Timbuk2 Proof Messenger Review: de ultieme laptoptas voor de zakelijke forens

Inhoudsopgave:

Timbuk2 Proof Messenger Review: de ultieme laptoptas voor de zakelijke forens
Timbuk2 Proof Messenger Review: de ultieme laptoptas voor de zakelijke forens
Anonim

Bottom Line

Hoewel duur, is de Timbuk2 Proof Messenger een goede tas voor diegenen die een professionele uitstraling willen en de beste materialen voor een comfortabel draagcomfort.

Timbuk2 Proof Messenger Bag

Image
Image

We hebben de Timbuk2 Proof Messenger Bag gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Het is moeilijk om fout te gaan met een Timbuk2-tas. Als u op zoek bent naar iets dat jarenlang meegaat, is het merk bijna altijd een solide keuze, en hun Proof Messenger is niet anders. Gemaakt van eersteklas materialen en een elegante, professionele uitstraling, is de Proof misschien wel je ideale nieuwe laptop-messenger … als je bereid bent er het geld voor uit te geven. Je weet echter wat ze zeggen: "Je krijgt waar je voor beta alt." En met deze is het de kosten waard.

Image
Image

Ontwerp: Elegant en overzichtelijk

Van alle messenger bags die we hebben getest, is de Proof misschien wel de meest elegante. Timbuk2 heeft kosten noch moeite gespaard bij het ontwerpen van deze tas. Deze tas is gemaakt van luxueus leer en gewaxt canvas en is een schoonheid die de elementen van een formele aktetas combineert met een casual messenger.

Aan de voorkant van de tas bevinden zich twee grote met vilt beklede zakjes voor kleinere items die worden vastgezet door de bovenste flap. Deze flap maakt gebruik van twee leren riemen die in gespen glijden om ze op hun plaats te houden, wat een raar ontwerp lijkt, maar het werkt eigenlijk perfect. Aan de achterkant is er een groot vak met ritssluiting dat over de hele lengte van de tas loopt. Het is bekleed met het zachte vilt dat overal in het bewijs te vinden is en heeft een kleine riem om het aan een fiets of uw bagage te bevestigen. Bovenaan is er een mooi leren handvat aan de bovenkant, een functie waar we dol op waren, waardoor het gemakkelijk is om de tas als een aktetas te dragen.

Deze tas is gemaakt van luxueus leer en gewaxt canvas en is een schoonheid die de elementen van een formele aktetas combineert met een casual messenger.

In het hoofdcompartiment van de Proof zijn er veel opbergers in de muren gestikt om kleine voorwerpen vast te zetten die je niet wilt laten rondslingeren. Langs de voorkant kun je in een groot zakje met ritssluiting grotere items scheiden en veilig opbergen. Het enkele hoofdcompartiment in de Proof is in tweeën gedeeld, zodat je je laptop of tablet apart van de rest van je lading kunt opbergen.

Een ding om op te merken is dat de hoes niet erg goed opgevuld is, maar goed zou moeten zijn voor kleinere technologie. Als je op zoek bent naar een dikke gaming-laptop, zal deze waarschijnlijk passen, maar je kunt hem waarschijnlijk het beste eerst in een aparte hoes stoppen voor extra bescherming. De laatste klacht die we hebben is dat er geen ritssluiting is om dit hoofdcompartiment af te sluiten, hoewel we geen problemen hadden met dingen die onder de bovenflap uitgleden (maar dat zou je zeker kunnen als je niet voorzichtig was).

Image
Image

Comfort: comfortabel voor dagelijks gebruik

Dankzij Timbuk2's slanke en minimale ontwerp van de Proof Messenger is hij best comfortabel, zelfs als je de hele dag met spullen aan het sjouwen bent. De schouderriem is voldoende breed en stevig, maar het zou nog beter zijn geweest met een gewatteerde riem voor meer demping. Dat gezegd hebbende, deze tas is zo dun dat je hem echt niet te veel kunt overladen. Hoewel dat misschien goed is voor degenen die niet veel uitrusting nodig hebben, raden we je aan ergens anders te zoeken.

Dankzij Timbuk2's slanke en minimale ontwerp van de Proof Messenger is hij best comfortabel, zelfs als je de hele dag met spullen aan het sjouwen bent.

Een ander opmerkelijk kenmerk dat we noemden, is de bovenste handgreep om te dragen. Deze zijn geweldig om te hebben wanneer u uw tas moet oppakken of overschakelt naar het met de hand dragen. Hoewel het niet op elke schoudertas te vinden is, is het geweldig om te hebben, en de Proof's zijn uitstekend.

Image
Image

Duurzaamheid: zeer goed bestand tegen slijtage

Met hoogwaardige materialen zoals waterbestendig gewaxt canvas en echt leer, zou het geen verrassing moeten zijn dat deze koerierstas zo duurzaam is als de hel en je dure technologie beschermt tegen de elementen zonder dat je een regenvlieg nodig hebt. De meeste stiksels zijn hier van topklasse en de geklonken delen zijn stevig en vrij van speling. Binnenin zijn de verdelers en organisatoren bedekt met lederen bekleding om te voorkomen dat ze gaan rafelen - een leuke touch die onvermijdelijk de levensduur van de tas verlengt. Timbuk2 perfectioneert al vele jaren messenger bags en het is duidelijk dat deze expertise is gebruikt bij het ontwerpen van de Proof.

Hier een korte opmerking voor degenen die van plan zijn de tas op hun fiets te gebruiken. Sommige gebruikers hebben gemeld dat de fietsriem tijdens gebruik afbreekt. Hoewel we dit zwakke punt niet hebben opgemerkt (we hebben het eigenlijk helemaal verwijderd), is het het vermelden waard.

Image
Image

Prijs: een van de duurste tassen die er zijn

Dit is een categorie waardoor je je beslissing zou kunnen heroverwegen als je de manier waarop deze koerierstas tot nu toe klinkt leuk vindt, omdat hij niet goedkoop is. Een snelle zoektocht op internet naar deze tas geeft je een bereik van ongeveer $ 140 tot $ 180 ($ 159 op Amazon). Dit maakt het de duurste messenger die we door een longshot hebben beoordeeld.

Deze tas is gemaakt om lang mee te gaan met uitstekende materialen en kleine details die ervoor zorgen dat hij niet verslijt in gebieden die vatbaar zijn voor veroudering.

Voor het geld krijg je ook niet heel veel goodies of extra functies, en de tas zelf is vrij klein in capaciteit in vergelijking met andere. U krijgt echter waar voor uw geld. Deze tas is gemaakt om lang mee te gaan met uitstekende materialen en kleine details die ervoor zorgen dat hij niet verslijt in gebieden die vatbaar zijn voor veroudering. Als u nu bereid bent om het geld uit te geven, zal de Proof u ongetwijfeld nog vele jaren van dienst zijn. Als je besluit dat het te veel is en voor iets betaalbaars kiest, zul je misschien op zoek gaan naar een ander als het snel verslijt.

Timbuk2 Proof Messenger vs. Waterfield Vitesse Messenger

Een van de concurrenten van Timbuk2 is Vitesse Messenger van Waterfield. Dit bedrijf aan de westkust heeft snel een trouwe schare fans verzameld met zijn hoogwaardige materialen en stijlvolle ontwerpen, net zoals Timbuk2.

Deze twee tassen zijn beide voornamelijk gemaakt van gewaxt canvas en leren accenten, kosten ongeveer hetzelfde en bieden grotendeels dezelfde lay-out. De Vitesse krijgt een klein randje op maat en door zijn dikkere body kun je veel meer spullen opbergen. Een klein verschil is dat de Proof wordt geleverd met de fietsriem, terwijl de Vitesse je $ 10 extra in rekening brengt als je het nodig hebt. Voor sommigen maakt dat misschien niet uit, maar het is het vermelden waard. We zouden ook beweren dat de Proof een beetje professioneler aanvoelt, hoewel dat kan komen door persoonlijke smaak en voorkeur. Dit zijn allebei geweldige opties, het hangt er gewoon van af of de extra kamer je aanspreekt.

Je kunt nu onze lijst met de beste laptop-messengertassen op de markt bekijken om nog meer solide opties te zien die mogelijk beter bij je behoeften passen.

Een premium messenger bag die zijn premium prijs waard is

Als je houdt van het gevoel van eersteklas materialen zoals leer en een tas die erin past, of je nu een pak draagt of gewoon een t-shirt, dan is de Proof van Timbuk2 een leuke optie voor de forens in de stad. Het kost misschien wat meer, maar je zult jaren later terugkijken en blij zijn dat je het hebt gekocht.

Specs

  • Productnaam Proof Messenger Bag
  • Product Merk Timbuk2
  • MPN B0198WOJZW
  • Prijs $159.00
  • Gewicht 2,2 lbs.
  • Productafmetingen 16,9 x 4,33 x 11,8 inch.
  • Kleur Zwart, Oxide, Steen
  • Garantie Levenslange garantie
  • Laptophoes 15" computer + 13" computer of tablet
  • Capaciteit 12L

Aanbevolen: