De 6 beste budget-oordopjes van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste budget-oordopjes van 2022
De 6 beste budget-oordopjes van 2022
Anonim

De beste budget-oordopjes zijn voor mensen die van kwaliteitsgeluid houden, maar er niet veel geld aan willen uitgeven. Er zijn er zoveel, het is moeilijk om te weten wat goed is. De meeste oordopjes op deze lijst kosten minder dan $ 30, wat de audiokenners met de meeste budgetbeperkingen zou moeten bevallen. Onze keuzes zijn onder meer echte draadloze stereo (TWS), Bluetooth-hoofdtelefoons en bedrade oordopjes. Wat je voorkeur en stijl ook is, je kunt een geweldig paar oordopjes vinden om je deuntjes of podcasts naar je oren te brengen.

Voor de meeste mensen zijn de Skullcandy Sesh Evo True Wireless In-Ear Earbuds een geweldige budgetkeuze. Ze hebben een batterijduur van 24 uur - vijf uur per oplaadbeurt en 19 uur vanaf de oplaadcassette. Ze bevatten ook ingebouwde Tile-functionaliteit, een verscheidenheid aan kleuren en de mogelijkheid om één knop tegelijk te gebruiken.

De beste budget-oordopjes zijn geweldig om mee te nemen, waar je ook heen gaat. Als ze een beetje versleten of versleten raken, kosten ze niet genoeg om je druk over te maken. Maar ze geven je nog steeds goede audio zonder al te veel ruimte in je tas in beslag te nemen. Dit zijn onze beste keuzes.

Beste algemeen: Skullcandy Sesh Evo echte draadloze in-ear oordopjes

Image
Image

Skullcandy is een van de grote namen in budgetgeluid. Onze beste algemene keuze heeft veel te bieden, inclusief ingebouwde Tile-functionaliteit. Dat betekent dat je de gratis Tile-app kunt downloaden en deze kunt gebruiken om je oordopjes te lokaliseren. Je krijgt ook 24 uur batterijduur met vijf uur per oplaadbeurt en 19 uur in de oplaadcassette. Over de oplaadcassette gesproken, recensenten merkten op dat de oordopjes niet altijd goed binnenin zitten, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze goed zitten.

De knoppen zijn er in vijf verschillende kleuren die bij jouw stijl passen. Ze pauzeren niet automatisch als je ze uit je oren ha alt, maar verder bedien je je muziek en podcasts met de touchpads op de oordopjes. U kunt het volume aanpassen, nummers overslaan en oproepen beantwoorden zonder uw telefoon aan te raken. Dat alles draagt bij aan een geweldige echte draadloze stereo-ervaring, en daarom zijn ze onze topkeuze.

Type: Echt draadloos | Verbindingstype: Bluetooth | ANC: Nee | Water-/zweetbestendig: Ja (IP55)

Beste waterdichte: Mpow Flame

Image
Image

Als je op zoek bent naar een set oordopjes die zelfs de meest intense trainingen aankan, zoek dan niet verder dan de Mpow Flame. Deze maken verbinding met je telefoon via een sterke Bluetooth-verbinding, zodat je ononderbroken van je muziek kunt genieten terwijl je wat ijzer pompt.

Deze hoofdtelefoon is ook erg comfortabel, dus je kunt ze indien nodig voor langere trainingen dragen. Als je ze niet draagt, worden ze geleverd met een handig rond etui om ze in op te bergen.

De oordopjes hebben een behoorlijke batterijduur van ongeveer zeven uur gebruik, en ze laden langzaam op, het duurt ongeveer 90 minuten via de micro-USB-poort. Het is niet verschrikkelijk, maar veel andere oordopjes laden sneller op.

Over het algemeen heeft deze hoofdtelefoon een geweldige prijs en is hij IPX7 waterdicht, wat betekent dat hij tot 30 minuten lang tot een meter water kan overleven. Dat is handig als je een zware trui hebt of als je aan het sporten bent rond een zwembad.

Type: Draadloos | Verbindingstype: Bluetooth | ANC: Nee | Water-/zweetbestendig: Ja (IPX7)

Hoewel Mpow deze hoofdtelefoon als waterdicht aanprijst, raden we af om ze voor langere tijd onder water te houden. Toen we ze twintig minuten in een emmer water lieten staan, werkte een van de oortelefoons niet meer. Er zijn pijlknoppen aan de zijkant van de oortelefoon om muziek en volume te regelen, maar omdat ze zo klein zijn, vonden we het veel gemakkelijker om onze telefoon eruit te halen om aanpassingen te maken. De Mpow Flame, gemaakt voor atleten, was betrouwbaar comfortabel tijdens alle soorten trainingen en we waardeerden vooral het ondiepe, hoekige ontwerp van de oordopjes zelf. In plaats van in je gehoorgang te worden geschoven, zaten ze er comfortabel naast. De oorlussen bleven tijdens al onze activiteiten goed zitten en waren altijd onschadelijk. Het enige dat we enigszins hinderlijk vonden, was de oortelefoonkabel. Als het alleen gelaten werd, stuiterde het vaak in onze nek terwijl we renden. Om dit op te lossen, hebben we de meegeleverde koordclip gebruikt voor een betere pasvorm om onze nek. Je krijgt niet de helderheid en pure kwaliteit van duurdere opties, maar we waren onder de indruk van het gecomponeerde geluid en de hoogwaardige audio voor het maken en aannemen van oproepen. We waren ook in staat om ongeveer 32 voet te lopen om verschillende gewichten in de sportschool te krijgen of wat water te pakken, en we waren nooit volledig afgesneden van de audio. Dat gezegd hebbende, de Bluetooth-verbinding werd vlekkerig als de batterij bijna leeg was. - Tobey Grumet, producttester

Image
Image

Beste batterij: AUKEY T21 echte draadloze oordopjes

Image
Image

Als je een lange batterijduur wilt, zijn de AUKEY T21 True Wireless Earbuds de juiste keuze. Ze geven je vijf uur op een enkele lading, met maar liefst zes extra volledige ladingen in de case. Dat is 35 uur luisteren terwijl je onderweg bent, wat best goed is voor echte draadloze oordopjes.

De oordopjes klinken goed, maar er is niet veel bas. Als je naar iets luistert met een beukende bas, kunnen ze teleurstellen. Je krijgt ook spatbescherming met deze knoppen, maar niet water- of zweetbestendig, dus zorg ervoor dat je ze afdroogt als ze nat worden.

Het ontwerp van de T21 is atypisch. Ze gaan in je gehoorgang maar hebben een steel die uitsteekt voor de antennes. Sommige oren zullen dit prima vinden, andere niet. Er is geen manier om het te vertellen, behalve om ze zelf te proberen. Als ze passen, gaan ze lang mee. Zo niet, dan heeft AUKEY een geweldig retourbeleid en klantenservice.

Type: Echt draadloos | Verbindingstype: Bluetooth | ANC: Nee | Water-/zweetbestendig: Ja (IPX4)

Beste voor iPhone: Apple EarPods met Lightning-connector

Image
Image

Is er een meer erkend en iconisch uiterlijk voor oordopjes dan de EarPods van Apple? De witte oordopjes met het snoer dat naar je iDevice loopt, is een van de beroemdste looks in moderne audioapparatuur. Als je je originele EarPods bent kwijtgeraakt en ze wilt vervangen, of als je nooit een set hebt ontvangen, werken deze heel goed met je iPhone.

Ze worden aangesloten op de Lightning-aansluiting aan de onderkant van je iPhone of iPad en zorgen voor geweldig geluid. Dat beperkt natuurlijk ook deze oordopjes. Je kunt ze alleen gebruiken met een iPhone of iPad met een Lightning-poort. Andere apparaten hoeven niet van toepassing te zijn.

Het ontwerp van de EarPods laat ze aan je oor haken, maar komt niet in de gehoorgang, wat leidt tot een slechte geluidsisolatie. Over het algemeen, als je van het uiterlijk en het gevoel van de originele EarPods houdt, is dit de beste keuze.

Type: Bedraad | Verbindingstype: Lightning-kabel | ANC: Nee | Water-/zweetbestendig: Nee

Beste bas: Sony MDRXB50AP koptelefoon met extra bas oordopjes

Image
Image

Als je van een hartverscheurende bas houdt, dan zijn deze Sony-oordopjes iets voor jou. Ze beuken niet alleen, maar ze worden ook geleverd met een geweldige geluids- en geluidsisolatie. De juiste set oordopjes past precies in je oren en overstemt de rest van de wereld. De oordopjes zijn iets zwaarder dan andere van dit formaat, maar je zou er geen last van moeten hebben, tenzij je lang luistert.

De hoofdtelefoonaansluiting is ingesteld op een hoek van 90 graden om hem gemakkelijk in een zak aan te sluiten. Bovendien is de kabel plat, wat betekent dat hij is ontworpen om niet in de knoop te raken. De kabel heeft een goede lengte, een inline afstandsbediening en vier sets oordopjes voor een goede afdichting in je oor. Maar vooral koop je deze oordopjes voor de bas.

Type: Bedraad | Verbindingstype: 3,5 mm jack | ANC: Nee | Water-/zweetbestendig: Nee

Beste ruisonderdrukking: WSHDZ T7 draadloze Bluetooth-oordopjes

Image
Image

De WSHDZ T7 is een van de weinige sets oordopjes met actieve ruisonderdrukking (ANC), en deze oordopjes hebben veel waarde en nieuwigheid. Eerst en vooral hebben ze een digitale indicator die u de totale lading van de case en elke oordop laat zien. Verder heeft de oplaadcassette een 1, 200mAh-batterij en een USB-A-poort, zodat u uw telefoon daadwerkelijk kunt opladen met de oordopjeshoes.

De oordopjes hebben echt goed geluid, maar de microfoons zijn niet de beste. Bellers zeiden dat ze de drager soms moeilijk konden horen tijdens een telefoongesprek. Ook zijn de oordopjes aanraakgevoelig en kun je nummers en volume aanpassen, maar de sequenties zijn ingewikkeld. Het is moeilijk te onthouden dat één tik dit doet, maar twee tikken doen dit en drie tikken doen iets anders. Maar over het algemeen zijn de nieuwigheid en ANC redenen waarom je deze oordopjes zou moeten aanschaffen.

Type: True Wireless | Verbindingstype: Bluetooth | ANC: Ja | Water-/zweetbestendig: Ja (IPX7)

Het is moeilijk om oordopjes te kiezen met een betere waarde dan de Skullcandy Sesh Evo (bekijk bij Amazon). Ze hebben een goede batterijduur, een verscheidenheid aan kleuren en ingebouwde Tile-functionaliteit. Iedereen die echte draadloze oordopjes gebruikt, weet hoe gemakkelijk ze kunnen worden kwijtgeraakt. Deze oordopjes bieden veel, maar de Tile-functionaliteit maakt ze echt over de top in ons boek.

Als je op zoek bent naar ruisonderdrukking met een beperkt budget, klinken de WSHDZ T7-knoppen (bekijk bij Amazon) goed en worden ze geleverd met een handige oplaadcassette met een digitaal display en een USB-A-poort die je kunt gebruiken om je telefoon op te laden.

Waar u op moet letten bij Budget-oordopjes

Connectiviteit

Voor de meeste hoofdtelefoons v alt de connectiviteit tot een van de twee methoden: Bluetooth of een 3.hoofdtelefoonaansluiting van 5 mm. Bluetooth heeft het gemak van draadloos, maar de 3,5 mm koptelefoonaansluiting geeft je iets betere audio en geen vertraging of verbindingsproblemen. Omdat veel telefoons dienen als digitale muziekspelers, kan het verlies van de 3,5 mm koptelefoonaansluiting je misschien dwingen om draadloos te gaan, maar het is belangrijk om te weten wat je opties zijn.

Batterijlevensduur

Een grote zorg als het gaat om koptelefoons is de levensduur van de batterij. Dit is geen probleem voor bedrade oordopjes, maar draadloze oordopjes moeten worden opgeladen om te werken. Langer is in dit geval altijd beter, maar let ook op hoe ze opladen. Wil je een extra oplaadcase bij je hebben of wil je ze liever gewoon inpluggen?

Extra's

Alleen omdat je met een beperkt budget winkelt, wil nog niet zeggen dat je niet kieskeurig kunt zijn om iets meer te krijgen. Zoek naar zaken als actieve ruisonderdrukking of een goede waterdichtheid. De WSHDZ hoofdtelefoonhoes heeft een USB-A-stekker om je telefoon op te laden. Kleine extra's zoals deze kunnen van een goede koop een geweldige koop maken. Rek die dollar zo ver mogelijk uit!

FAQ

    Waarom is isolatie belangrijk?

    Isolatie is hoe goed de oordopjes in je gehoorgang afsluiten en geluiden van buitenaf blokkeren. Dit is om twee redenen belangrijk. Ten eerste betekent minder geluid van buiten dat je jezelf nog meer kunt onderdompelen in je muziek. Ten tweede betekent minder geluid van buiten dat je naar je deuntjes kunt luisteren op een lager volume.

    Wat is het verschil tussen echte draadloze oordopjes en draadloze oordopjes?

    Draadloze oordopjes hebben eigenlijk een draad die ze met elkaar verbindt. Vaak hebben ze ook een batterij of inline-afstandsbediening in die draad. Ze laden vaak op door ze op een kabel aan te sluiten. Echte draadloze oordopjes hebben geen draad die ze met elkaar verbindt. Hun batterijen en bedieningselementen zitten allemaal in de knop. Ze worden vaak geleverd met een oplaadcassette.

    Als je telefoon geen koptelefoonaansluiting heeft, kun je dan nog steeds een bedrade koptelefoon gebruiken?

    Waarschijnlijk niet, tenzij je een Bluetooth-adapter pakt. Deze adapter is een kleine eenheid waar u een bedrade hoofdtelefoon op aansluit en die via Bluetooth met uw telefoon wordt verbonden. Hoofdtelefoonaansluitingen zijn gebruikelijk op veel items, behalve telefoons.

Over onze vertrouwde experts

Adam Doud schrijft al bijna tien jaar in de technologieruimte. Als hij de Benefit of the Doud-podcast niet host, speelt hij met de nieuwste telefoons, tablets en laptops. Als hij niet aan het werk is, is hij een fietser, geocacher en brengt hij zoveel mogelijk tijd buiten door.

Yoona Wagener heeft een achtergrond in inhoud en technisch schrijven. Ze heeft geschreven voor BigTime Software, Idealist Careers en andere kleine technologiebedrijven.

Tobey Grumet is al 25 jaar schrijver en redacteur. Ze was acht jaar de eerste vrouwelijke technologie-editor bij Popular Mechanics. Tegenwoordig werkt ze als fulltime freelance schrijver.

Aanbevolen: