Microsoft Teams wordt 3 nu thuiswerken toeneemt

Inhoudsopgave:

Microsoft Teams wordt 3 nu thuiswerken toeneemt
Microsoft Teams wordt 3 nu thuiswerken toeneemt
Anonim

Waarom dit ertoe doet

Thuiswerken is in ieder geval een tijdje het nieuwe normaal voor miljoenen kantoormedewerkers. Microsoft Teams (en concurrerende producten zoals Slack) zullen moeten blijven verbeteren om gebruikers betrokken en productief te houden.

Image
Image

Microsoft kondigde zijn driejarig jubileum aan met een aantal nieuwe functies, een groter aantal actieve gebruikers en een korte babbel over de huidige COVID-19-crisis.

Context: Steeds meer mensen werken vanuit huis (Microsoft's Puget Sound-personeelsbestand van 50.000 en tienduizenden werknemers wereldwijd werken nu allemaal op afstand) vanwege de pandemische COVID-19-crisis.

Wat ze zeiden: "We hebben een ongekende piek in het gebruik van Teams gezien", schrijft Microsoft in een blogpost, "en hebben nu meer dan 44 miljoen dagelijkse gebruikers, een cijfer dat in de afgelopen zeven dagen met 12 miljoen is gestegen. En die gebruikers hebben deze week elke dag meer dan 900 miljoen vergader- en belminuten in Teams gegenereerd."

Bij de cijfers

  • Fortune 100-bedrijven die Teams gebruiken: 93
  • Organisaties die Teams gebruiken met meer dan 10.000 gebruikers: 650+
  • Bediende markten: 181
  • Ondersteunde talen: 53

Wat is er nieuw? Teams heeft een aantal nieuwe functies aan zijn systeem toegevoegd, waaronder re altime ruisonderdrukking om externe ruis, zoals tikken op het toetsenbord of sirenes, uit je vergadering te houden, een " hand opsteken" om mensen te laten weten dat je iets te zeggen hebt, en pop-out chats voor meerdere gesprekken.

Teams heeft nu offline en lage bandbreedte-ondersteuning voor thuiswerkers, dus je kunt werken, zelfs als je internet schokkerig wordt of een tijdje helemaal verdwijnt.

Het bedrijf kondigde ook nieuwe integraties aan met verbonden, op het hoofd gemonteerde apparaten voor industriële werknemers. Stel je een helm voor met een headset en camera eraan en je hebt het idee. Bovendien kan Teams nu Microsoft 365 Business Voice (alleen VS) gebruiken om er een compleet telefoonsysteem van te maken.

When: Alle nieuwe mogelijkheden en functies, zegt Microsoft, zullen later dit jaar online komen.

Aanbevolen: