Schrijf sneller met deze Microsoft Office-sjablonen

Inhoudsopgave:

Schrijf sneller met deze Microsoft Office-sjablonen
Schrijf sneller met deze Microsoft Office-sjablonen
Anonim

Vind nuttige hulpmiddelen voor het opstellen, organiseren, marketing en communicatie in de galerij met gratis sjablonen van Microsoft voor persoonlijke, creatieve, academische en professionele schrijfprojecten.

Als u een sjabloon gebruikt, kunt u snel aan de slag, zodat u zich kunt concentreren op het schrijven. Microsoft heeft honderden sjablonen die u misschien interesseren, maar nu zoekt u via de Office-programma-interface zelf in plaats van via een online sjabloonsite.

Verhaal of roman manuscriptsjabloon voor Microsoft Word

Image
Image

Deze Story of Roman Manuscript-sjabloon voor Microsoft Word biedt een snelle manier om direct in het schrijfproces te springen.

Hoewel het een generiek formulier is en u de manuscriptvereisten van elke uitgever moet controleren voordat u het indient, biedt dit sjabloon u voldoende opmaak om met uw ideeën aan de slag te gaan.

Open Microsoft Word en selecteer Office of File in de menubalk, gevolgd door New From Template. Gebruik vervolgens het veld Zoeken om naar deze sjabloon te zoeken op trefwoord.

Blogpostsjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Word

Image
Image

Wist je dat je een blog kunt schrijven in Microsoft Word?

Het is nog eenvoudiger om deze blogpostsjabloon voor Microsoft Word te gebruiken. Wanneer je het gebruikt, wordt er een nieuw document geopend dat er grotendeels leeg uitziet, maar het bevat nieuwe menu's voor het koppelen en posten naar je Blogger-, WordPress- of vergelijkbare online blogaccount.

Deze sjabloon is beschikbaar door Word te openen en File > New From Template te selecteren. Typ vervolgens blog in het veld Search.

E-mailnieuwsbriefsjabloon voor Microsoft Publisher

Image
Image

Schrijvers die gewend zijn aan Word kunnen via een nieuwsbrief contact maken met hun blogvolgers of iemand anders op hun lijst met e-mailcontacten. Met de sjabloon voor e-mailnieuwsbrieven voor Microsoft Publisher kunt u aan de slag met een professionele lay-out.

Je kunt informatie sturen over boekpromoties, nieuwsberichten, aankomende evenementen, inspiratie voor andere schrijvers en al het andere dat je relevant vindt.

Dit ontwerp is slechts een van de vele. Zoek naar andere e-mailklare nieuwsbriefontwerpen terwijl u op deze link klikt.

Open Publisher, selecteer New From Template en zoek op trefwoord.

Schrijfsjabloon voor projecttijdlijnplanning voor Microsoft Excel

Image
Image

Combineer je vele projecten in één visueel, gemakkelijk te volgen document met deze Writing Project Timeline Planning-sjabloon voor Microsoft Excel. Dit type bestand staat bekend als een Gantt-diagram.

Veel schrijvers hebben meerdere projecten die zich in verschillende stadia of met verschillende deadlines bevinden. Deze sjabloon is geschikt voor al uw projecten en is een alles-in-één hulpmiddel om uw projecten aan uw familie, team of groep te communiceren. Het stelt u in staat minder tijd te besteden aan het opsporen van details of u af te vragen wat de volgende prioriteit moet zijn.

Open Excel, selecteer Nieuw van sjabloon en zoek op trefwoord.

Postkaartsjabloon voor boekrelease-evenement voor Microsoft Word

Image
Image

The Book Release Event Post Card-sjabloon voor Microsoft Word is een veelzijdige marketingtool voor veel evenementen waar auteurs bij betrokken zijn, van feesten voor het vrijgeven van boeken tot signeersessies en andere promotionele activiteiten.

Deze ansichtkaarten kunnen worden aangepast met een afbeelding van uw boekomslag, auteursfoto, zelfpublicerend logo of een andere relevante afbeelding.

Zoek naar deze sjabloon in Word door File te selecteren en zoek vervolgens op trefwoord onder New From Template.

Fotobladwijzersjabloon voor Microsoft Publisher

Image
Image

Hoewel promotionele producten die professioneel zijn ontworpen een goede investering zijn, kan deze aanpasbare sjabloon voor fotobladwijzers voor Microsoft Publisher u in een mum van tijd helpen voor een aankomend evenement.

Je kunt ook veel andere bladwijzerontwerpen vinden.

Open Publisher, selecteer New From Template en zoek op trefwoord.

Book Stack-presentatiesjabloon voor Microsoft PowerPoint

Image
Image

Deze Book Stack-presentatiesjabloon voor Microsoft PowerPoint bevat verschillende dia-indelingen in één downloadbaar bestand.

Je hebt controle over kleuren en lettertypen met deze sjabloon, en het bespaart veel tijd. Het gebruik van een sjabloon als deze is een geweldige manier om uw volgende presentatie uw eigen te maken.

Open PowerPoint, selecteer File > New From Template en zoek vervolgens naar de sjabloon op trefwoord.

Animated Flipping Book-sjabloon voor Microsoft PowerPoint

Image
Image

Bekijk de sjabloon Animated Flipping Book voor Microsoft PowerPoint voor een dynamische presentatie die visuele elementen naar een hoger niveau tilt.

De animatie is eenvoudig, maar biedt een leuk begin van sommige soorten presentaties. Om uw tekst toe te voegen, selecteert u Insert > Text Box om een ruimte voor tekst te creëren die de lege boekpagina overlapt.

Selecteer in PowerPoint File > New From Template en zoek de sjabloon op trefwoord.

Aanbevolen: