Hoe Libgdk-win32-2.0-0.dll-fouten te herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Libgdk-win32-2.0-0.dll-fouten te herstellen
Hoe Libgdk-win32-2.0-0.dll-fouten te herstellen
Anonim

Libgdk-win32-2.0-0.dll-fouten worden veroorzaakt door situaties die leiden tot het verwijderen of beschadigen van het libgdk-win32-2.0-0 DLL-bestand.

In sommige gevallen kunnen libgdk-win32-2.0-0.dll-fouten wijzen op een registerprobleem, een virus- of malwareprobleem of zelfs een hardwarestoring.

De libgdk-win32-2.0-0.dll-foutmelding kan van toepassing zijn op elk programma of systeem dat het bestand zou kunnen gebruiken op een van de besturingssystemen van Microsoft. Dit omvat Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP en Windows 2000.

Libgdk-win32-2.0-0.dll Fouten

Image
Image

Er zijn verschillende manieren waarop libgdk-win32-2.0-0.dll-fouten op uw computer kunnen verschijnen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende manieren waarop u libgdk-win32-2.0-0.dll-fouten kunt zien:

  • Libgdk-win32-2.0-0.dll niet gevonden
  • Deze toepassing kan niet worden gestart omdat libgdk-win32-2.0-0.dll niet is gevonden. Het opnieuw installeren van de applicatie kan dit probleem oplossen.
  • Kan [PATH]\libgdk-win32-2.0-0.dll niet vinden
  • Het bestand libgdk-win32-2.0-0.dll ontbreekt.
  • Kan [APPLICATIE] niet starten. Er ontbreekt een vereist onderdeel: libgdk-win32-2.0-0.dll. Installeer [APPLICATION] opnieuw.

De context van de libgdk-win32-2.0-0.dll-fout is een belangrijk stuk informatie dat nuttig zal zijn bij het oplossen van het probleem.

Libgdk-win32-2.0-0.dll foutmeldingen kunnen verschijnen tijdens het gebruik of installeren van bepaalde programma's, wanneer Windows start of afsluit, of misschien zelfs tijdens een Windows-installatie.

Hoe Libgdk-win32-2.0-0.dll-fouten op te lossen

Download libgdk-win32-2.0-0.dll niet van een "DLL-download"-website. Er zijn veel redenen waarom het downloaden van een DLL-bestand een slecht idee is. Als u een kopie van libgdk-win32-2.0-0.dll nodig heeft, kunt u deze het beste verkrijgen bij de originele, legitieme bron.

Start Windows in de veilige modus om een van de volgende stappen uit te voeren als u normaal geen toegang kunt krijgen tot Windows vanwege de libgdk-win32-2.0-0.dll-fout.

  1. Herstel libgdk-win32-2.0-0.dll vanuit de Prullenbak. De gemakkelijkst mogelijke oorzaak van een "ontbrekend" libgdk-win32-2.0-0.dll-bestand is dat u het per ongeluk hebt verwijderd.

    Als je vermoedt dat je per ongeluk libgdk-win32-2.0-0.dll hebt verwijderd, maar de Prullenbak al hebt geleegd, kun je libgdk-win32-2.0-0.dll mogelijk herstellen met een gratis programma voor bestandsherstel.

    Het herstellen van een verwijderde kopie van libgdk-win32-2.0-0.dll met een programma voor bestandsherstel is alleen een slim idee als je zeker weet dat je het bestand zelf hebt verwijderd.

  2. Installeer het programma dat het bestand libgdk-win32-2.0-0.dll gebruikt opnieuw. Als de libgdk-win32-2.0-0 DLL-fout optreedt wanneer u een bepaald programma gebruikt, moet het opnieuw installeren van het programma het bestand vervangen.

    GIMP, Audacious, Inkscape en UFRaw zijn slechts enkele softwaretoepassingen waarvan bekend is dat ze het bestand libgdk-win32-2.0-0.dll gebruiken. Het installeren van een van deze kan voldoende zijn om het libgdk-win32-2.0-0 DLL-bestand naar uw computer te kopiëren.

    Doe je best om deze stap te voltooien. Het opnieuw installeren van het programma dat het bestand libgdk-win32-2.0-0.dll levert, indien mogelijk, is een waarschijnlijke oplossing voor deze DLL-fout.

  3. Als je deze fout ziet wanneer je een plug-in probeert te gebruiken die je hebt gedownload voor GIMP, zorg er dan voor dat je de plug-in uitvoert vanuit het GIMP-programma in plaats van via de map met plug-ins.

    Dit zeer specifieke probleem doet zich voor wanneer je de G'MIC-plug-in (en mogelijk andere) voor GIMP hebt geïnstalleerd, maar deze vervolgens probeert te openen als een op zichzelf staand programma via de plug-insmap van GIMP. In plaats van dat te doen, open je GIMP en zoek je de plug-in in het Filters menu.

  4. Voer een virus-/malwarescan uit van uw hele systeem. Sommige libgdk-win32-2.0-0.dll-fouten kunnen te maken hebben met een virus of andere malware-infectie op uw computer die het DLL-bestand heeft beschadigd.
  5. Gebruik Systeemherstel om recente systeemwijzigingen ongedaan te maken. Als u vermoedt dat de libgdk-win32-2.0-0.dll-fout is veroorzaakt door een wijziging in een belangrijk bestand of een belangrijke configuratie, kan een systeemherstel het probleem oplossen.
  6. Een stuurprogramma terugzetten naar een eerder geïnstalleerde versie als libgdk-win32-2.0-0.dll-fouten begonnen na het bijwerken van het stuurprogramma van een bepaald hardwareapparaat.

  7. Repareer uw installatie van Windows. Als het bovenstaande advies voor het oplossen van problemen met het individuele libgdk-win32-2.0-0.dll-bestand niet succesvol is, moet het uitvoeren van een opstartreparatie of reparatie-installatie alle Windows DLL-bestanden herstellen naar hun werkende versies.
  8. Gebruik een gratis registerreiniger om libgdk-win32-2.0-0.dll-gerelateerde problemen in het register te repareren. Een gratis programma voor het opschonen van het register kan mogelijk helpen door ongeldige libgdk-win32-2.0-0.dll-registervermeldingen te verwijderen die de DLL-fout kunnen veroorzaken.

    We raden het gebruik van registeropschoonprogramma's zelden aan, maar het is hier opgenomen als een "laatste redmiddel" voordat de volgende destructieve stap eraan komt.

  9. Voer een schone installatie van Windows uit. Een schone installatie van Windows wist alles van de harde schijf en installeert een nieuw exemplaar van Windows. Als geen van de bovenstaande stappen de libgdk-win32-2.0-0.dll-fout corrigeert, zou dit uw volgende actie moeten zijn.

    Alle informatie op uw harde schijf wordt gewist tijdens een schone installatie. Zorg ervoor dat je de best mogelijke poging hebt gedaan om de libgdk-win32-2.0-0.dll-fout op te lossen met behulp van een probleemoplossingsstap voorafgaand aan deze.

  10. Problemen oplossen voor een hardwareprobleem als libgdk-win32-2.0-0.dll-fouten aanhouden. Na een schone installatie van Windows kan uw DLL-probleem alleen hardwaregerelateerd zijn.

Meer hulp nodig?

Als u dit probleem niet zelf wilt oplossen, gaat u naar Hoe krijg ik mijn computer gerepareerd? voor een volledige lijst van uw ondersteuningsopties, plus hulp bij alles onderweg, zoals het berekenen van reparatiekosten, het verwijderen van uw bestanden, het kiezen van een reparatieservice en nog veel meer.

Aanbevolen: