Timbuk2 Authority Laptop Backpack Review: de beste reistas

Inhoudsopgave:

Timbuk2 Authority Laptop Backpack Review: de beste reistas
Timbuk2 Authority Laptop Backpack Review: de beste reistas
Anonim

Bottom Line

Timbuk2 is een bekend merk voor alle soorten tassen, maar de Authority Backpack onderscheidt zich van de rest van de line-up. Met zijn handige functies, solide organisatie en waterbestendigheid is dit gewoon de beste laptoprugzak voor forenzen die er is.

Timbuk2 Authority-laptoprugzak

Image
Image

We hebben de Timbuk2 Authority-laptoprugzak gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Bekend om hun duurzame tassen die favoriet zijn bij veel reizigers over de hele wereld, levert Timbuk2 opnieuw met de uitstekende Authority Laptop Backpack. In een overvolle zee van goedkope tassen die afbrokkelen onder de eenvoudige stress van dagelijks gebruik, onderscheidt het zich door duurzaamheid en handige opbergmogelijkheden. Dit alles heeft een hoge prijs, dus we hebben de Timbuk2 Authority-rugzak op de proef gesteld om te zien hoe hij het doet voor dagelijks gebruik.

Image
Image

Ontwerp: minimaal ontwerp voor professioneel en persoonlijk gebruik

Het kan een uitdaging zijn om een rugzak te vinden die goed werkt voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. Je wilt niet iets dat eruitziet alsof het alleen in een pak past, maar je wilt er ook zeker niet uitzien alsof je net terugkomt uit het bos. Gelukkig doet de Authority Backpack uitstekend werk door de twee werelden in zijn ontwerp te integreren. Het is overzichtelijk, eenvoudig en ziet er geweldig uit, of je nu naar je werk gaat of op avontuur gaat in het weekend.

Er zijn tal van leuke kleine details aan Timbuk2 toegevoegd, zoals de handgreep aan de bovenkant met een schuimgreep, elastische inzetstukken om te voorkomen dat kleine voorwerpen uit open zakken glijden, veel organisatie aan de binnenkant, zakken met ritssluiting, banden om houdt riemen op hun plaats en een borstriem om te helpen bij een zware belasting. Een andere leuke toevoeging zijn de compressieriemen aan de onderkant waar je een jas, deken of soortgelijk bulkartikel kunt opbergen om ruimte binnenin vrij te maken. De zijkant van de rugzak heeft ook een neopreen vak voor flessen, maar het is een beetje te klein voor iets meer dan je gemiddelde plastic waterfles.

Bekend om hun duurzame tassen die favoriet zijn bij veel reizigers over de hele wereld, levert Timbuk2 opnieuw met dit uitstekende pakket.

Binnenin heb je drie hoofdcompartimenten en een extern voorvak voor kleine spullen. Het voorvak heeft ook een sleutelhanger voor snelle toegang wanneer je ze nodig hebt. Vanaf de achterkant is het laptopcompartiment van boven naar beneden bekleed met vulling en is het een van de beter beschermde die we tijdens het testen hebben gezien. Bij een onbedoelde val is uw laptop van binnen veilig en wel. Hoewel het beweert laptops tot 17 inch te passen, is de zak slank en kan deze problemen hebben met grotere gaming-laptops. Dat gezegd hebbende, het werkte prima voor onze 15-inch laptop en zou meer dan genoeg ruimte moeten bieden voor een MacBook of Pixelbook.

Het volgende compartiment is het grootste en heeft een handig vak voor papieren, tijdschriften of andere items die je niet wilt beschadigen. Een probleem hierbij is dat de slanke bouw van het Authority Pack de ruimte binnenin nogal mager maakt. Dit is zeker niet de rugzak als je van plan bent heel veel spullen mee te nemen, vooral alles wat groot of omvangrijk is. Het laatste en kleinste compartiment aan de voorkant van de rugzak heeft veel goede opbergers en plaatsen voor items, maar heeft ook te kampen met een gebrek aan ruimte.

Image
Image

Duurzaamheid: robuust en solide

De algemene bouwkwaliteit van de Authority Backpack is net zo uitstekend als je van Timbuk2 mag verwachten. Het externe materiaal is gecoat in een matte, waterbestendige afwerking die zeer goed presteert in de regen zonder dat een verwijderbare hoes nodig is. Dit is zeker leuk om te hebben en het is vermeldenswaard dat het waterbestendige materiaal op alle Authority-tassen zit, maar nog beter is op de Fog-kleur die we hebben getest. Over het algemeen voelt de tas ongelooflijk solide en stevig aan.

In een overvolle zee van goedkope tassen die afbrokkelen onder de eenvoudige stress van dagelijks gebruik, is Timbuk2's Authority Pack de reddingsboei waarop je kunt vertrouwen om de dag te redden.

Image
Image

Comfort: lichtgewicht en knus

Als je met je rugzak rondscharrelt, zijn looks en design geweldig, maar comfort is de sleutel. De Authority Backpack blinkt uit op dit gebied en was een van de meest comfortabele rugzakken die we hebben getest. De schouderbanden zijn dik en opgevuld met schuim, met borstbanden om het gewicht te helpen verplaatsen. Het gedeelte dat tegen je rug rust is geventileerd en bootst hetzelfde patroon van de banden na, waardoor je een extra kussen krijgt waar de lading van de rugzak op je lichaam rust.

Terwijl de rugzak volledig was geladen, bleef hij comfortabel, zelfs als hij de hele dag werd gebruikt. Vanwege de slanke bouw zou het echter moeilijk zijn om genoeg spullen in de tas te doen om hem echt zwaar te maken.

Image
Image

Prijs: niet de goedkoopste, maar de kosten waard

Qua prijs zijn Timbuk2-producten zeker niet goedkoop. De Authority-rugzak is niet anders en schommelt rond de $ 130, tenzij je hem tijdens een uitverkoop pakt, wat hem kan verlagen tot ongeveer $ 100. In de loop der jaren is de concurrentie van Timbuk2 echt opgevoerd, dus er zijn zeker vergelijkbare tassen voor minder geld. Dat gezegd hebbende, de tas is robuust en duurzaam gebouwd om jarenlang mee te gaan. Met Timbuk2 ga je gegarandeerd een leven lang mee met de tas, en de garantie dekt alle problemen die je kunt tegenkomen tijdens de langdurige service.

Het Authority Pack is in de eerste plaats ontworpen voor één consument in gedachten: de forens.

Timbuk2 The Authority Pack vs. Incase City compacte rugzak

Timbuk2's grootste rivaal online is waarschijnlijk Incase, een andere tassenontwerper die uitstekende producten produceert met hoogwaardige materialen en duurzaamheid. Incase maakt talloze andere laptoptassen, maar de City Compact is de grootste concurrent van het Authority Pack en de twee zijn nauw aan elkaar gewaagd.

Met ongeveer $ 80 tot $ 100 biedt de City Compact een iets goedkoper alternatief voor iedereen die verliefd is op het ontwerp en de functies van de Autoriteit, maar niet op de prijs. De tas kan een 15-inch laptop bevatten en is iets kleiner qua laptopcapaciteit, maar de markt voor laptops groter dan 15 inch is in de loop der jaren afgenomen en is waarschijnlijk niet nodig voor de meeste consumenten. Een groot verschil hier is dat de City Compact geen waterbestendigheid biedt, wat een groot probleem kan worden als je merkt dat je in de regen wordt betrapt met je waardevolle technologie op sleeptouw. Het heeft ook minder functies, zoals de externe banden en sleutelhanger, maar de lagere prijs compenseert deze omissies.

Wil je wat andere opties bekijken? Blader door onze lijst met de beste laptoprugzakken die momenteel op de markt zijn.

De ideale laptoprugzak voor de forens

Het Authority Pack is in de eerste plaats ontworpen voor één consument in gedachten: de forens. Het is sterk, biedt uitstekende bescherming tegen vallen en stoten, beschermt je uitrusting tegen regen en wordt geleverd met een levenslange garantie. Het is niet de chicste tas die er is met veel extra's, maar hij klaart de klus.

Specs

  • Productnaam Autoriteit Laptoprugzak
  • Product Merk Timbuk2
  • ISBN 631364550650
  • Prijs $129.00
  • Gewicht 2,4 lbs.
  • Productafmetingen 11,4 x 18,1 x 5,9 inch.
  • Color Fog, Jet Black (ook met static), Moss, Nautical, Storm, Oxide Heather
  • Laptophoes 17”
  • Capaciteit 28 Liter
  • Kenmerken: achtertoegang tot laptopvak, compressieriemen aan de onderkant voor cinching, airmesh geventileerd achterpaneel, gewatteerd 17-inch laptopvak en neopreen zak voor water
  • Garantie Levenslange garantie

Aanbevolen: