De volledige lijst met Genesis Mini 2-games is genoeg om iedereen te verleiden

De volledige lijst met Genesis Mini 2-games is genoeg om iedereen te verleiden
De volledige lijst met Genesis Mini 2-games is genoeg om iedereen te verleiden
Anonim

Er is een volledige lijst met games voor de Sega Genesis Mini 2 uitgebracht, en zoals verwacht zit deze vol met klassiekers, maar er zijn ook een paar verrassingen.

Sega's tweede poging tot een miniatuurspelconsole die wordt geleverd met een heleboel games om te spelen, is in aantocht, dus natuurlijk is er van tevoren een volledige lijst onthuld. En wat een lijst is het, met de Genesis Mini 2 met een nog grotere line-up dan zijn voorganger.

Image
Image

In totaal zal de Genesis Mini 2 60 games in de aanbieding hebben (plus een extra niet-geopenbaard mysterie, zogenaamd) uit de doos - waarvan een handvol afkomstig is van de Sega-cd's. Je kunt zien welke 60 de cut hebben gemaakt op de officiële website of in de trailer hieronder, maar verschillende hoogtepunten zijn het vermelden waard. Naast dingen als Ecco the Dolphin, Outrun en een paar Sonic the Hedgehog-titels die Sega-fans waarschijnlijk al verwachten

Andere opmerkelijkheden zijn onder meer het Sega-cd-vervolg Ecco: The Tides of Time en tactiek-RPG-remake Shining Force-cd. Er zijn ook enkele Mega Drive-spellen zoals Alien Soldier en The Ninja Warriors. En klassiekers uit de jaren 90 zoals Bonanza Brothers, Splatterhouse 2 en Toejam & Earl in Panic op Funkatron. Er zijn zelfs enkele zeldzame juweeltjes zoals Crusader of Centy in de aanbieding, dus je hoeft geen duur exemplaar op eBay te vinden.

De Genesis Mini 2 wordt op 27 oktober in de VS uitgebracht voor $ 99 en kan momenteel nog exclusief via Amazon worden gereserveerd. Houd er rekening mee dat de voorraad van de nieuwe miniconsole beperkter zal zijn dan voorheen, dus als je er echt een wilt, wacht dan niet te lang.

Aanbevolen: