De 8 beste labelprinters van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste labelprinters van 2022
De 8 beste labelprinters van 2022
Anonim

The Rundown Beste algemeen: tweede plaats, beste algemeen: beste uitgave: tweede plaats, beste uitgave: beste voor bedrijven: beste voor verzending: meest robuuste: beste budget:

Beste algemeen: Brother P-Touch Cube Plus PT-P710BT

Image
Image

Een uitstekende keuze voor het afdrukken van etiketten is de Brother P-Touch Cube Plus PT-P710BT. Deze lichtgewicht en compacte printer werkt perfect voor het labelen van labels thuis of op kantoor. Gebruik een van de verschillende gratis softwareproducten van Brother om aangepaste labels te ontwerpen en te maken, of maak een keuze uit een van hun vele sjablonen, rechtstreeks vanaf uw smartphone of computer, en maak vervolgens verbinding via Bluetooth of USB om uw creaties tot leven te zien komen. Voor een vleugje kleur is het ook compatibel met Brother's glitter- en matte tapes, leuk om te knutselen of cadeaus in te pakken.

Hoewel de breedte van elk label beperkt is tot één inch, is dit meer dan genoeg voor gebruik in de keuken, het labelen van speelgoedbakken of kantoormappen. Het is leuk en gemakkelijk te gebruiken, dus je zou constant op zoek kunnen zijn naar meer dingen om te labelen!

Runner, beste algemeen: Brother P-Touch PT-D600VP pc-aansluitbare labelmaker met kleurenscherm

Image
Image

Deze slanke zwarte labelmaker, in de stijl van een traditionele typemachine, is comfortabel in gebruik en levert indrukwekkende resultaten. Gebruik het QWERTY-toetsenbord om uw label te ontwerpen en bekijk het vervolgens op het kleuren LCD-scherm met hoge resolutie, een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw labels er perfect uitzien voordat u ze gaat afdrukken. Als u uw label niet op het apparaat wilt aanbrengen, gebruikt u de meegeleverde USB-kabel om verbinding te maken en af te drukken vanaf uw computer, nadat u uw product hebt ontworpen met de gratis software van Brother. Hoewel sommige gebruikers melden dat het enige tijd kan duren om de software onder de knie te krijgen, biedt het, als je eenmaal aan de slag bent, wel extra creatieve opties.

Je hebt een enorm scala aan opties om op je labels te plaatsen, met 14 lettertypen, 600 symbolen en 99 frames om mee te spelen. U kunt ook tot 99 van uw creaties opslaan in het interne geheugen van de printer, zodat u ze snel en gemakkelijk opnieuw kunt afdrukken.

Beste uitgave: Zebra ZP505

Image
Image

De Zebra ZP505 is een kleine thermische printer die veel indruk maakt en tot vijf inch aan labels per seconde afdrukt. Het is ontworpen voor frankering en adressen en werkt samen met uw FedEx Ship Manager-account om etiketten te maken die klaar zijn voor de koerier, compleet met streepjescodes. Etiketten worden afgedrukt met 203 dpi en zijn helder, levendig en professioneel ogend.

Een interne labelrol zorgt ervoor dat het printen snel voortkabbelt, en we vinden het fijn dat het compacte vierkante formaat van de printer gemakkelijk in vrijwel elke werkruimte of kantoor past. Het is ook stevig gebouwd, een compacte machine die zijn gewicht waard is.

Hoewel het onmiskenbaar een dure printer is, bespaart u toner en inkt dankzij de thermische printmogelijkheden. Als uw budget het toelaat, overweeg dan de Zebra ZP505 voor snel en betrouwbaar afdrukken, vooral als u veel zaken doet via FedEx.

Runner-up, beste uitgave: Brother QL-1110NWB

Image
Image

Als u op zoek bent naar een snelle en gebruiksvriendelijke labelprinter, voor thuisgebruik of voor klein zakelijk gebruik, zit u goed met de Brother QL-1110NWB. Het kan tot 69 adreslabels per minuut produceren, tot 4” breed, in heldere, zwarte print van 300 dots per inch (DPI). Het resulterende geprinte label is van professionele kwaliteit, met een scherpe, gedurfde afdruk. Het etiketpapier wordt op een rol in de machine geschoven en wordt automatisch afgesneden, waardoor tijd wordt bespaard en verspilling wordt voorkomen.

Maak verbinding met de printer via Wi-Fi, Ethernet of Bluetooth, zodat je genoeg opties hebt om je laptop aan het apparaat te koppelen. Hoewel de printer geen batterijvoeding heeft en moet worden aangesloten op een stroombron, betekent de meerdere connectiviteitsopties dat het geen probleem moet zijn om uw printer aangesloten te houden.

Hoewel hij iets duurder is dan sommige van zijn concurrenten, maken de betrouwbaarheid, hoogwaardige resultaten en meerdere aansluitmogelijkheden de QL-1110NWB tot een van de beste opties.

Beste voor bedrijven: ROLLO-labelprinter

Image
Image

De ROLLO-labelprinter is een van de beste keuzes voor commercieel gebruik en print met een razendsnelle 238 labels per minuut, met elk maximaal vier regels tekst. Het is ontworpen om te schitteren in zakelijke of magazijnomgevingen, met een robuust en sterk buitenframe dat bestand is tegen elke pony of slijtage. De resultaten zijn glasheldere labels van een professionele standaard.

Als uw bedrijf grote hoeveelheden verzendt, is de ROLLO-software compatibel met UPS-, USPS- en FedEx-verzendingen, wat betekent dat uw labels goed passen bij alle grote koeriers- en postbedrijven.

De ROLLO is een thermische printer, dus u bespaart doordat u geen inkt of toner hoeft aan te schaffen. Het kan worden gebruikt met alle thermische labels, dus u zit niet vast aan een specifiek merk. Het is een van de beste labelprinters die beschikbaar zijn voor verzending van grote hoeveelheden, maar overweeg de extra aankoop van een labellade om in de machine te voeren, aangezien deze helaas niet is inbegrepen.

Beste voor verzending: Dymo LabelWriter 450 Turbo

Image
Image

Als u op zoek bent naar een printer voor frankering en adressen, maar niet de zware uitvoer van zoiets als de ROLLO nodig heeft, overweeg dan de LabelWriter 450 Turbo van DYMO. Deze compacte thermische printer kan tot 71 adreslabels per minuut leveren, elk tot vier regels, en produceert ook barcodes, naambadges of andere handige gedrukte items. LabelWriter 450 Turbo heeft een royale maximale breedte van 2,2 inch per label, waardoor er voldoende ruimte is om een aantrekkelijk label te maken met tekst, afbeeldingen of zelfs afbeeldingen.

In combinatie met de DYMO Stamps-software kunt u door USPS goedgekeurde frankering maken of aangepaste sjablonen ontwerpen en opslaan om tijd te besparen voor toekomstige afdruktaken. De labels, met een DPI van 600x300, zijn vet, helder en worden consistent afgedrukt volgens een hoge standaard. Hoewel het handig zou zijn om batterijvoeding toe te voegen, wordt de printer geleverd met zowel een voedingskabel als een USB-kabel.

Meest robuust: Brady BMP21-PLUS draagbare labelprinter met rubberen bumpers

Image
Image

Magazijnruimte kan druk en hectisch zijn, met onopzettelijke stoten en vallen. Als je technologie in deze ruimte brengt, wil je zeker weten dat het sterk genoeg is om te worden verdrongen of laten vallen. Als uw bedrijf een betrouwbare, maar stevige labelprinter nodig heeft, overweeg dan de Brady BMP21-PLUS.

Deze gebruiksvriendelijke, draagbare labelprinter heeft een sterke buitenbehuizing, compleet met rubberen bumperbeschermers en een felgele kleur waardoor hij gemakkelijk te vinden is in een drukke ruimte. Maak labels rechtstreeks vanaf het apparaat, dat een A-Z-toetsenbord heeft (wat even wennen is in vergelijking met de traditionele QWERTY-stijl) en meer dan 100 ingebouwde symbolen, perfect voor het labelen van zaken als draden, hardware of elektronische bekabeling. Hoewel labels beperkt zijn tot maximaal vier regels per label, zou dit toch voldoende moeten zijn voor de meeste afdruktaken.

Beste budget: Brother P-Touch PT-H110 Easy Handheld Label Maker

Image
Image

Als je een portemonneevriendelijke, betrouwbare labelprinter nodig hebt, voor thuis of op kantoor, zit je goed met de Brother P-touch, PTH110. Maak labels rechtstreeks vanaf dit comfortabele, draagbare apparaat, met het vertrouwde QWERTY-toetsenbord en een reeks meegeleverde symbolen en lettertypen. Gebruikers hebben een schat aan keuze, met drie lettertypen, 14 framestijlen en 250 symbolen ingebouwd in de machine. Het is een voordelig product en we zijn onder de indruk van het LCD-scherm, waarmee u een voorbeeld van uw label kunt bekijken voordat u het afdrukt.

Met een breedte van slechts ½” ben je beperkt in de grootte van je labelcreaties, maar dit is zeer geschikt voor kleinere taken, zoals het labelen van A4-mappen of de kruidenrekken in de keuken. Door de eenvoud is het ook gemakkelijk voor kinderen om te gebruiken en ervan te genieten. Al met al is dit verreweg de beste labelprinter in zijn prijsklasse, en het is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke printer van het bekende merk Brother.

Thermisch of inkjet? Het verschil in printertypes kan verwarrend zijn, dus selecteer zorgvuldig om er zeker van te zijn dat u de optie van uw voorkeur koopt. Inkjetprinters zijn waarschijnlijk waar we het meest bekend mee zijn, en ze werken via traditionele printcartridges en toner, die vaak thuis, op school en op kantoor worden gebruikt. Als u beslist welke labelprinter u wilt kopen, heeft u vast wel eens gemerkt dat er verschillende thermische modellen beschikbaar zijn. Thermische printers werken via warmte, met behulp van speciaal gecoat thermisch papier. Het papier wordt zwart waar warmte wordt toegepast, creëerde het printerwoord of beeld via warmte in plaats van inkt. Ze werken prachtig en hebben nooit vervangende toner of inkt nodig, maar kunnen soms duurder zijn dan traditionele printers.

Lifewire is een deskundige, vertrouwde bron op het gebied van labelprinters en heeft meer dan 15 consumentenrecensies en productbeschrijvingen per product gelezen. Vertrouw op Lifewire voor de meest nauwkeurige, uitgebreide en betrouwbare beoordelingen van labelprinters en elektronica.

Aanbevolen: