The Sims Middeleeuwse Limited Edition

Inhoudsopgave:

The Sims Middeleeuwse Limited Edition
The Sims Middeleeuwse Limited Edition
Anonim

De Sims speelt zich niet zomaar af in een buurt! Ontdek alle verborgen inhoud die je mist in De Sims Middeleeuwen: Limited Edition.

The Sims Middeleeuwen: Limited Edition voor pc bevat drie thematische troonkamers en twee exclusieve outfitsets voor monarch- en beulsims. Deze content is zonder extra kosten beschikbaar voor degenen die de game pre-orderen vóór de releasedatum van 22 maart 2011.

De Sims middeleeuwse mannelijke monarchkleding

Image
Image

Pronk met de heerser van je koninkrijk in deze koninklijke outfit die bont, leer en stof smaakvol combineert.

The Sims Middeleeuws Prinsessentroonkamerthema

Image
Image

Het is een kamer die geschikt is voor een prinses, wat een hartvormige troon betekent en stoffen met patronen in rood en roze.

De Sims middeleeuwse vrouwelijke monarchkleding

Image
Image

De koningin van je koninkrijk zal er goed uitzien in deze roodfluwelen outfit met geborduurde accenten.

The Sims Middeleeuws Dark Wizard Throne Room Theme

Image
Image

Met een uit steen gebeitelde troon en nogal pretentieuze verlichting (in de vorm van twee enorme drakenbeelden), is het thema van de donkere tovenaar koud en onheilspellend. Het is ook behoorlijk opvallend, met grote mystieke symbolen die de paarse getextureerde muren sieren.

The Sims Middeleeuwse Barbaarse Troonkamer Thema

Image
Image

Barbaren hebben geen warme en uitnodigende inrichting nodig - ze hebben alleen een plek nodig om hun veroveringen op te hangen. Het resultaat ziet eruit als een jachthuis, zij het met een groot drakenskelet dat bij de opgezette hertenkoppen past.

De Sims middeleeuwse mannelijke beul kleding

Image
Image

Executies kunnen lastig zijn als je het bloed en ingewanden van je kleren moet blijven wassen, dus een leren schort is een perfect accessoire voor moorden zonder de rommel. Met een bijpassende leren capuchon kun je je werk doen terwijl je identiteit geheim blijft.

De Sims middeleeuwse vrouwelijke beulkleren

Image
Image

Waarom zouden mannen al het plezier moeten hebben dat met executies gepaard gaat? Je vrouwelijke sim kan ook het gewaad van de beul dragen, met een leren schort dat het figuur flatteert. Was de leren kap maar wat stijlvoller…

Aanbevolen: