Google Duo krijgt een vereenvoudigd startscherm

Google Duo krijgt een vereenvoudigd startscherm
Google Duo krijgt een vereenvoudigd startscherm
Anonim

Google update Duo, een van de belangrijkste apps voor videoberichten, met een nieuw ontwerp op het startscherm, inclusief een eenvoudigere manier om te bellen.

De nieuwste update van Google Duo is vrij groot. Google is begonnen met het uitrollen van een nieuw startscherm voor de video-app. Het nieuwe ontwerp neemt de oude lijst met contactpersonen weg die gebruikers konden scrollen om te bellen en vervangt deze door een eenvoudiger te zoeken systeem, evenals een knop "Nieuwe oproep". 9To5Google zegt dat gebruikers met de nieuwe knop toegang hebben tot alle standaardfuncties die ze in Duo hebben, inclusief bellen, een groep maken en meer.

Image
Image

Iedereen die de laatste tijd aandacht heeft besteed aan Google, zal zich waarschijnlijk herinneren dat het bedrijf onlangs een grote update heeft uitgebracht voor Google Meet, de meer zakelijke app voor videoberichten van het bedrijf.

Die update bevatte alle filters en functies die je aan je oproepen in Duo kunt toevoegen, waardoor sommigen dachten dat Google Duo de volgende zou kunnen zijn op de app-kill-lijst van Google. Nu Duo een vereenvoudigd startscherm krijgt, is het onduidelijk of dat nog steeds een probleem is of niet.

De update lijkt al naar sommige gebruikers te worden uitgerold, hoewel Google geen exacte datum heeft gegeven waarop alle Duo-gebruikers deze zouden kunnen verwachten.

Google zegt dat alle functies waaraan Duo-gebruikers gewend zijn, nog steeds direct beschikbaar zijn in de app, zelfs in de oorspronkelijke aankondiging hoe ze te vinden zijn. De update lijkt al voor sommige gebruikers te worden uitgerold, hoewel Google geen exacte datum heeft gegeven waarop alle Duo-gebruikers deze zouden mogen verwachten. Google zegt dat de wijzigingen zijn geïnspireerd op feedback van de community.

Het enige dat u nu kunt doen, is uw app up-to-date houden en uitkijken naar een eenvoudiger startscherm met een blauwe knop 'Nieuwe oproep' onderaan.

Aanbevolen: