

Op een volledige lading kun je het ANC tot 15 uur gebruiken volgens TaoTronics, wat vergelijkbaar was met wat we hebben opgemerkt. En zelfs als je batterij leeg raakt, kun je nog steeds naar muziek luisteren, zonder de voordelen van ruisonderdrukking.

Image
Image

Prijs: Grote waarde

Als een budgetoptie in de categorie ruisonderdrukking, is de TaoTronics TT-EP01 actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoon een voordelige aankoop, waardoor je een duurzame constructie en high-end ANC krijgt voor minder dan $ 50.

Voor minder dan $ 50 zijn deze kleine, lichtgewicht oordopjes een enorme waarde, en bieden ze hoogwaardige ruisonderdrukking, zelfs bij luid, druk transport.

Andere vergelijkbaar geprijsde producten in deze categorie zijn de OVC actieve ruisonderdrukkende oordopjes en de iets duurdere Audio-Technica ATH-ANC33iS QuietPoint ruisonderdrukkende in-ear hoofdtelefoons. Ook vermeldenswaard is het nieuwere TT-EP02US-model van TaoTronics dat vergelijkbare functies biedt in een verfijnd ontwerp voor slechts een paar dollar meer.

TaoTronics TT-EP01 vs. OVC actieve ruisonderdrukkende oordopjes

De TaoTronics TT-EP01 actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoon beschikt over betere ruisonderdrukkingstechnologie dan andere concurrenten in zijn prijsklasse, vooral voor zware reizigers. De OVC actieve ruisonderdrukkende oordopjes bieden effectieve ANC voor algemeen omgevingsgeluid, maar missen de diepe bas of rijke middentonen van TaoTronics. Het maakt ook gebruik van een stoffen koord, wat oncomfortabel kan zijn als het tegen je huid wrijft.

Bekijk onze andere beoordelingen van de beste hoofdtelefoons onder de $ 50, en onze keuzes voor de beste oordopjes die vandaag beschikbaar zijn.

Krijg ruisonderdrukking van hoge kwaliteit zonder de bank te verslaan

De TaoTronics TT-EP01 actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoon zijn comfortabele, capabele oordopjes die achtergrondgeluid buiten houden en tot 15 uur meegaan op één lading. Als je er eenmaal achter bent, geeft de afstandsbediening/microfoon je geavanceerde bedieningselementen, inclusief de mogelijkheid om spraakopdrachten te gebruiken met de slimme assistent van je telefoon. Het is een indrukwekkende reeks functies en een die zelden te vinden is voor zo'n budgetvriendelijke prijs.

Specs

  • Productnaam TT-EP01 Actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoon
  • Productmerk TaoTronics
  • Prijs $45.99
  • Gewicht 1.07 oz.
  • Kleur Zwart, Zilver
  • Type In-ear
  • Bedraad/Draadloos Bedraad
  • Verwijderbare kabel Nee
  • Bediening In-line afstandsbediening/microfoon
  • Actieve ruisonderdrukking Ja
  • Mic Ja
  • Levensduur batterij 140mAh batterij, 15 uur
  • Ingangen/uitgangen 3,5 mm audio-aansluiting, USB-oplaadpoort
  • Garantie 30 maanden met 18 maanden verlengd

Aanbevolen: