Google Assistent-updates met gezinsgerichte functies

Inhoudsopgave:

Google Assistent-updates met gezinsgerichte functies
Google Assistent-updates met gezinsgerichte functies
Anonim

Op de CES in Las Vegas vandaag heeft Google een aantal nieuwe functies aangekondigd die het bedrijf van plan is om zijn Google Assistent op meer plaatsen en op meer apparaten nuttiger te maken. Slimme luidsprekers zijn gemakkelijker en sneller in te stellen met een Android-telefoon, zegt Google, terwijl veel nieuwe apparaten met het systeem zullen werken, waaronder slimme sloten, apparaten, douchekoppen en meer.

Image
Image

Hier zijn een paar van de coole nieuwe dingen die je in de nabije toekomst zult zien met de Google Assistent.

Bottom Line

Android-telefoongebruikers krijgen nu een melding wanneer er een nieuw smartapparaat beschikbaar is op uw thuisnetwerk. Als u doorklikt, kunt u de slimme luidspreker of het scherm instellen zonder dat u uw inloggegevens opnieuw hoeft in te voeren. Dit zou het opzetten veel sneller moeten maken.

Geplande acties

Moet je koffiepot aangaan als je 's ochtends wakker wordt? Assistent staat achter wat Google Geplande acties noemt. Later dit jaar zal de functie werken met meer dan 20 nieuwe apparaten, waaronder AC-units, stofzuigers, luchtreinigers, badkuipen (!) en meer, inclusief je wake-up juice-machine.

Gezinsvriendelijk

Image
Image

Google is ook gericht op het nuttiger maken van zijn slimme schermen en luidsprekers in het hele huis, met een aantal functies waarvoor u niet hoeft in te loggen. Met Huishoudelijke notities voor slimme schermen (zoals de Google Hub) kan iedereen zien -maak gewoon een notitie en laat deze op het scherm staan.

Je kunt ook snelkiescontacten maken op je Smart Screen of Speaker. Iedereen kan gebruik maken van deze denkbeeldige ouderkantoornummers of afhaalgesprekken waartoe iedereen in uw huishouden toegang heeft zonder in te loggen bij Google.

Beide functies zijn later dit jaar klaar voor gebruik.

Hey Google, lees dit

Je slimme luidspreker webpagina's of andere lange inhoud laten lezen is mogelijk, maar niet altijd comfortabel. Google pakt het probleem aan met nieuwe, meer expressieve en natuurlijk klinkende stemmen voor Android-telefoons. Het team wil ook opties voor automatisch scrollen en tekstmarkering toevoegen, waarmee mensen tekst kunnen begrijpen die door een computer wordt voorgelezen.

Tolkmodus - re altime vertaling op telefoons en slimme displays/luidsprekers - breidt zich uit naar hotels, luchthavens, sportstadions en humanitaire organisaties dankzij een samenwerking met Volara en SONIFI.

Natuurlijk, privacy

Google wil iedereen er ook aan herinneren dat alles draait om privacy. Assistent zal niets opnemen of verzenden wat je zegt terwijl de apparaten in de standby-modus staan. Je kunt je activiteit ook verwijderen (alles nadat je een apparaat uit de slaapstand hebt gehaald met "Hey Google") met een spraakopdracht ("Verwijder alles wat ik deze week tegen je heb gezegd").

Aanbevolen: