Best Choice Products Projector Screen Review: Betaalbaar

Inhoudsopgave:

Best Choice Products Projector Screen Review: Betaalbaar
Best Choice Products Projector Screen Review: Betaalbaar
Anonim

Best Choice Products 119-inch HD indoor pull-down projectorscherm

Het 119-inch HD Pull-down handmatige projectorscherm biedt eigenlijk alleen een 97-inch diagonaal weergavegebied bij het bekijken van high-definition inhoud, maar het is nog steeds een redelijk goede deal.

Best Choice Products 119-inch HD indoor pull-down projectorscherm

Image
Image

We hebben het Best Choice Products-projectorscherm gekocht, zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Best Choice Products 119-inch HD Indoor Pull Down Projector Screen is een handmatig neerklapbaar projectorscherm met een metalen behuizing en een mat wit vinylscherm. Het biedt een absoluut enorme waardepropositie, hoewel het belangrijk is om uw verwachtingen met betrekking tot de schermgrootte te temperen. Dit is een vierkant scherm met een aspectverhouding van 1:1, geen 16:9- of 16:10-scherm, dus het werkelijke diagonale weergavegebied bij het bekijken van high-definition inhoud is aanzienlijk kleiner dan op de doos staat vermeld.

Dit Best Choice Products-scherm is nog steeds een zeer intrigerende optie, zelfs met dat voorbehoud, dus we hebben er een opgezet in een thuisbioscoopomgeving om te zien hoe het echt presteert in de echte wereld. We hebben aandacht besteed aan zaken als hoe gemakkelijk het is om in te stellen en te gebruiken, de kwaliteit van de materialen, kleurnauwkeurigheid en helderheid, en meer.

Image
Image

Design: basisontwerpelementen die niet zouden misstaan in een klaslokaal

Het belangrijkste dat we over het ontwerp van dit scherm moeten zeggen, is dat het geen 16:9-scherm is. De website van de fabrikant gebruikt afbeeldingen en taal die suggereren dat het een 16:9-scherm is, en verschillende websites waar het scherm te koop is, geven die indruk ook. Feit is dat dit een 1:1 scherm is en geen 16:9 scherm, wat betekent dat het exact dezelfde breedte en hoogte heeft wanneer het volledig uitgeschoven is.

Als je dit scherm koopt en een 119-inch diagonaal breedbeeldprojectorscherm verwacht, zul je teleurgesteld zijn. Volgens onze eigen metingen ligt de diagonale meting dichter bij ongeveer 97,5 inch bij het bekijken van 16:9-inhoud op dit scherm. Dat is best goed voor een handmatig uitklapbaar projectorscherm in deze prijsklasse, het is alleen jammer dat de fabrikant en sites van derden dat niet zo duidelijk maken als ze zouden kunnen.

Dit is een 1:1-scherm, geen 16:9-scherm, wat betekent dat het exact dezelfde breedte en hoogte heeft wanneer het volledig is uitgeschoven.

Met dat uit de weg, zou het basisontwerp van dit scherm niet misstaan in een klaslokaal, hoewel het onopvallend genoeg is om op te gaan in de achtergrond van je thuisbioscoopkamer wanneer het niet in gebruik is. Het hoofdgedeelte is een eenvoudige witte metalen behuizing die twee ophangmethoden biedt, plastic doppen aan beide uiteinden en een metalen ring die u kunt gebruiken om het scherm naar beneden te trekken.

Het scherm kan gemakkelijk worden uitgetrokken en blijft op zijn plaats door een intern wrijvingsmechanisme. Als het tandwielen of tanden heeft om het met specifieke tussenpozen op zijn plaats te vergrendelen, konden we ze tijdens het gebruik niet voelen. We konden het zonder problemen ver genoeg uitbreiden om een 16:9-scherm te benaderen.

Image
Image

Configuratieproces: eenvoudiger kan niet

Als je nieuw bent in de wereld van thuisbioscoop en projectoren, en je wilt gewoon een scherm dat je met een minimum aan gedoe aan de slag kunt, dan is dit scherm wat je zoekt. Het scherm is letterlijk klaar om uit de doos te gaan, zonder montage. Hang hem gewoon aan een muur, trek het scherm naar buiten en je bent klaar om te beginnen met kijken. Dit is een bijzonder leuke traktatie in vergelijking met de meeste draagbare en vaste projectorschermen die een half uur tot een uur in beslag kunnen nemen om te monteren.

Het scherm is letterlijk klaar om uit de doos te gaan, zonder montage.

Constructie: een metalen behuizing met plastic eindkappen

Het hoofdgedeelte van dit scherm is gemaakt van plaatstaal en is mat wit geverfd. De eindkappen zijn van plastic, een set hangers is ook van plastic en de andere set hangers is van metaal. Het voelt redelijk solide aan, maar het metaal zelf is niet erg dik of veerkrachtig.

Ondanks verzending met een aantal schuimafstandhouders voor bescherming, arriveerde onze testeenheid met een aantal oppervlakkige deuken in het hoofdgedeelte van de eenheid. Het is onwaarschijnlijk dat het aan zo'n kracht wordt blootgesteld als het eenmaal op een muur is gemonteerd, maar je moet er toch voor zorgen dat er niets tegenaan v alt of er tegenaan stoot.

Schermmateriaal: Basis wit vinyl

Het scherm is een standaard wit vinylmateriaal met zwartgeverfde randen. Het lijkt overal hetzelfde materiaal te zijn, alleen zwart aan de achterkant en randen, en wit binnen de grenzen van het kijkgebied. Toen het naar beneden werd getrokken, merkten we wat golving in het scherm die heel duidelijk was om naar te kijken, maar minder duidelijk met een gebruikte projector.

Het scherm trekt met een beetje schokkerige beweging naar beneden, maar het blijft heel gemakkelijk op zijn plaats. Het intrekken beginnen is ook vrij eenvoudig, maar het trekt niet erg soepel in. We hebben het met grote zorg gelijkmatig kunnen intrekken, hoewel het ongelijkmatig zal oprollen als je niet voorzichtig bent.

Image
Image

Bevestigingsstijl: vastgezet met een uitklapbaar scherm

Dit is een vast scherm met een handmatig neerklapmechanisme dat is ontworpen voor semi-permanente installatie. Het is vrij licht en zeer eenvoudig te monteren, dus je zou het zonder al te veel moeite van de ene naar de andere locatie kunnen verplaatsen. Het belangrijkste probleem is dat het erg lang is, waardoor het moeilijk te manoeuvreren is.

Volgens onze eigen metingen is de diagonale meting dichter bij ongeveer 97,5 inch bij het bekijken van 16:9-inhoud op dit scherm.

Het hoofdgedeelte van het scherm heeft vier bevestigingspunten, waarvan er slechts twee bedoeld zijn om op elk moment in gebruik te zijn. De eerste twee zijn van plastic en ontworpen voor wandmontage, en de tweede twee zijn van metaal en zijn ontworpen om aan een plafondmontage te hangen. Beide zijn goede opties en u kunt de beste gebruiken voor uw eigen thuisbioscoopopstelling.

Belangrijkste kenmerken: gemakkelijk instelbaar tussen 1:1 en 16:10 of zelfs smaller

Het grootste probleem met dit scherm is de verwarring over grootte en beeldverhouding, waarbij een koper kan aannemen dat het een 16:9-scherm is met een diagonaal weergavegebied van 119 inch. Het feit is dat dat niet zo is, maar dat is eigenlijk een handige functie als je van tevoren weet waar je aan begint.

In tegenstelling tot de meeste projectorschermen, heeft de Best Choice Products 119-inch HD Indoor Pull Down Projector Screen een 1:1 beeldverhouding. Gecombineerd met een op wrijving gebaseerd vergrendelingsmechanisme, kunt u de beeldverhouding vrij aanpassen van 1:1 tot 16:9, 16:10 of vrijwel elke gewenste beeldverhouding. Als je oude 4:3-content wilt bekijken, kun je het scherm daarvoor aanpassen. Als u wilt overschakelen naar 16:9-dvd's, is de aanpassing heel eenvoudig.

Dit is niet een functie waar iedereen in geïnteresseerd zal zijn, maar het is het overwegen waard als je ooit video-inhoud bekijkt die niet in de standaard beeldverhouding van 16:9 is.

Image
Image

Bottom Line

The Best Choice Products 119in Indoor Pull Down Projector Screen heeft een adviesprijs van $ 127, maar is meestal beschikbaar voor tussen $ 52 en $ 60. In die prijsklasse vertegenwoordigt dit scherm een zeer goede prijs. Houd er rekening mee dat het meer lijkt op een 97-inch scherm dan op een 119-inch scherm als u naar typische high-definition inhoud kijkt.

Concurrentie: Veel fatsoenlijke keuzes

AmazonBasics 16:9 pull-down projectorscherm: Dit handmatige pull-down-projectorscherm van Amazon, dat voor ongeveer $ 55 wordt verkocht, is een naaste concurrent van het Best Choice Products-scherm. De carrosserie is zwart in plaats van wit, maar de constructie is in andere opzichten opmerkelijk vergelijkbaar. Het grootste verschil is dat dit een echt 16:9-scherm is, en met 80 inch iets kleiner.

Perlesmith Manual Pull Down Projector Screen: Dit is meestal beschikbaar in het bereik van $ 66 tot $ 80. Dit is een ander scherm dat erg veel lijkt op het Best Choice Products-scherm. Het lichaam is zilver in plaats van wit, maar het is verder een zeer vergelijkbaar ontwerp. Het Perlesmith-scherm is ook net iets groter, op 100 inch, dus je krijgt wel wat meer onroerend goed voor het extra geld. Het heeft ook een iets andere versterking, namelijk 1,2 vergeleken met 1,1 voor het scherm Best Choice Products.

Zueda Manual Pull Down Projector Screen: Dit wordt meestal verkocht in het bereik van $ 66 tot $ 70, dit is een ander scherm dat erg lijkt op de schermen van Perlesmith en Best Choice Products. Het Zueda-scherm heeft een zwarte behuizing in plaats van wit of zilver, maar het algehele ontwerp lijkt erg op elkaar. Het matte witte scherm met 1.1 gain is 100 inch.

Wil je meer reviews bekijken? Bekijk onze gids voor de beste projectorschermen.

Een kijkje waard als je geïnteresseerd bent in een 97-inch scherm

Het 119-inch HD pull-down handmatige projectorscherm is niet het scherm waarnaar u op zoek bent als u op zoek bent naar een 119-inch scherm met een beeldverhouding van 16:9. Maar als je geïnteresseerd bent in een scherm dat dichter bij 97 inch ligt, met de mogelijkheid om uit te breiden naar een 1: 1 119-inch configuratie, dan is het de moeite waard om deze eens te bekijken. Het is uiterst eenvoudig in te stellen en te gebruiken, en de prijs is goed, zolang je maar akkoord gaat met een scherm dat slechts 100 inch diagonaal is bij het bekijken van HD-inhoud.

Specs

  • Productnaam 119-inch HD indoor pull-down projectorscherm
  • Product Merk Beste keuze Producten
  • MPN SKY1182
  • Prijs $59,99
  • Releasedatum juni 2011
  • Gewicht 21,9 lbs.
  • Productafmetingen 92,5 x 4,75 x 4,75 inch.
  • Kleur Mat wit
  • Afmetingen (gesloten) 92,5 x 4,75 x 4,75 inch.
  • Style Handmatig naar beneden trekken
  • Zichtbaar gebied 85 x 85 inch.
  • Beeldverhouding 1:1
  • Zichtbare diagonaal 119 inch.
  • Zichtbare diagonaal (16:9) 97,52 inch.
  • Gain 1.1 winst
  • Schermmateriaal Vinyl
  • Garantie 60 dagen

Aanbevolen: