Ontdek menu's met Google Lens in Maps op Android

Inhoudsopgave:

Ontdek menu's met Google Lens in Maps op Android
Ontdek menu's met Google Lens in Maps op Android
Anonim

Waarom dit ertoe doet

De gemakkelijke toegang tot Lens in Google Maps maakt het allemaal een beetje makkelijker om menu's te bekijken bij het zoeken naar een plek om te eten.

Image
Image

Google Lens wordt uitgerold naar Google Maps als aanvulling op locatiekaarten, waardoor het gemakkelijk is om te zien wat populair is om te eten in lokale restaurants zonder de Maps-app te hoeven verlaten.

Hoe het werkt: Zoals 9to5Google aangeeft, worden populaire gerechten oranje gemarkeerd met een sterretje wanneer de Lens-knop (in de rechterbovenhoek van de afbeeldingen van menu's in Kaarten) wordt aangetikt. Dit maakt het veel gemakkelijker om te zien wat lekker is in een lokaal eetcafé zonder dat je een aparte app hoeft te openen of zelf een foto hoeft te maken met de Lens-app.

Waar is het: De functie is op dit moment alleen beschikbaar voor Android; iOS heeft de neiging om dit soort opties later te krijgen. Als je de lensknop niet ziet in je eigen versie van Kaarten, zorg er dan voor dat je de app hebt bijgewerkt.

Big Picture: De toevoeging is heel logisch, aangezien de meesten van ons waarschijnlijk restaurants zullen opzoeken in Google Maps voordat we online naar menu's gaan zoeken. Door Lens direct in de Kaart-app te hebben, zijn mensen op de hoogte van de technologie, waardoor deze uit zijn eigen silo-locatie in Android komt. Ik hoop dat de mogelijkheid binnenkort ook naar iOS komt.

Aanbevolen: