Minecrafts zwaarste mobs om te vechten?

Inhoudsopgave:

Minecrafts zwaarste mobs om te vechten?
Minecrafts zwaarste mobs om te vechten?
Anonim

Sommige van Minecraft's verschillende mobs lijken misschien heel gemakkelijk om een bot mee te kiezen, maar als het erop aankomt, hebben ze misschien maar acht poten om op te staan. Hier zullen we enkele van de meest intense mobs laten zien om tegen te vechten (met uitsluiting van bazen) en we kunnen je een paar tips geven zodat je volgende ontmoeting een beetje minder bedreigend kan zijn! Pak je wapens, wat eten en wat bepantsering, want dit wordt een gevecht waar je zeker bij wilt zijn!

Blazen

Image
Image

Deze menigte heeft een woedende persoonlijkheid die het equivalent is van een brand. Blazes worden gevonden in de buurt van spawners in Nether Fortresses en zijn onmiddellijk vijandig tegenover de speler zodra ze binnen bereik zijn. Blazes zijn een vliegende menigte die hoger zal vliegen wanneer ze de speler aanvallen. Om de speler aan te vallen, schiet Blazes vuurballen in een poging om onmiddellijk enorme hoeveelheden schade aan te richten. Vuurballen die door Blazes zijn afgeschoten, zullen bij een botsing in brand vliegen naar elk blok.

De beste manier om een Blaze neer te halen is met de hulp van Fire Resistance Potion. Probeer Blazes aan te vallen wanneer ze jou niet aanvallen, omdat ze dichter bij de grond zijn en niet vliegen.

Spider Jockeys

Image
Image

Wat krijg je als je een spin en een skelet kruist? Een hels gevecht. Er zijn drie verschillende varianten van de Spider Jockey ‘mob’. De ene is een gewoon skelet dat op een gewone spin rijdt, de tweede is een gewoon skelet dat op een grotspin rijdt en de derde is een Wither-skelet dat op een gewone spin rijdt.

Elke variant lijkt een ander gevecht, maar het is vooral 'moeilijk', afhankelijk van welke maffia je het eerst doodt. Als je het skelet eerst doodt, is het gevecht over het algemeen op de lange termijn gemakkelijker. Omdat het skelet op de spin zit, is het de spin die de bewegingen kiest.

Het zijn beide afzonderlijke entiteiten, dus wat je het eerst doodt, bepa alt hoe het gevecht later zal zijn. Concentreer je vooral op het doden van het skelet en daarna op het doden van de spin, ongeacht de combinatie.

Geladen Creepers

Image
Image

Charged Creepers hebben een schokkende persoonlijkheid. Nadat hij door de bliksem is getroffen, wordt een Creeper opgeladen. Wanneer een Creeper wordt opgeladen, zijn hun explosies twee keer zo intens als voorheen.

Hoewel de manier om een Charged Creeper te doden bijna exact hetzelfde is als het doden van een gewone Creeper, maakt deze variant de snit omdat het een veel slechtere uitkomst heeft als hij de overwinnaar is. Wees op uw hoede voor de locatie van een Charged Creeper, want ze kunnen u letterlijk in één aanval doden als ze op het verkeerde moment worden beslopen, zelfs als u volledig gezond bent.

Endermannen

Image
Image

Endermen zijn een lange menigte die niet direct zal aanvallen, tenzij de speler het initieert. Endermen spawnen van nature in zowel de bovenwereld als The End. Een speler kan op verschillende manieren een gevecht beginnen met een Enderman. Een manier is om rechtstreeks naar de Enderman te staren.

Als je wordt betrapt terwijl je naar een Enderman staart, zal hij onmiddellijk proberen de speler te achtervolgen. Enderman trof nogal wat harten en ze teleporteren. Een teleporterende menigte maakt het heel gemakkelijk om de concentratie te verliezen over waar de genoemde menigte is.

Houd de focus op de vijand en richt zoveel mogelijk schade op een snelle en snelle manier aan. Laat de Enderman zo kort mogelijk vechten. Als de menigte te veel teleporteert, kun je hem uit het oog verliezen, dus blijf altijd alert.

Tot slot

Image
Image

Er zijn veel mobs in Minecraft en deze verschillende mobs hebben de neiging om hun waarde te bewijzen in een gevecht of twee. Met voldoende focus en oefening, zou je in staat moeten zijn om elke menigte die je in de weg staat uit te schakelen en de vruchten te plukken. Als een menigte echter wordt onderschat voor een gevecht, kun je merken dat je opnieuw begint te spawnen.

Aanbevolen: