Agloves Polar Sport Touchscreen-handschoenen Review: het beste voor een budget

Inhoudsopgave:

Agloves Polar Sport Touchscreen-handschoenen Review: het beste voor een budget
Agloves Polar Sport Touchscreen-handschoenen Review: het beste voor een budget
Anonim

Bottom Line

Agloves Polar Sport smartphonehandschoenen leveren warmte, efficiëntie en veel waar voor je geld, sluiten goed aan op je vingers en leveren een uitstekende gevoeligheid op een groot aantal apparaten.

Agloves Polar Sport unisex handschoenen met touchscreen

Image
Image

We hebben Agloves Polar Sport Touchscreen-handschoenen gekocht zodat onze deskundige recensent ze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Onze wanten warm houden in de wintermaanden is van het grootste belang, maar mensen kunnen ervoor kiezen om zonder handschoenen te gaan om hun smartphones te gebruiken. Gelukkig zijn touchscreen-handschoenen de afgelopen jaren enorm populair geworden.

Als je een paar hebt overwogen, ben je misschien de Agloves Polar Sport Touchscreen-handschoenen tegengekomen. Deze handschoenen zijn gemaakt van zachte acrylvezel en claimen goed te passen en bieden een gevoeligheid van 10 vingers op alle apparaten. Ik heb deze beweringen op de proef gesteld om te zien of ze stand hielden in vergelijking met de concurrentie in zo'n drukke markt.

Image
Image

Design: gedempt ontwerp, maar warme voering

De handschoenen worden geleverd in een zwarte acrylvezel met een zilvergaren dat ze een extra sprankeling geeft. Het ontwerp is vrij eenvoudig en past waarschijnlijk bij elke stijl. Het paar is volledig touchscreen-compatibel en werkt met elk apparaat dat ik heb getest, van iPhones tot Android-tablets en alles daartussenin.

In tegenstelling tot sommige van de andere handschoenen die ik heb getest, heeft de manchet hiervan een zachte textuur en stoorde mijn pols niet. Helaas is er een klein label dat uitsteekt en het ontwerp wegneemt. De geweven draad van de tag heeft glanzende zilveren, rode en witte tekst, een verre schreeuw van het all-over gladde zwarte ontwerp dat de rest van de handschoen bedekt. Ik overwoog het af te knippen, maar dat deed ik niet.

Het paar is volledig touchscreen-compatibel en werkt met elk apparaat dat ik heb getest.

Een verrassend maar gewaardeerd kenmerk is de fleece voering aan de binnenkant van de handschoen zelf. Zo'n luxe materiaal is vrij zeldzaam voor een niet-leren handschoen. Het is geweldig voor comfort en warmte en is een verrassende toevoeging, vooral voor deze prijs.

De unboxing-ervaring voor deze handschoenen is vrij onbestaande. Ze komen niet in een doos; ze komen gewoon aan met een kartonnen verdeler die de twee handschoenen scheidt. Het is passend voor een budgetoptie, maar het zou goed zijn geweest om een pakket of een doos te hebben om ze op te bergen als ik ze niet gebruikte.

Image
Image

Comfort: goede pasvorm en grip

Unisex en verkrijgbaar in drie maten - small/medium, medium/large en XL - de Agloves-smartphonehandschoenen sluiten goed aan op mijn handen. De manchet was zelfs goed in het efficiënt buiten houden van de wind.

Dankzij de fleece voering aan de binnenkant houden deze handschoenen je echt warm bij koud weer, vooral in vergelijking met andere handschoenen die ik heb getest. Het belangrijkste is dat de siliconen handgrepen ervoor zorgen dat je je smartapparaat niet snel laat vallen. Ze volgen tot aan de vingertoppen, wat de handschoenen een algehele touchscreengevoeligheid geeft.

Dankzij de fleece voering aan de binnenkant houden deze handschoenen je echt warm bij koud weer.

Duurzaamheid: ontworpen om lang mee te gaan

Deze handschoenen voelen rekbaar aan en lijken lang mee te gaan. De fleece voering aan de binnenkant zorgt ervoor dat je je vingers niet door het materiaal steekt zoals je zou doen met gewone wol. Nadat ik ze een paar dagen buiten had gebruikt, merkte ik dat de toppen van de vingers verdwaalde draden hadden. Het maakte me niet uit, want dat is waarschijnlijk onvermijdelijk met alle stoffen handschoenen.

Naast het rafelen voelde de rest van de handschoenen helemaal goed aan. Er is geen zijstiksel dat de potentie heeft om te rafelen, en ondanks de aanvankelijke losse draden, voelen deze handschoenen aan alsof ze lang meegaan zonder reparatie of verlies van gevoeligheid.

Aanraakgevoeligheid: een sterke mate van gevoeligheid

De 10-vingerfunctionaliteit die door Agloves wordt aangeprezen, houdt zeker stand. Ze vormen zich naar je vingers en werken goed op alle apparaten, van tablets tot smartphones, inclusief apparaten zoals de Nintendo Switch. Zelfs als je niet helemaal bij je vingers kunt komen, kun je de achterkant van de handschoenen of de duimknokkel gebruiken om door artikelen te bladeren en apps te openen. Het formatteren kan door elk deel van de hand worden gedaan terwijl u handschoenen draagt. Oproepen beantwoorden is eenvoudig, zelfs als u het gehaast moet doen.

Image
Image

Er was geen verschil in gevoeligheid tussen de vingers, waarbij de duim net zo goed functioneerde als de pink en wijsvinger. Als een test die werd uitgevoerd met het bereik van touchscreen-handschoenen die ik heb beoordeeld, besloot ik om te zien hoe lang het zou duren om mijn telefoon te ontgrendelen en Twitter te openen, en vervolgens een concept-tweet op te slaan van de zin "Ik typ dit met touchscreen-handschoenen." In dit geval kostte het me 20 seconden terwijl ik deze handschoenen droeg, wat minder dan de helft van de tijd (58 seconden) was voor mijn minst geliefde paar.

Prijs: een voordelig paar

Voor iets minder dan $ 20 is dit een van de meer kosteneffectieve paar touchscreen-handschoenen op de markt. Het interessante is dat er, zelfs met het lage prijskaartje, niet veel compromissen zijn. Over het algemeen zijn deze touchscreen-handschoenen comfortabel en zullen ze aan uw behoeften voldoen als u de enige ontwerpfout, de tag, niet erg vindt.

Image
Image

Concurrentie: Goedkopere prijzen, maar geen enkele die de kwaliteit kan evenaren

Agloves sluit een bevredigend koopje met deze smartphonehandschoenen, waardoor het moeilijk is om ze te vergelijken met de concurrentie. Deze handschoenen zijn bescheiden maar ongelooflijk efficiënt voor de gemiddelde gebruiker die gewoon een paar werkende touchscreen-handschoenen wil voor gebruik met hun apparaten. Natuurlijk zijn er Mujjo's dubbellaagse premium-gerichte handschoenen, maar realistisch gezien zijn ze niet te onderscheiden in efficiëntie.

Lethmik's handschoenen zijn een nog meer budgetaangelegenheid voor minder dan $ 10, maar ze haperen op bijna elk belangrijk gebied. De duurzaamheid en het comfort zijn gewoon niet te vergelijken. Misschien kom je in de verleiding om Harrms lederen touchscreen-handschoenen te gebruiken vanwege hun professionelere ontwerp, maar de kwaliteit houdt niet stand. Agloves heerst over de concurrentie met dit paar handschoenen voor zo'n opmerkelijke prijs.

Solide prijs voor solide ontwerp

Deze smartphonehandschoenen zijn het toproofdier op de markt - ze bieden compromisloze functionaliteit en een gereserveerde, maar indrukwekkende vorm. Ze offeren niet op op een van de belangrijkste gebieden waar andere opties vallen. Met zo'n lage prijs voor de kwaliteit, zijn ze zeker de beste optie voor de gemiddelde consument die gewoon een paar touchscreen-handschoenen wil die werken, zonder vragen te stellen.

Specs

  • Productnaam Polar Sport Unisex-handschoenen met touchscreen
  • Product Merk Handschoenen
  • MPN 1707ML
  • Prijs $19.99
  • Gewicht 2,4 oz.
  • Productafmetingen 10 x 5 x 0,1 inch.

Aanbevolen: