Hoe YouTube TV op Fire Stick te installeren

Inhoudsopgave:

Hoe YouTube TV op Fire Stick te installeren
Hoe YouTube TV op Fire Stick te installeren
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik de Firestick-afstandsbediening om te zoeken naar en selecteer YouTube TV > selecteer Download. Keer terug naar het startscherm.
  • Log in op YouTube TV. Je ontvangt een activeringscode om het apparaat aan je account te koppelen.
  • Ga naar tv.youtube.com in een browser en selecteer Try It Free om een gratis proefversie van de service te krijgen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je YouTube TV op een Fire Stick installeert, evenals overwegingen die je moet maken wanneer je je aanmeldt voor deze streamingdienst. Instructies zijn van toepassing op Amazon Fire TV en Amazon Fire TV Cube.

Hoe installeer ik YouTube TV op Fire Stick

Na registratie voor een gratis proefversie of een volledig abonnement op YouTube TV, is het eenvoudig om het YouTube-kanaal toe te voegen aan je Amazon Fire Stick.

  1. Gebruik je Amazon Fire Stick-afstandsbediening om Search te selecteren in het startscherm van je televisie.
  2. Gebruik het schermtoetsenbord om YouTube TV op het zoekscherm in te voeren en selecteer vervolgens YouTube TV wanneer het zoekresultaat verschijnt. Er wordt een lijst met relevante apps weergegeven.
  3. Scroll door de lijst met apps om de YouTube TV-app te vinden. Selecteer de YouTube TV-app om het downloadscherm te openen.
  4. Selecteer Download en wacht terwijl de app wordt gedownload naar je Fire Stick.
  5. Terug naar het startscherm. De YouTube TV-app wordt weergegeven in de Fire Stick-apps op je startscherm.
  6. Selecteer de YouTube TV app om de applicatie te starten.

  7. Selecteer Aanmelden. Er verschijnt een activeringscode.
  8. Ga naar youtube.com/activate op een computer of mobiel apparaat en voer de code in om het apparaat aan je account te koppelen. Selecteer Next om de activering te voltooien.

    Image
    Image
  9. Je kunt nu live en on-demand shows en films bekijken in de YouTube TV-app op je Amazon Fire Stick.

Wat is YouTube TV?

YouTube TV is een betaalde streamingdienst die zowel live-tv van populaire netwerken als originele programma's omvat. Het is vergelijkbaar met andere live televisiestreamingdiensten, zoals Hulu en Sling.

Meer dan 70 netwerken zijn inbegrepen, zoals ABC, CBS, FOX, NBC, ESPN en HGTV. Lokale netwerkdekking wordt aangeboden aan meer dan 98 procent van de Amerikaanse huishoudens. Je hebt ook de mogelijkheid om te upgraden met premium add-ons zoals Starz en Showtime.

YouTube TV kost $ 64,99 per maand en je kunt op elk moment opzeggen of tot zes maanden kosteloos pauzeren.

Hoewel je YouTube op een tv kunt bekijken door de YouTube-app te downloaden op een Fire Stick, Roku of een ander apparaat voor mediastreaming, is YouTube TV niet hetzelfde als het platform voor het delen van video's waarop je games kunt kijken, vlogs of video's uitpakken.

Aanmelden voor YouTube TV

Je kunt YouTube TV proberen met de gratis proefversie die door de service wordt aangeboden. U moet echter het aanmeldingsproces voltooien en betalingsinformatie verstrekken voordat u YouTube TV kunt toevoegen en bekijken op uw Amazon Fire Stick.

Hier leest u hoe u zich aanmeldt:

  1. Ga naar tv.youtube.com in een webbrowser.
  2. Selecteer Probeer het gratis.

    Image
    Image
  3. Log in op uw Google-account.

    Image
    Image
  4. Bevestig je postcode of selecteer I Don't Live Here en voer de juiste informatie voor je thuisadres in. Selecteer Let's Go om door te gaan.

    Image
    Image
  5. Selecteer Got It om desgewenst door YouTube TV te bladeren voordat je je aanmeldt. Bij deze stap kun je zien wat er nu te zien is of zoeken naar programma's en films die je wilt bekijken. U kunt geen inhoud streamen voordat het aanmeldingsproces is voltooid.

    Image
    Image
  6. Selecteer Start gratis proefversie om door te gaan. In het volgende scherm ziet u welke netwerken er in uw regio beschikbaar zijn. Selecteer Volgende.

    Image
    Image
  7. Selecteer de selectievakjes naast eventuele extra premiumnetwerken die u aan uw abonnement wilt toevoegen. Selecteer Volgende om door te gaan.

    Sommige premiumkanalen hebben een gratis proefperiode, terwijl andere onmiddellijke betaling vereisen. Lees de details van elk kanaal dat je overweegt voordat je het toevoegt aan je proefabonnement op YouTube TV.

    Image
    Image
  8. Selecteer een betaalmethode als je betaalmethoden hebt gekoppeld aan je Google-account. Als dit niet het geval is (of als u een alternatieve betalingsmethode wilt gebruiken), selecteert u Toevoegen Credit of Debit of Add PayPal en voer uw betalingsgegevens in.

    Image
    Image

    Afgezien van het kleine bedrag dat tijdelijk op uw account wordt geplaatst om te bevestigen dat het actief is, worden er pas kosten in rekening gebracht nadat uw gratis proefperiode is verlopen. Je kunt op elk moment annuleren.

  9. Selecteer Buy om het aanmeldingsproces te voltooien.

Wanneer je je gratis proefperiode start, brengt YouTube TV een kleine vergoeding in rekening op de creditcard die je opgeeft als autorisatieverzoek om ervoor te zorgen dat je creditcard actief is. Deze vergoeding wordt automatisch van uw account verwijderd nadat de kaart is bevestigd. Je kunt je niet aanmelden voor YouTube TV met een prepaid-creditcard.

Aanbevolen: