Galaxy Ford f150 Remote Control Truck Review: een RC-truck Giant

Inhoudsopgave:

Galaxy Ford f150 Remote Control Truck Review: een RC-truck Giant
Galaxy Ford f150 Remote Control Truck Review: een RC-truck Giant
Anonim

Bottom Line

Als een topklasse auto met afstandsbediening, combineert de Galaxy Ford f150 een groot frame met hoge snelheden om een leuke, maar moeilijk te besturen en kortstondige RC-truck te creëren.

Kid Galaxy Ford F150

Image
Image

We hebben de Galaxy Ford f150 Remote Control Truck gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Remote control (RC) trucks zijn al heel lang een enthousiaste hobby. Als je erin wilt stappen zonder de bank te breken, is de Galaxy Ford f150 een grote en krachtige RC-auto (of beter gezegd, vrachtwagen) met een hoge topsnelheid en een groot bereik. We hebben hem in de loop van de week buiten getest om te zien of hij zijn hype waarmaakte. Tijdens het testen hebben we rekening gehouden met alle aspecten van het ontwerp, de bediening, de prestaties, de batterijduur en andere functies.

Image
Image

Ontwerp: Groot en onhandig

Met zijn 21 bij 13 bij 12 inch (LWH) is de Ford f150 Truck een kolos in vergelijking met andere RC-auto's. Gewoon naar buiten dragen, het gewicht was een flinke 11,25 pond, waardoor het niet bepaald draagbaar was voor een ontspannen wandeling door het park. De buitenkant van de truck is gemaakt van dun plastic met overal stickers opgeplakt. Het is dun en eerlijk gezegd ziet het er goedkoop uit.

Wat het aan de buitenkant mist, maakt het goed met andere fysieke kenmerken. Hoewel de carrosserie van de truck dun is, wordt deze geleverd met antibotsingsbalken aan de voor- en achterkant om ervoor te zorgen dat deze tijdens een crash de meeste schade oplopen.

De controller is een grote, zwarte afstandsbediening die comfortabel in onze hand ligt. Er zijn een paar AA-batterijen nodig (meegeleverd). Voor de f150 heb je een 20 volt oplaadbare batterij (verwisselbaar) en een meegeleverde stroomadapter. Als er één goedmaker is aan deze RC-auto, dan is het wel dat de banden zijn gebouwd om te schalen met de rest van de truck, waardoor het gemakkelijker wordt om obstakels te overwinnen.

Configuratieproces: eenvoudig, maar tijdrovend

Toen we de vrachtwagen uit de doos haalden, zat hij met kabelbinders en schroeven in het karton vast. Wat we dachten dat ons een paar minuten zou kosten - het is geadverteerd als klaar om te gaan, zonder montage vereist - bleek ons bijna vier uur te kosten. Voordat je in paniek raakt, gaan drie uur en veertig minuten om de batterij op te laden. Volgens de instructies krijg je hiermee de beste resultaten bij langdurig gebruik. Dat is het gemakkelijke deel. Het moeilijkste is om de vrachtwagen uit de verpakking te halen. Het kostte ons twintig minuten om het met een schaar en een kleine viertandige schroevendraaier van het karton te verwijderen.

Terwijl de batterij aan het opladen was, hebben we de uitsteeksels verwijderd die de carrosserie van de vrachtwagen op zijn plaats houden en hebben we de batterij erin gestoken totdat we hem hoorden klikken en op zijn plaats klikken. Ten slotte hebben we de carrosserie van de vrachtwagen vervangen, geen schroevendraaier nodig. Nadat we de kunststof body opnieuw hadden afgesteld, was de f150 klaar voor een proefrit. Voor de zender/afstandsbediening was een schroevendraaier nodig om de twee AA-batterijen te plaatsen die bij de truck waren geleverd. Alles bij elkaar duurde het vier uur voordat we de truck daadwerkelijk naar buiten konden brengen voor een ritje.

Image
Image

Controls: Hard bij hoge snelheden

Vanwege de enorme omvang van de truck hebben we ervoor gekozen om hem niet binnenshuis te testen, maar hem naar een ongebruikte parkeerplaats te brengen. Dit bleek het beste idee te zijn, want er zijn twee instellingen op de afstandsbediening: de trainingsmodus voor een lagere snelheid om je te helpen de besturing te leren, en de racemodus om alle pk's van de f150 te gebruiken. We hebben ervoor gekozen om eerst vol vermogen te testen, want 30 mph op een RC-truck is te verleidelijk om niet te testen.

Vanwege de snelheid raden we de Race-modus niet aan als er jonge kinderen in de buurt zijn, omdat dit hen mogelijk kan verwonden

We drukten zachtjes op het gaspedaal. Tot onze verbazing kwam de Ford f150 Truck heel snel in actie en racete over de parkeerplaats. De besturing liegt niet als ze zeggen vol vermogen. Ze bleven niet achter, maar we vonden de bedieningselementen moeilijk te gebruiken naarmate de snelheid van de truck toenam en de truck verder uit het zicht raakte. Het is beter om naar de Race-modus te gaan, vooral omdat er een beetje een leercurve is.

Bij hoge snelheden was het gemakkelijk dat de truck uit de hand zou lopen. De antislipbanden zouden hun grip op het wegdek verliezen, waardoor de f150 vaak over het asf alt dreef. Vanwege de snelheid raden we de Race-modus niet aan als er jonge kinderen in de buurt zijn, omdat dit hen mogelijk kan verwonden. Op volle kracht is de Galaxy f150 zeker meer geschikt voor oudere kinderen en volwassenen.

Trainingsmodus biedt een veel langzamere ervaring en de besturing reageerde beter onder deze instelling. Als je de f150 voor kinderen gaat kopen, zorg er dan voor dat ze de besturing in de trainingsmodus houden in plaats van vol gas.

Prestaties: alleen buitenshuis

We hebben de truck getest op verschillende buitenterreinen: gras, modder en trottoirs. In al deze instellingen rijdt de Ford f150 Truck prachtig. Het blijft niet vastzitten in modder, gras of op rotsen. In feite schopte het graszoden en vuil op vanwege hoe krachtig het is bij volgas-instellingen. Op een gegeven moment stuurden we hem met volle snelheid over een stoeprand. Hij knalde tegen de stoeprand en ging de lucht in voordat hij op het gras neerstortte zonder te vertragen. Het lijdt geen twijfel dat de f150 zeer geschikt is voor het buitenleven.

Het bereik van de f150 is ook fenomenaal. We reden de vrachtwagen over een grote parkeerplaats en een heel stadsblok af zonder enige vertraging. Door de donkere kleuren werd de truck echter moeilijk te herkennen naarmate hij verder van ons af kwam. Tenzij je een GoPro monteert op de camerarolbeugel bovenaan, kun je de truck niet uit het zicht rijden.

Image
Image

Levensduur batterij: triest en kort

Tot onze grote ontsteltenis was de batterij elke keer dat we een ritje maakten binnen 20 minuten leeg. Dit was een teleurstellende runtime omdat de andere RC-auto's die we hebben getest veel langer meegingen. Twintig minuten plezier, gevolgd door uren naar huis moeten gaan en opladen, hebben ons plezier echt verminderd. De beweerde 30 minuten snel opladen kwam niet uit tijdens het testen.

Twintig minuten plezier, gevolgd door urenlang naar huis moeten gaan en opladen hebben ons plezier echt verminderd.

Aan de positieve kant, als je toevallig een extra 20V lithium-ionbatterij hebt (de meeste elektrische gereedschappen gebruiken ze), kun je deze in het batterijcompartiment verwisselen. Als je de Galaxy f150 uren wilt gebruiken, heb je er zeker veel van nodig.

Bottom Line

Voor $ 99,99 op Amazon (met enige variatie), eist de Ford f150 Truck een hoge prijs voor slechts 20 minuten entertainment. Het bewijst ook dat macht zijn prijs heeft. De andere RC-auto's die we hebben getest, kosten minder, maar ze zijn gewoon niet zo snel. Als je van onbeperkte snelheid houdt, is de Galaxy f150 een van de snelste RC-voertuigen die je kunt kopen.

Galaxy Ford f150 Truck vs. Maisto RC Rock Crawler

We hebben de Ford f150-truck getest met de Maisto RC Rock Crawler om te zien welke de betere RC-auto zou zijn. Qua vermogen heeft de Ford f150 het voordeel. Het is groter en sneller dan Maisto. Terwijl de Ford f150 Truck met 30 mph vooruit raast, gaat de Maisto in een rustig wandeltempo. Het is ook klein, omdat het half zo groot is als de Ford f150 Truck.

Wat de Ford f150 Truck echter mist in batterijduur, compenseert de Maisto het tienvoudige door AA-batterijen te gebruiken in plaats van een oplaadbare batterij. Ondanks de kleinere cellen biedt Maisto ondanks intensief gebruik tot een paar dagen entertainment. Het is een veel aangenamere ervaring dan elke 20 minuten op te laden.

Dat gezegd hebbende, een groot probleem dat we hadden met de Maisto was dat de afstandsbediening en de truck niet altijd oog in oog staan. Soms krijg je een beetje vertraging als de truck verder van de afstandsbediening komt. Over het algemeen raden we de Maisto aan als je op zoek bent naar speelgoed voor een jong kind, maar als je als liefhebber op zoek bent naar iets met snelheid en kracht, raden we aan om voor de Galaxy Ford f150 te gaan.

Leuk voor volwassenen, slecht voor kinderen

De korte levensduur van de batterij en de hoge prijs doen ons afvragen of de Galaxy Ford f150 de prijs van bijna $ 100 waard is. Als u echter op zoek bent naar een RC-auto voor een volwassen hobbyist, vallen de hoge snelheid en kracht op. Maar voor meer informele gebruikers of kinderen raden we een andere optie aan die niet zo snel gaat of zo vaak moet worden opgeladen.

Specs

  • Productnaam Ford F150
  • Product Merk Kid Galaxy
  • SKU 10314
  • Prijs $99,99
  • Productafmetingen 21 x 13 x 12 inch.
  • Connectiviteitsopties Batterijlader; Batterijpoort.
  • Garantie Geen

Aanbevolen: