Yandex.Mail-toegang in e-mailprogramma's met IMAP

Inhoudsopgave:

Yandex.Mail-toegang in e-mailprogramma's met IMAP
Yandex.Mail-toegang in e-mailprogramma's met IMAP
Anonim

Wat te weten

  • Schakel IMAP in. Ga naar Alle instellingen versnelling (⚙) > Alle instellingen > E-mailclients > zorg ervoor dat Van de imap.yandex.com-server via IMAP is aangevinkt.
  • Inkomende instellingen: IMAP Server: imap.yandex.com, Poort: 993, TLS/SSL:Ja. Gebruik het volledige e-mailadres voor gebruikersnaam.
  • Uitgaande instellingen: SMTP-server: smtp.yandex.com, Poort: 465, TLS/SSL:Ja. Gebruik het volledige e-mailadres voor gebruikersnaam.

Dit artikel legt uit hoe u toegang krijgt tot een Yandex. Mail-account in e-mailprogramma's die IMAP gebruiken. Instructies werken met de meeste e-mailprogramma's die IMAP ondersteunen.

Uw e-mail op meer dan één plaats

Als je Yandex. Mail uitsluitend op het web en in je browser gebruikt, worden alle berichten exclusief op de server opgeslagen (behalve de back-upkopieën die Yandex natuurlijk bewaart). Wat dacht je ervan om je eigen kopieën op je eigen computer of back-uptape te hebben?

Hoe zit het met het combineren van deze kopieën met het e-mailprogramma van uw voorkeur? Hoe zit het met het verkrijgen van de snelheid die het met zich meebrengt, evenals het gemak voor uw Yandex. Mail-berichten? Hoe zit het met het naast elkaar gebruiken van Gmail, Outlook.com en Yandex. Mail zonder de accounts te combineren en door te sturen?

IMAP Toegang tot Yandex. Mail Email

Met IMAP-toegang tot Yandex. Mail krijg je niet alleen kopieën van je Yandex. Mail-e-mails zodra ze binnenkomen; je krijgt ook toegang en kunt alle mappen die je online hebt ingesteld gebruiken voor het organiseren van e-mail (terwijl Yandex. Mail-labels helaas niet beschikbaar zijn). Of u nu een e-mail verwijdert, archiveert, markeert of als ongelezen markeert, uw acties worden automatisch gesynchroniseerd met Yandex. E-mail op het web en in andere e-mailprogramma's die ook toegang hebben tot het account via IMAP.

Om Yandex. Mail IMAP in te stellen, hoeft u alleen maar te zorgen dat IMAP-toegang is ingeschakeld voor uw account en de juiste instellingen te gebruiken om het toe te voegen aan uw (IMAP) e-mailprogramma.

Toegang tot een Yandex. Mail-account in e-mailprogramma's met IMAP

Om ervoor te zorgen dat Yandex. Mail toegankelijk is via IMAP:

  1. Selecteer de Alle instellingen versnelling (⚙) in de bovenste navigatiebalk van Yandex. Mail.

    Image
    Image
  2. Kies Alle instellingen in het menu dat verschijnt.

    Image
    Image
  3. Selecteer nu E-mailclients op de pagina waar u aankomt.

    Image
    Image
  4. Zorg ervoor dat Van de imap.yandex.com-server via IMAP is aangevinkt onder Gebruik een e-mailclient om uw Yandex-mail op te halen.

    Image
    Image

Stel Yandex. Mail in met IMAP in een e-mailprogramma

Met Yandex. Mail IMAP-toegang ingeschakeld, kunt u een nieuw IMAP-e-mailaccount instellen in uw iOS Mail- of Mozilla Thunderbird-e-mailprogramma. Stel voor andere e-mailprogramma's een nieuw IMAP-account in met behulp van de volgende algemene IMAP- en SMTP-instellingen.

Yandex. Mail IMAP-instellingen (inkomende e-mail):

  • IMAP-server: imap.yandex.com
  • Poort: 993
  • TLS/SSL: Ja
  • Gebruikersnaam: uw volledige Yandex. Mail-e-mailadres
  • Password: uw Yandex. Mail-wachtwoord

Yandex. Mail SMTP-instellingen (uitgaande e-mail):

  • SMTP-server: smtp.yandex.com
  • Poort: 465
  • TLS/SSL: Ja
  • SMTP-authenticatie: Ja
  • Gebruikersnaam: uw volledige Yandex. Mail-e-mailadres
  • Password: uw Yandex. Mail-wachtwoord

Aanbevolen: