Boost Network TV met de ClearStream Horizon-antenne

Boost Network TV met de ClearStream Horizon-antenne
Boost Network TV met de ClearStream Horizon-antenne
Anonim

Antennas Direct heeft de ClearStream HORIZON-binnenantenne en de Jolt Switch-versterkercombo uitgebracht voor een beter en consistenter openbaar tv-signaal.

Eenvoud en minimalisme zijn de namen van het spel voor beide. De ClearStream HORIZON kan HDTV-signalen tot op 60 mijl afstand opvangen en is eenvoudig te installeren omdat hij aan een muur kan worden gemonteerd of met zijn standaard op een plat oppervlak kan worden geplaatst. De Jolt Switch vergroot het vermogen en het bereik van de antenne om kanalen op te nemen die verder gaan dan wat normaal beschikbaar is.

Image
Image

De ClearStream HORIZON is omnidirectioneel om UHF- en VHF-signalen op te vangen om ervoor te zorgen dat u het maximale aantal kanalen ontvangt. Het is ook vrij compact, met een lengte van 23 inch, een hoogte van 5 inch en een dikte van 0,9 inch, zodat het comfortabel naast een tv past zonder in de weg te zitten. Andere accessoires zijn onder meer een 3 meter hoge, prestatiegerichte coaxkabel en een 18 dB in-line voor de Jolt Switch.

De Jolt Switch heeft het potentieel om de ontvangst van een antenne aanzienlijk te verbeteren. Het heeft een maximale signaalversterking van 18 dB en werkt met de meeste tv-antennes. Momenteel is de Jolt een op zichzelf staande box, maar er zijn plannen om deze in de toekomst met andere Antennas Direct-modellen toe te voegen.

Image
Image

De ClearStream HORIZON kost $ 79,99 en is exclusief voor de online winkel van Antennas Direct, maar er zijn plannen om het elders uit te rollen. Hetzelfde geldt voor de Jolt Switch, maar deze wordt gelanceerd voor een prijs van $ 29,99.

Aanbevolen: