Hoe de Amazon Prime Whole Foods-korting te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe de Amazon Prime Whole Foods-korting te gebruiken
Hoe de Amazon Prime Whole Foods-korting te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Log in op uw Amazon-account met behulp van de app of een browser en bezoek de Whole Foods-markt om te bestellen (minimaal $ 35).
  • Of, om te winkelen bij een Whole Foods-locatie met de Whole Foods-app, log in met je Amazon-inloggegevens.
  • Kortingen worden automatisch toegepast.

Amazon Prime-kortingen krijgen bij Whole Foods Market is net zo eenvoudig als online winkelen met uw Amazon Prime-lidmaatschap of gewoon winkelen in de winkel. Hier is hoe.

Hoe u Amazon Prime-kortingen kunt krijgen voor Whole Foods Online

Je kunt producten van Whole Foods rechtstreeks kopen via de website van Amazon als je in een van de gebieden bent waar Prime Now en Whole Foods actief zijn. Deze omvatten grote stedelijke gebieden in de VS, zoals Los Angeles, Dallas, Chicago, Manhattan en Brooklyn.

Ga naar de Whole Foods-verkoperspagina van Amazon om te zien wat er beschikbaar is bij Whole Foods op Amazon. In de linkerbovenhoek van de pagina ziet u ook een vervolgkeuzemenu waar u uw regio kunt selecteren of uw postcode kunt invoeren om te bevestigen dat u Whole Foods-items met snelle levering via Amazon Now kunt bestellen.

Je Amazon Prime-korting krijgen bij Whole Foods door op deze manier rechtstreeks op Amazon te winkelen, is eenvoudig. De kortingen worden automatisch toegepast. Tijdens het winkelen voor verschillende artikelen, zie je meteen de kortingsprijzen. Je kunt ook per afdeling winkelen en de wekelijkse specials en bestsellers bekijken.

Prime-leden die een Whole Foods-bestelling plaatsen voor bezorging via Prime Geniet nu ook van gratis bezorging van twee uur in geselecteerde steden met een bestelling van minimaal $ 35.

Prime-abonnees die afrekenen met een Amazon Prime Rewards Visa Signature-kaart ontvangen ook 5% aan beloningen voor deze aankopen.

Hoe Amazon Prime-kortingen te krijgen met de Whole Foods Market-app

Het verkrijgen van je Amazon Prime-korting bij Whole Foods-locaties is misschien wat ingewikkelder, maar het proces is nog steeds eenvoudig.

Eén methode vereist de Whole Foods Market-app, die u kunt downloaden van de Amazon App Store.

Image
Image

Log in op de app en log in op de Whole Foods Market-app met je Amazon-accountgegevens.

De Whole Foods Market-app helpt bij het vinden van de dichtstbijzijnde Whole Foods, toont speciale Prime Member-deals en markeert items die beschikbaar zijn met een extra korting van 10%.

Als je klaar bent met winkelen en klaar bent om af te rekenen bij de kassa's in Whole Foods, genereert de Whole Foods Market-app een QR-code om je Amazon Prime-korting toe te passen. Als u de code niet op uw scherm ziet, klikt u op de knop Prime Code linksonder in de app.

Hoe u Amazon Prime-kortingen krijgt bij Whole Foods zonder de app

Als je geen toegang hebt tot de Whole Foods Market-app of deze liever niet installeert, kun je je telefoonnummer gebruiken.

Log eerst in bij Amazon met het account met je Prime-lidmaatschap. Selecteer Accounts & Lijsten in de Amazon-navigatiebalk en klik op Uw account in het vervolgkeuzemenu. Klik op de volgende pagina op het vakje met het label Login & Security Dit brengt u naar een scherm waar u uw telefoonnummer kunt toevoegen of bewerken.

Met het telefoonnummer toegevoegd aan je Amazon Prime-account, kun je je nummer invoeren tijdens het afrekenen bij Whole Foods. Hiermee worden uw Amazon Prime-kortingen toegepast.

Image
Image

Zonder de app weet je misschien niet welke artikelen in de aanbieding zijn voordat je gaat winkelen. Gelukkig labelt Whole Foods artikelen die afgeprijsd zijn voor Prime-leden met een geel label met de tekst 'extra 10% korting op SALE'. Een blauw label met de tekst 'prime Member Deal' geeft items in de winkel aan die afgeprijsd zijn voor Prime-leden.

Als je afrekent met een Amazon Prime Rewards Visa Signature-kaart, krijg je ook 5% terug in spaarpunten, waardoor je nog meer spaart.

Aanbevolen: