PC Decrapifier Review

Inhoudsopgave:

PC Decrapifier Review
PC Decrapifier Review
Anonim

PC Decrapifier is een draagbaar software-verwijderprogramma dat heel eenvoudig te gebruiken is en batchverwijderingen ondersteunt. Het is gespecialiseerd in het verwijderen van die voorgeïnstalleerde en vaak nooit gebruikte programma's die bij nieuwe pc's worden geleverd, die ook bekend staan als bloatware, crapware, junkware en shovelware, maar het is niet beperkt tot het verwijderen van dit soort programma's.

Deze tool kan alle programma's die je op je systeem hebt en die je misschien wilt verwijderen, scannen en weergeven, en het kan sommige programma's automatisch verwijderen, zodat je niet eens door een verwijderingswizard hoeft te klikken.

Je kunt het gratis downloaden op Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP en Windows 2000.

PC Decrapifier-functies

Image
Image

Hier zijn enkele andere functies in PC Decrapifier:

  • Leidt u door een wizard zodat u gemakkelijk kunt zien welke programma's het aanbeveelt te verwijderen, automatisch kunnen worden verwijderd en welke u handmatig kunt verwijderen.
  • Geeft een percentage gebruikers weer dat elk programma heeft verwijderd om u te helpen beslissen of u het ook moet verwijderen.
  • Categoriseert programma's die het kan verwijderen op de tabbladen Aanbevolen, Twijfelachtig en Al het andere.
  • Laat zien hoeveel ruimte programma's op uw harde schijf in beslag nemen.

PC Decrapifier Voors en tegens

PC Decrapifier is een heel eenvoudig programma, wat een groot voordeel is als je gewoon snel en zonder veel technische overwegingen van nutteloze software af wilt. Degenen die meer controle willen over het verwijderen van programma's, vinden het misschien te geautomatiseerd.

Wat we leuk vinden

  • Volledig draagbaar (hoeft niet te worden geïnstalleerd).
  • Neemt minder dan 2 MB ruimte op de harde schijf in beslag.
  • Kan programma's in bulk verwijderen.
  • Kan sommige programma's automatisch verwijderen zonder veel gebruikersactie.
  • Vraagt om een herstelpunt te maken voordat de software wordt verwijderd.

Wat we niet leuk vinden

  • Kan niet door de lijst met programma's filteren.
  • Kan niet zoeken naar een programma in de lijst.
  • Geen optie om de invoer van een programma uit de lijst met software te verwijderen.
  • Geen rechtsklik contextmenu-optie voor het verwijderen van programma's in Verkenner.

Meer informatie over PC Decrapifier

PC Decrapifier richt zich op het verwijderen van programma's die vooraf zijn geïnstalleerd op nieuw aangeschafte computers. Veel van deze voorgeïnstalleerde programma's kunnen snel en automatisch worden verwijderd met deze tool, zodat u niet veel tijd hoeft te besteden aan het doorklikken van prompts, wat anders het geval zou zijn als u ze allemaal afzonderlijk zou verwijderen.

Tijdens onze tests heeft het twee programma's achter elkaar verwijderd zonder enige vraag, en deze programma's waren niet vooraf geïnstalleerd op de testcomputer. Dit betekent dat de automatische functie niet alleen werkt voor die vooraf geïnstalleerde programma's van de fabrikant, maar ook voor programma's die u zelf zou kunnen installeren.

Als je een nieuwe computer koopt in een winkel, kan het downloaden en uitvoeren van PC Decrapifier als een van je eerste acties (naast het opzetten van een goede antivirustoepassing) je nieuwe systeem een frisse en overzichtelijke start geven zonder software rommel. En als u uw computer al een tijdje hebt, kunt u profiteren van het laten scannen van uw systeem door dit programma en voorstellen om apps te verwijderen die u misschien niet nodig hebt (en misschien niet eens besefte dat ze waren geïnstalleerd en ruimte innemen!).

Aanbevolen: