Een Instagram-verhaal opnieuw posten

Inhoudsopgave:

Een Instagram-verhaal opnieuw posten
Een Instagram-verhaal opnieuw posten
Anonim

Wat te weten

  • Tik op het papieren vliegtuigje onder het bericht en selecteer vervolgens Voeg bericht toe aan je verhaal > Jouw verhaal.
  • Als je bent getagd in het verhaal van iemand anders, krijg je een DM. Tik op de melding en selecteer Voeg dit toe aan je verhaal > Jouw verhaal.
  • Om een van beide te laten werken, moet het andere account openbaar zijn en moet het delen van berichten of het delen van verhalen zijn ingeschakeld.

Dit artikel legt uit hoe je berichten van anderen kunt delen op je Instagram-verhaal, hoe je het verhaal van iemand anders opnieuw in je verhaal kunt plaatsen, een tijdelijke oplossing voor het delen van verhalen als je niet bent getagd, en hoe je apps van derden kunt gebruiken om plaats een foto of video opnieuw.

Een Instagram-bericht opnieuw plaatsen in een verhaal

De meeste Instagram-berichten van openbare accounts kunnen worden gedeeld als onderdeel van je Instagram-verhaal, zodat je volgers ze kunnen zien. Dit is de enige officiële manier om een bericht van andere mensen op Instagram te delen, en het is populair vanwege de eenvoud en de link naar de oorspronkelijke maker.

  1. Open de Instagram-app op je iOS- of Android-apparaat en zoek het Instagram-bericht dat je wilt delen.
  2. Tik op het papieren vliegtuig pictogram > Voeg bericht toe aan je verhaal.

    Als je Voeg bericht aan je verhaal niet ziet, is het account niet openbaar of hebben ze het opnieuw delen van berichten uitgeschakeld.

  3. Het bericht verschijnt nu ingesloten in een nieuw Instagram-verhaal. Je kunt nu de gebruikelijke gifs, tekst en muziek toevoegen.
  4. Tik op Jouw verhaal om te publiceren als een nieuw Instagram-verhaal.

    Image
    Image

Hoe deel je een Instagram-verhaal op je eigen account

Hoewel het mogelijk is om sommige Instagram-verhalen van anderen met je volgers te delen, moet het aan een aantal vereisten voldoen:

  • Het account moet openbaar zijn. Je kunt geen verhaal delen vanaf een privé Instagram-account.
  • Het moet Instagram-verhalen delen ingeschakeld hebben.
  • Je moet getagd worden in het verhaal.

Als je bent getagd in een Instagram-verhaal, ontvang je een DM via Instagram Direct om je op de hoogte te stellen. Als het account dat jou tagt openbaar is en het delen van hun inhoud toestaat, zou je een link in het bericht moeten zien; om dit verhaal opnieuw te plaatsen in een nieuw verhaal op je account, tik je op Voeg dit toe aan je verhaal en ga je verder met de bovenstaande instructies.

Image
Image

Je hoeft het account niet te volgen om een van hun Instagram-verhalen opnieuw te posten.

Een Instagram-verhaal opnieuw posten als je niet bent getagd

Hoewel er talloze apps van derden zijn waarmee je de Instagram-berichten van iemand anders opnieuw kunt posten, zijn er geen die het opnieuw plaatsen van Instagram-verhalen ondersteunen. Een manier om deze beperking te omzeilen, is door de schermopname- of schermopnamefuncties van uw apparaat te gebruiken.

Je kunt een screenshot maken op een iOS- of Android-apparaat zonder dat je extra apps nodig hebt.

Je kunt bijvoorbeeld een screenshot maken van het Instagram-verhaal van iemand anders terwijl je ernaar kijkt, en dat screenshot vervolgens uploaden naar een nieuw verhaal. Op dezelfde manier kun je schermopname gebruiken om een Instagram-verhaalvideo op te nemen en die video vervolgens opnieuw in je eigen verhaal te plaatsen.

Bij het opnemen van het Instagram-verhaal van iemand anders via een schermopname, bevat de opgenomen video ook UI-elementen van de Instagram-app. Je kunt deze verwijderen door twee vingers te gebruiken om de video te verplaatsen en het formaat aan te passen terwijl je je nieuwe verhaal opstelt.

Een video- of fotobericht opnieuw plaatsen op Instagram

Er is geen ingebouwde manier om foto's of video's opnieuw te posten op Instagram. Om deze beperking te omzeilen, moet u een app van derden downloaden. Gelukkig zijn er een groot aantal van dergelijke apps voor zowel iOS als Android, en de meeste zijn gratis te downloaden en te gebruiken.

Download Repost voor Instagram van Google Play als je een Android-apparaat hebt, of haal Repost voor Instagram uit de App Store als je een iOS-apparaat hebt. Beide apps zijn gratis en je hoeft niet in te loggen met je Instagram- of Facebook-accountgegevens.

De volgende instructies zijn voor de Regrammer iOS-app, maar elke stap is praktisch identiek aan hoe je de Repost voor Instagram-app op Android zou gebruiken.

  1. Open de Regrammer-app op je iOS-apparaat.
  2. Een bericht vraagt je om de app toestemming te geven voor toegang tot de foto's van je apparaat. Tik op OK.

  3. De app vraagt je of je meldingen wilt ontvangen. Dit is optioneel. Tik op Niet toestaan of Toestaan.
  4. Je krijgt een welkomstscherm met instructies te zien. Tik op Overslaan.

    Image
    Image
  5. Open de Instagram-app op hetzelfde apparaat en zoek het bericht dat je opnieuw wilt posten.
  6. Tik op de ellipsis in de rechterbovenhoek van het Instagram-bericht.
  7. Tik op Kopieer link. De link naar dit bericht wordt gekopieerd naar het klembord van je apparaat.

    Image
    Image
  8. Open Regrammer. De gekopieerde link zou automatisch in het zoekveld van de app moeten verschijnen. Als dit niet het geval is, tikt u op het veld, drukt u lang op en tikt u op Plakken.
  9. Tik op Preview.

    Er kan een korte videoadvertentie worden afgespeeld. Negeer dit en wacht tot je bericht is geladen.

  10. Je repost toont standaard niet de naam van het originele Instagram-account waar je de video of foto vandaan hebt gehaald. Tik op een van de vier vierkante pictogrammen om deze accountnaam toe te voegen.

    Tik op Dark om een zwarte omtreklijn rond de naam van de originele poster te plaatsen.

    Image
    Image
  11. Als je klaar bent, tik je op het blauwe share icoon.
  12. Tik op Repost op Instagram.
  13. De app vraagt toestemming om over te schakelen naar de Instagram-app. Tik op Open.

    Image
    Image
  14. Tik Feed > Volgende.
  15. Bewerk de foto of video zoals je normaal zou doen door een filter toe te voegen en de instellingen te wijzigen.

    Omdat je de inhoud van iemand anders opnieuw plaatst, is het meestal het beste om de manier waarop het eruit ziet niet te veel te veranderen. Dit geldt vooral als het gaat om kunstwerken of professionele fotografie.

  16. Tik op Volgende.

    Image
    Image
  17. Voeg de berichtbeschrijving, hashtags, personentags en locatiegegevens toe zoals je zou doen bij het maken van een gewone Instagram-post.

    Instagram staat maximaal 30 hashtags toe in een berichtbeschrijving. Ze kunnen mensen helpen je bericht te ontdekken, dus het is een goed idee om er minstens een paar te gebruiken.

  18. Als je klaar bent, tik je op Delen om je bericht te publiceren. Het zou nu in je hoofdfeed van je Instagram-account moeten verschijnen.

FAQ

    Hoe plaats ik gearchiveerde verhalen opnieuw op Instagram?

    Om je oude Instagram-verhalen te vinden, ga je naar je Profile > Menu > Archive > Verhaalarchief en kies een verhaal. Tik op Meer > Deel als bericht of Markeer om het aan je profiel toe te voegen.

    Hoe plaats ik verwijderde verhalen opnieuw op Instagram?

    Instagram-verhalen worden automatisch verwijderd en kunnen na 24 uur niet opnieuw worden gepost, tenzij ze zijn gearchiveerd. Om Instagram-berichten te herstellen die in de afgelopen 30 dagen zijn verwijderd, ga je naar je Profile > Menu > Je activiteit > Onlangs verwijderd.

    Hoe sla ik automatisch mijn Instagram-verhalen op?

    Om Instagram-verhalen automatisch in je archief op te slaan, ga je naar je Profile > Menu > Instellingen> Privacy > Story > Save story to archive.

    Waarom kunnen mijn vrienden mijn Instagram-verhaal niet opnieuw posten?

    Mogelijk moet u delen inschakelen. Ga naar je Profiel > Menu > Instellingen > Privacy > Verhaal > Delen naar verhaal toestaan.

Aanbevolen: