Devaise 3-in-1 tv-standaardrecensie: maak een modulair platform voor uw tv

Inhoudsopgave:

Devaise 3-in-1 tv-standaardrecensie: maak een modulair platform voor uw tv
Devaise 3-in-1 tv-standaardrecensie: maak een modulair platform voor uw tv
Anonim

Bottom Line

De Devaise 3-in-1 tv-standaard is ontworpen om te werken met televisies tot 65 inch, en dankzij het modulaire ontwerp kunt u de lay-out aanpassen aan een breed scala aan ruimtes en televisies. Het heeft meer opslag- en weergaveruimte dan de meeste andere tv-standaards, maar ingebouwd kabelbeheer bestaat vrijwel niet.

DEVAISE 3-in-1 tv-standaard

Image
Image

We hebben de Devaise 3-in-1 tv-standaard gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Devaise 3-in-1 tv-standaard is een tweedelig rek dat is ontworpen voor gebruik met 45-inch tot 65-inch televisies die minder dan 75 pond wegen. Dankzij het slimme ontwerp kun je de afzonderlijke onderdelen op verschillende manieren opnieuw configureren, waardoor de tv-standaard zowel flexibeler als wat minder stabiel is dan concurrerende apparaten.

We hebben onlangs een Devaise tv-standaard in elkaar gezet, getest met een paar verschillende televisies om te zien hoe goed het werkt in verschillende configuraties, hoe stevig het is, of je het echt moet vertrouwen met je zware 65-inch tv.

Image
Image

Ontwerp: flexibele modulaire set planken

De Devaise veelzijdige tv-standaard is eigenlijk twee volledig afzonderlijke L-vormige rekken. Elke eenheid is identiek, waardoor u ze op verschillende manieren aan elkaar kunt koppelen. Devaise adverteert het als een 3-in-1, maar er zijn veel meer manieren om deze planken samen te stellen als je je creatief voelt. U kunt zelfs meerdere sets combineren om de exacte tv-standaard te maken die perfect is voor uw behoeften.

Elke plank heeft twee compartimenten, dus de volledig gemonteerde tv-standaard heeft twee rechthoekige compartimenten, twee L-vormige compartimenten en kan twee extra open compartimenten of een extra gesloten compartiment hebben, afhankelijk van de manier waarop ze zijn gestapeld samen.

Of je nu een eenvoudige streaming-box en een soundbar hebt, of een plek nodig hebt voor je kabelbox, Blu-ray-speler, gameconsoles en meer, er is genoeg ruimte om rond te gaan.

De enige ontwerpfout is dat de rekken bij elkaar worden gehouden door niets meer dan wrijving en zwaartekracht. De meegeleverde hardware biedt geen mogelijkheid om de secties aan elkaar te schroeven, dus sommige configuraties zijn aanzienlijk minder stevig dan andere.

Bottom Line

Montage is een heel eenvoudig proces. De instructies bevelen twee mensen aan voor de taak, maar de meeste mensen zouden het alleen moeten kunnen doen. Het kostte ons ongeveer 30 minuten om beide apparaten in elkaar te zetten, en daarna wat extra tijd om ze op elkaar te stapelen en verschillende televisies te testen.

Constructie: holle vezelplaat gevuld met een kartonnen honingraat

Meubels in deze prijsklasse gebruiken meestal de goedkoopste mogelijke materialen, en dat is hier zeker het geval. De planken die u gebruikt om deze stand te bouwen, zijn holle vezelplaten die worden ondersteund door een honingraat aan de binnenkant van karton. Dit type constructie is sterker dan het misschien klinkt, maar het is niet iets dat we zouden willen vertrouwen met een dure 65-pond 65-inch OLED-tv.

Je kunt zelfs meerdere sets combineren om de exacte tv-standaard te maken die perfect is voor jouw behoeften.

Bij gebruik van deze standaard met een zware televisie, raden we aan een beugel te gebruiken om de afzonderlijke planken aan elkaar te schroeven, muurriemen om de televisie vast te zetten en vervolgens regelmatig te controleren op doorzakken of barsten in de planken. Gezien het gedoe, zou je waarschijnlijk beter af zijn met een stand van hogere kwaliteit, zelfs als het je meer kost.

Compatibiliteit: Instelbaar om met de meeste televisies te werken

Een van de beste dingen van deze tv-standaard is dat je de plaatsing van de planken kunt aanpassen aan je woonruimte en de grootte van je televisie. Devaise zegt dat het is ontworpen voor televisies tussen 45 inch en 65 inch, maar er is geen reden waarom je geen kleinere televisie kunt gebruiken. Grotere televisies brengen enkele zorgen met zich mee, zoals we in de vorige sectie hebben besproken. De andere manier om deze standaard te gebruiken is met een televisie aan de muur, in welk geval hij prima werkt met televisies die groter zijn dan 65 inch.

Image
Image

Bottom Line

Het modulaire ontwerp van de Devaise 3-in-1 stand betekent dat deze geschikt is voor een grote verscheidenheid aan woonruimtes en toepassingen. Het kan worden gemaakt voor kleinere ruimtes, geschikt voor kleinere televisies of worden uitgebreid om grotere ruimtes te vullen. De open planken helpen ook de bruikbaarheid te verbeteren, omdat je ze voor een functioneel doel kunt gebruiken, zoals thuisbioscoopcomponenten, of ze kunt vullen met accentstukken, boeken, planten of iets anders dat je leuk vindt.

Stabiliteit: minder dan stevig in sommige configuraties

Omdat de Devaise 3-in-1 tv-standaard is samengesteld uit twee afzonderlijke rekken, is hij inherent onstabiel in sommige configuraties en stabieler in andere. Als je genoeg ruimte hebt om beide componenten plat op de grond te leggen, dan is het redelijk stabiel. Dit is de beste configuratie voor grotere televisies. Als u uw televisie op slechts één van de rekken kunt plaatsen, is dat de meest stabiele configuratie die mogelijk is.

Als je op zoek bent naar een tv-meubel dat meer lijkt op een horizontale boekenkast dan op een console, kast of tafel, dan zou het moeilijk zijn om een concurrent te vinden die het beter doet voor de prijs.

Wanneer de planken in elkaar grijpen of gestapeld zijn, worden ze minder stabiel. Dit geldt vooral op dik tapijt, dat een minder stevige basis biedt. Het probleem is dat er geen manier is om de planken aan elkaar te bevestigen, dus als je per ongeluk tegen een van de planken stoot, kunnen ze uit elkaar gaan. Met een zware televisie erop is dat een recept voor problemen.

Om de stabiliteit te vergroten, kunt u een beugel van de juiste maat gebruiken om de planken in de gewenste configuratie aan elkaar te schroeven. Dit voegt extra kosten toe aan het apparaat, en ook de extra moeite om te proberen een beugel te vinden die werkt. Devaise adverteert zo'n beugel op hun officiële site, maar we konden het niet te koop vinden.

Kabelbeheer en opslag: geen kabelbeheer, maar veel opslagruimte

De Devaise 3-in-1 tv-standaard bevat geen kabelbeheer, wat vreemd is voor een product dat als tv-standaard op de markt wordt gebracht. Er is geen achterklep op de rekken, dus u kunt gemakkelijk kabels door de achterkant van elk schapcompartiment leiden en vervolgens kabelbinders gebruiken om alles netjes te houden. De standaard zelf bevat echter geen ingebouwde manier om uw kabels te beheren.

Deze standaard bevat een behoorlijke hoeveelheid opslagruimte, inclusief ruimte voor veel thuisbioscoopapparatuur. Of je nu een eenvoudige streaming-box en een soundbar hebt, of een plek nodig hebt voor je kabelbox, Blu-ray-speler, gameconsoles en meer, er is genoeg ruimte om rond te gaan.

Als je opslagruimte wilt die achter een deur is verborgen, biedt deze standaard dat allemaal niet. De compartimenten zijn allemaal volledig open aan de voor- en achterkant, dus de opbergruimte in dit meubel lijkt meer op displayruimte.

Prijs: te duur voor de kwaliteit van de materialen

De Devaise 3-in-1 wordt meestal verkocht voor ongeveer $ 100, wat aan de onderkant van de schaal is voor tv-standaards die grote televisies aankunnen. Voor twee L-vormige planken die je op elke gewenste manier kunt configureren, is het een behoorlijke prijs.

Het enige probleem is dat we graag materialen van hogere kwaliteit willen zien voor deze prijs. Niemand verwacht massief hout voor deze prijs, maar andere tv-standaards in deze algemene prijsklasse gebruiken massief spaanplaat of vezelplaat van gemiddelde dichtheid, in plaats van de holle constructie van spaanplaat en karton die je hier krijgt.

Concurrentie: Blinkt uit in flexibiliteit, maar blijft achter in stevigheid

Het belangrijkste van de Devaise 3-in-1 tv-standaard is dat hij veel flexibeler is dan concurrerende stands. Als u op zoek bent naar een tv-meubel dat meer lijkt op een horizontale boekenkast dan op een console, kast of tafel, dan zou u moeilijk een concurrent kunnen vinden die het beter doet voor de prijs.

Als je dit type tv-standaard wilt en wat geld wilt besparen, maakt Devaise een versie die bijna identiek is, maar die is gemaakt van dunnere planken. Die versie verkoopt meestal voor ongeveer $ 10 minder dan deze, en het is een prima keuze als je een kleine televisie of een aan de muur gemonteerde televisie hebt.

Als je gewoon op zoek bent naar een fatsoenlijke televisiestandaard en je bent niet getrouwd met het modulaire boekenplankontwerp van dit apparaat, dan kun je veel beter doen. De Ameriwood Home Carson tv-standaard bijvoorbeeld, verkoopt meestal voor ongeveer $ 90, en bevat zowel open weergaveruimte als twee kasten voor extra opslagruimte. Het is ook aanzienlijk steviger, waardoor het een veiligere optie is voor grotere en zwaardere televisies.

Een andere concurrent die een solide vezelplaatconstructie van gemiddelde dichtheid gebruikt, is de Rockpoint Plymouth Storage Console, die doorgaans in het bereik van $ 100 tot $ 110 kost. Dit is een andere standaard die geen enkele lay-outflexibiliteit biedt, maar het is een voorbeeld van een vergelijkbaar geprijsde eenheid die is gemaakt van superieure materialen.

Beste voor lichtere televisies of zittend onder een aan de muur gemonteerde televisie

De Devaise 3-in-1 tv-standaard heeft een zekere charme in zijn flexibele en modulaire ontwerp. Het is perfect stevig genoeg om tv's tot 75 pond te bevatten, samen met thuisbioscoopapparatuur, luidsprekers, videogameconsoles en andere kleine voorwerpen. Als u echter van plan bent een grote, zware televisie te gebruiken, raden we u aan een stevigere optie te zoeken of beugels of muurriemen te gebruiken voor extra veiligheid.

Specs

  • Productnaam 3-in-1 tv-standaard
  • Product Merk DEVAISE
  • Prijs $99,99
  • Gewicht 40 lbs.
  • Productafmetingen 43,3 x 11,4 x 20,8 inch.
  • Materiaal Holle spaanplaat met kartonnen versteviging
  • Tv-limiet 65”
  • Tv-gewichtslimiet 75 lbs
  • Garantie Een jaar

Aanbevolen: