Waze gebruiken om Spotify te spelen

Inhoudsopgave:

Waze gebruiken om Spotify te spelen
Waze gebruiken om Spotify te spelen
Anonim

Wat te weten

  • Tik in Spotify op het tandwiel Instellingen > Social en schakel Waze Navigation in. Ga dan naar de Waze-app en tik op Oké.
  • Of, open Waze en tik op Vergrootglas > Instellingen tandwiel > Audio Player en schakel Spotify in.
  • Tik in Waze op Spotify om het menu te openen en je muziek te bedienen.

Het hebben van een navigatie-app zoals Waze is superhandig, net als het streamen van muziek via Spotify. In plaats van dat de twee apps tegen elkaar strijden om audiodominantie, kun je je Waze- en Spotify-accounts koppelen voor vereenvoudigde (en veilige) Spotify-besturing binnen de Waze-app.

Image
Image

Hoe Spotify en Waze-integratie in te stellen

Hier leest u hoe u (veilig) Spotify kunt bedienen vanuit de Waze-app.

  1. Gedownload en meld je aan bij de Waze- en Spotify-apps.
  2. Start Spotify en selecteer vervolgens Home in de linkerbenedenhoek.
  3. Tik op het gear pictogram in de rechterbovenhoek om de instellingen van Spotify te openen.
  4. Selecteer Social en schakel vervolgens Waze Navigation. in

    Image
    Image

    Spotify in Waze is zo ontworpen dat je alleen door content kunt bladeren terwijl je voertuig stilstaat, of als je de app vertelt dat je een passagier bent. Je kunt dit omzeilen door rechtstreeks naar de Spotify-app te gaan, maar het is beter om je ogen op de weg te houden.

  5. Er verschijnt een blauwe banner die je vraagt om naar de Waze-app te gaan. Als je akkoord gaat, zal Waze starten en vragen of je Waze wilt verbinden met je Spotify-account. Selecteer Okay en het zwevende Spotify-pictogram verschijnt op je Waze-kaart.

Waze en Spotify koppelen met de Waze-app

Je kunt Waze en Spotify ook koppelen vanuit de Waze-app. Hier is hoe:

  1. Open Waze en selecteer de Vergrootglas linksonder en selecteer vervolgens het tandwielpictogram linksboven om de instellingen van Waze te openen.
  2. Scroll naar beneden en selecteer Audio Player.
  3. Hier kun je het zwevende kaartpictogram van de audiospeler in- of uitschakelen, beslissen of je meldingen over het volgende nummer wilt en verschillende audiospelers (inclusief Spotify) toegang geven tot Waze. Zet Spotify op On en je zou nu een zwevend Spotify-pictogram (groene stip) op je Waze-kaart moeten zien.

    Image
    Image
  4. Selecteer Spotify om een vereenvoudigd Spotify-menu rechtstreeks in Waze te openen, zodat je snel je lijst met stations kunt zien en je huidige nummer kunt overslaan, terugspoelen of pauzeren.

    Image
    Image

Aanbevolen: