Hoe YouTube-video's op een Mac te downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe YouTube-video's op een Mac te downloaden
Hoe YouTube-video's op een Mac te downloaden
Anonim

Wat te weten

  • De enige legale manier om video's naar je Mac te downloaden is met een YouTube Premium-abonnement.
  • YouTube Premium: Klik op Download onder een YouTube-video. Gedownloade video's zijn offline toegankelijk via de Downloads tab.

Dit artikel legt uit hoe je YouTube-video's kunt downloaden op je Mac met een Premium-abonnement.

Hoe download ik YouTube-video's naar mijn Mac zonder software?

De beste manier om YouTube-video's naar je Mac te downloaden, is via het platform zelf. Met een YouTube Premium-abonnement heeft elke video een downloadknop onder de videospeler die wordt gebruikt om de video te downloaden.

Met een actief Premium-abonnement, volg je deze stappen om te beginnen met het downloaden van video's:

  1. Navigeer naar YouTube in je browser en open de video die je wilt downloaden.
  2. Selecteer Download onder de videospeler.

    Image
    Image
  3. Zodra de video is gedownload, klikt u op het menupictogram (3 horizontale lijnen) in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteert u Downloads.

    Image
    Image
  4. Je video zou nu beschikbaar moeten zijn voor offline weergave (je kunt dit testen door de wifi van je Mac uit te schakelen en te controleren of de video begint af te spelen).

    Image
    Image

    In sommige landen kun je offline nog steeds naar YouTube.com navigeren en tot 48 uur toegang krijgen tot je gedownloade video's.

  5. Om de downloadkwaliteit te wijzigen, klikt u op Downloads > Download Settings en selecteert u de gewenste resolutie.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe download ik muziek van YouTube?

    Met je YouTube Premium-account kun je ook nummers downloaden van de YouTube Music-app. Dezelfde regels zijn van toepassing: zodra je een video of nummer hebt gedownload, kun je deze offline openen zolang je de site in de afgelopen maand met je account hebt geopend. De luisterfunctie op de achtergrond van YouTube Premium betekent ook dat je de app niet open hoeft te houden om te luisteren naar afspeellijsten die je maakt.

    Hoe download ik een YouTube-video naar een iPhone?

    Met je YouTube Premium-account kun je ook video's downloaden via de iOS-app. Nadat je je hebt aangemeld bij je account in de YouTube-app, ga je naar de pagina Watch en selecteer je onder de video DownloadOmdat YouTube de video's en muziek die je download aan je account koppelt, kun je al je gedownloade items bekijken, ongeacht het platform, zolang je bent ingelogd.

Aanbevolen: