Top Race RC Rock Crawler Review: een terreinwagen

Inhoudsopgave:

Top Race RC Rock Crawler Review: een terreinwagen
Top Race RC Rock Crawler Review: een terreinwagen
Anonim

Bottom Line

De Top Race RC Rock Crawler geeft kinderen en volwassenen een leuke RC offroad-ervaring met zijn heldere, vriendelijke kleuren, uitstekende handling, lange batterijduur en waterdichtheid.

Top Race RC Rock Crawler Monster Truck

Image
Image

We hebben de Top Race RC Rock Crawler gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Top Race RC Rock Crawler is een auto die zich onderscheidt van andere betaalbare RC-auto's op de markt. Het heeft een klein, compact ontwerp dat gemakkelijk in te pakken is, heldere, kindvriendelijke kleuren, uitstekende handling en vooral waterdicht. Dit alles maakt het een betaalbare en duurzame RC-auto die ruwer terrein aankan. Lees verder om te zien hoe het verging tijdens onze tests.

Image
Image

Ontwerp: een beetje onhandig

Met een afmeting van 12 bij 5 bij 6 inch (LWH), is de Top Race een miniatuurmodel van een monstertruck, met een maatverhouding van 1:18. Een rode body maakt hem zichtbaar tegen gras en blacktop, terwijl de harde plastic schaal, schroeven en PVC-banden hem een stevig ontwerp geven. De auto wordt geleverd met vier meegeleverde AA-batterijen, die in het onderstel van de auto passen, en drie AAA-batterijen voor de bijbehorende afstandsbediening.

De zender, of afstandsbediening, is qua grootte vergelijkbaar met de auto. Helderrood, hij heeft een handige aan/uit-schakelaar, zodat we de levensduur van de batterij niet hebben verspild. We hielden van hoe de afstandsbediening in onze handen aanvoelde - groot, maar niet onhandig - en we hielden ook van het grote wiel op de zender, dat wordt gebruikt voor de voorbesturing van de Top Race. Dit zou ook goed in de handen van een kind passen en wordt geleverd met een rubberen wielhandvat voor een betere grip op de voor- en achterversnelling.

Configuratieproces: Licht irritant

Toen we de Top Race uit de doos haalden, kostte het ons een paar minuten om de draden los te maken en de kabelbinders te verwijderen die de auto aan de auto hielden. Hoewel we begrijpen waarom het zo veilig is verpakt, had een eenvoudigere methode om de Top Race eruit te krijgen de voorkeur gehad.

Verrassend genoeg ontdekten we dat de AA-batterijen een paar dagen meegingen bij intensief gebruik.

Als het eenmaal uit de verpakking is, is het opzetten van de Top Race heel eenvoudig, maar er zijn enkele uitdagingen. Het onderstel wordt vastgezet met een kleine hendel en een schroef. Om de batterijen in het batterijcompartiment te plaatsen, moesten we een schroevendraaier pakken en deze losdraaien. We vonden dit onderdeel wat tijdrovend en onnodig.

Ten slotte stopten we de AA-batterijen in het batterijcompartiment, sloten het deksel en herhaalden hetzelfde proces met de afstandsbediening. Toen we zowel de afstandsbediening als de auto aanzetten, was hij klaar voor gebruik.

Image
Image

Bottom Line

Het sturen van de Top Race liet ons een beetje teleurgesteld achter. Hoewel de auto klein is, geven de vierwielaandrijving en wiellagers hem een brede draai. Bredere bochten geven hem betere controle en helpen crashes te voorkomen, maar dat betekent dat je hem niet binnenshuis kunt racen, waar meubels en huisdieren scherpe bochten nodig maken. De extra grote PVC-wielen maakten het echter gemakkelijker om de auto rond objecten of over buitenterrein te manoeuvreren, wat een redelijk compromis lijkt.

Prestaties: Een allegaartje

Binnenshuis reed de auto probleemloos over hout, tegels en tapijt, maar de brede bochten maakten het moeilijk om binnenshuis rond te rijden. Toen we hem offroad maakten over ruw buitenterrein, zoals over boomwortels en oneffen gras, merkten we dat hij soms moeite had om te bewegen of rechtop te blijven. Dit was ondanks de vierwielaandrijving en antibotsings- en schoktechnologie die in de auto was geïmplementeerd.

Het had ook moeite om stoepranden op en af te gaan, ondanks een claim van een sterk koppel. We dachten dat het vrij gemakkelijk hobbels zou overleven, maar in feite was het vrij eenvoudig om te draaien vanwege de extra grote banden die het een hoger zwaartepunt gaven. Op trottoirs en redelijk vlak gras werkte het als een charme. Het meest opvallende was dat hij door plassen en andere natte oppervlakken kon rijden zonder te breken, wat een leuke functie was om een extra beetje duurzaamheid te bieden.

Waar de Top Race echt in uitblinkt, is de afstand. We reden met de auto door een blok van de stad, waardoor het meer dan een half blok was voordat het moeilijk te zien werd.

Maar waar de Top Race echt in uitblinkt, is de afstand. We reden met de auto door een stadsblok, waardoor het meer dan een half blok was voordat het moeilijk te zien werd. Dat gezegd hebbende, raden we je aan niet veel verder te rijden dan een half blok.

Een belangrijk ding om op te merken is dat de Top Race niet sneller gaat dan de gemiddelde loopsnelheid. Hoewel de lage snelheden sommige gebruikers ervan kunnen weerhouden hem te kopen, vonden we het een pluspunt voor jonge kinderen die gemakkelijker kunnen rijden.

Image
Image

Bottom Line

De Top Race beweerde dat het maar 20 minuten speeltijd zou duren. Verrassend genoeg ontdekten we dat de AA-batterijen een paar dagen meegingen bij intensief gebruik. Hoewel de auto wordt geleverd met oplaadbare batterijen, raden we aan om uw eigen batterijen te kopen - de bepalingen voor het onderhoud van hun batterijen laten het klinken alsof ze zich zorgen maken over een brand. We hadden geen problemen met het opladen en de oplaadtijd was precies goed (60 minuten), maar het kan toch een goed idee zijn om oplaadbare batterijen van een gerenommeerd extern bedrijf te halen.

Prijs: Perfect voor de basis

Voor $ 32,99 is de Top Race een zeer redelijk geprijsde auto voor een basis RC-automodel. Voor de grootte, kindvriendelijkheid en waterdichtheid is het moeilijk om veel meer te vragen. We hielden ook van de grote afstandsbediening die werd meegeleverd, waardoor het gemakkelijker te bedienen was.

Top Race RC Rock Crawler vs. Maisto RC Rock Crawler

Omdat ze qua prijs vergelijkbaar zijn, hebben we de Top Race RC Rock Crawler getest tegen de Maisto RC Rock Crawler. Beide lopen ongeveer even groot, en beide gaan met dezelfde, langzame loopsnelheid. Wat de twee echt onderscheidt, zijn de bedieningselementen en de besturing. De Top Race vertoont niet echt enige vertraging tussen de afstandsbediening en de auto, terwijl de Maisto soms last heeft van vertraging, vooral omdat de afstand tussen de afstandsbediening en de auto groter wordt.

Aan de andere kant is de besturing op de Maisto strakker dan de Top Race. Omdat de vering lager op het model zit en het wiellager iets breder is, is de Maisto moeilijker om te draaien. Maar als het gaat om het dagelijks gebruik, onderscheidt het gebrek aan vertraging van de Top Race hem echt. Als je geen vertraging wilt, pak dan de Top Race, als je meer bezig bent met sturen, kan Maisto een betere optie zijn.

Goed, maar niet geweldig

Hoewel het niet voor serieuze RC-autofans is, heeft de Top Race Rock Crawler veel dat kinderen zal aanspreken. De lange levensduur van de batterij, de waterdichtheid en het felgekleurde compacte formaat maken het de perfecte RC-auto voor gezinnen. Het is ook een goede optie als startersvoertuig, zodat je de besturing leert voordat je naar iets sneller upgradet.

Specs

  • Productnaam RC Rock Crawler Monster Truck
  • Product Merk Top Race
  • SKU TR-130
  • Prijs $32.99
  • Productafmetingen 12 x 5 x 6 inch.
  • Verbindingsopties Geen
  • Garantie Geen

Aanbevolen: