Gratis upgraden van Windows 7 naar 10? Kan zijn

Gratis upgraden van Windows 7 naar 10? Kan zijn
Gratis upgraden van Windows 7 naar 10? Kan zijn
Anonim

Wat: Mogelijk kunt u Windows 7 upgraden naar Windows 10 zonder een exemplaar aan te schaffen.

Hoe: Sommige gebruikers melden dat ze de Media Creation-tool van Windows 7 kunnen gebruiken om ter plekke te upgraden.

Waarom maakt u zich zorgen: Een gloednieuwe basisversie van Windows 10 kost $ 140, maar Microsoft vindt de mogelijke oplossing misschien goed, omdat het echt, echt wil dat u upgradet naar een moderner, veiliger besturingssysteem.

Image
Image

Microsoft beëindigt de ondersteuning voor Windows 7 op 14 januari. Als je wilt upgraden (en dat zou je ook moeten doen), betaal je meestal $ 140 voor een nieuw exemplaar van Windows 10 om het te vervangen.

Er is echter een mogelijke oplossing. Volgens MSPowerUser kunt u voorkomen dat u de vergoeding beta alt via een interne upgrade met behulp van de Media Creation-tool van Windows 7.

Hoewel we de daadwerkelijke stappen die nodig zijn om een kopie van Windows 10 te activeren via de Media Creation-tool niet hebben bevestigd, lijkt het niet veel risico te bieden, zolang u een goede, recente back-up van uw Windows 7 installatie.

Volgens een Reddit-gebruiker die beweert een Microsoft-medewerker te zijn, zou het bedrijf zelfs in orde kunnen zijn met dit soort maas in de wet, omdat het meer gebruikers op de hoogte zou brengen van het ondersteunde besturingssysteem, Windows 10. De platformupdate zorgt voor toegang tot toekomstige beveiligingspatches (en officiële ondersteuning) als Windows 7-ondersteuning verdwijnt.

De beslissing om de officiële upgradekosten voor Windows 10 te omzeilen, is natuurlijk alleen aan jou. Of de Reddit-gebruiker hierboven eigenlijk een Microsoft-medewerker is of niet, of dat ze de grotere strategie van hun bedrijf kennen of niet, het is logisch dat Microsoft zijn gebruikers op het nieuwste besturingssysteem wil hebben als ze de ondersteuning voor het oudere beëindigen.

Aanbevolen: