MLB's Game of the Week keert terug naar YouTube voor 2022

MLB's Game of the Week keert terug naar YouTube voor 2022
MLB's Game of the Week keert terug naar YouTube voor 2022
Anonim

Het lijkt erop dat MLB's Game of the Week zijn jaarlijkse traditie van streaming op YouTube tot 2022 zal voortzetten.

Het officiële MLB Twitter-account heeft vandaag aangekondigd dat Major League Baseball's Game of the Week weer terugkeert naar YouTube, en de eerste zeven wedstrijden staan al op een rij. Dus vanaf volgende maand kun je een livestream zien van de grote wedstrijd van elke week.

Image
Image

Slechts een deel van het schema is tot nu toe onthuld, met alles van 22 juni tot het einde van het seizoen op 5 oktober nog in de lucht. Maar de games die zijn bevestigd, zijn onder meer opening met de Nationals vs.de Rockies op 5 mei en twee wedstrijden voor de Twins: 25 mei tegen de Tigers en 15 juni tegen de Mariners.

Image
Image

Nu de livestream beschikbaar is op YouTube, hopen veel fans dat dit betekent dat er geen black-outbeperkingen zijn waardoor je op basis van je locatie niet kunt kijken. En omdat het YouTube is, zou je elke game moeten kunnen bekijken op je tv, smartphone, tablet of elk ander apparaat waarop de app kan worden uitgevoerd of de website kan worden bekeken.

Game of the Week is vanaf 5 mei om 14.30 uur EST te bekijken op zowel het officiële MLB YouTube-kanaal als de officiële MLB-website. Als je je van tevoren wilt voorbereiden, kun je de huidige afspeellijst bekijken en herinneringen instellen voor alle games die je wilt bekijken.

Aanbevolen: