De 5 beste Motorola-apps van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste Motorola-apps van 2022
De 5 beste Motorola-apps van 2022
Anonim

Motorola staat bekend om de aanpassing van zijn smartphones via zijn Moto Mod-accessoires. Het bedrijf biedt meer handige functies via zijn reeks Moto-apps die speciaal zijn ontworpen voor Motorola-apparaten. Motorola-apps zijn gratis en sommige zijn compatibel met andere Android-smartphones.

Voor deze apps is over het algemeen Android 4.3 of hoger vereist, en voor een aantal is Motorola-hardware vereist.

Moto Body

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Kan gegevens synchroniseren van andere fitness-apps, waaronder Fitbit, Strava, Mapmy, Record en Google Fit.
  • Compatibel met een reeks Android-apparaten.

Wat we niet leuk vinden

  • Alleen compatibel met Motorola Moto 360 smartwatches en fitnesstrackers.
  • De app werkt niet onafhankelijk van Moto 360 smartwatches.

De Moto Body-fitness-app geeft dagelijkse stappen, calorieverbranding, hartslagactiviteit en loop- of hardloopafstand weer op een smartphone, niet op de Moto 360-smartwatch.

Meet je hartslag op je Moto 360, leg fitnesstrends vast, volg je voortgang in de loop van de tijd en stel herinneringen in om je aan te moedigen je fitnessdoelen te handhaven. Moto Body biedt ook fitnesstips en artikelen over hoe u uw fitnessreis kunt verbeteren.

Moto Body maakt verbinding met andere populaire fitness-apps die mogelijk geavanceerde fitnessfuncties hebben, waardoor Moto Body in wezen een uitstekende hub is voor al uw fitness-trackingbehoeften.

Moto Bestandsbeheer

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een eenvoudige lay-out onthult de bestanden en documenten die u nodig hebt.
  • Ondersteunt het opslaan en bewerken van ZIP-bestanden.

Wat we niet leuk vinden

  • Alleen compatibel met Motorola-apparaten.
  • De app moet worden ingeschakeld na het instellen van een Motorola-apparaat.

Motorola heeft de Moto File Manager gemaakt voor eenvoudige navigatie door afbeeldingen, documenten en andere bestanden op een smartphone. Het bevat een categorieorganisatie, een lijst met recente bestanden en een lokale map voor verschillende methoden om bestanden te vinden. Er is ook een meter van je interne en externe opslaggebruik in de app.

Naast de standaard hulpmiddelen voor bestandsbeheer die u zou verwachten, kunt u ZIP-bestanden comprimeren en decomprimeren, gecodeerde ZIP-bestanden maken in de app en bestanden overbrengen van de interne opslag van uw Motorola-apparaat naar externe opslag. U kunt uw Motorola-apparaat ook via de app op een computer aansluiten en op afstand door desktopbestanden bladeren.

Als u Moto File Manager installeert, verandert het app-pictogram Bestanden en de app-lay-out voor een eenvoudigere navigatie.

Motorola FM-radio

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gemakkelijke toegang tot radio via de ether zonder inhoud te streamen.
  • Vereist geen vergoeding of abonnement om naar radiostations te luisteren.

Wat we niet leuk vinden

  • Alleen beschikbaar voor Motorola-apparaten.
  • Werkt het beste met een bedrade hoofdtelefoon.

Motorola FM-radio is in wezen een stock-app exclusief voor Moto-smartphones. Het snijdt alle toeters en bellen weg die vaak te vinden zijn in andere radio-apps. Het is compatibel met Motorola-apparaten met Android 6.0 Marshmallow.

Wanneer je de app opent, vindt en laadt deze alle radiostations die beschikbaar zijn in jouw regio en werkt de zenderlijst bij terwijl je je verplaatst. U kunt ook de app-knop verplaatsen om naar zenders te zoeken en een afspeellijst met uw favorieten te maken. De app bevat ook een slaaptimer en een opnamefunctie.

Motorola raadt aan om de FM Radio-app te gebruiken met een bedrade hoofdtelefoon voor de beste ervaring, aangezien de 3,5 mm audio-aansluiting als antenne fungeert. Als u naar audio wilt luisteren via de luidsprekers op een Motorola-smartphone, sluit u een bedrade hoofdtelefoon aan om een signaal op te vangen.

Moto-app

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Moto-app is standaard op Motorola-apparaten.
  • Gebaren zijn gemakkelijk te leren.

Wat we niet leuk vinden

  • Je kunt gebaren niet aanpassen.
  • Gebaren kunnen leiden tot onbedoelde acties op een apparaat.

De Moto-app is de stock-app van Motorola die zijn opvallende functies, extra gebaren en snelle acties herbergt.

Hoewel de software standaard wordt geleverd op Motorola-smartphones, werkt deze ook op elk Android-apparaat, ongeacht de fabrikant.

Moto-acties bieden gebaren met één hand om acties uit te voeren op een Motorola-apparaat, waaronder het draaien van uw pols om de camera-app te openen en twee keer schudden of hakken om de zaklamp in te schakelen. Enkele snelle acties zijn onder meer een apparaat met de voorkant naar beneden plaatsen om Niet storen te activeren en een apparaat oppakken om het belsignaal uit te zetten.

Navigatie met één knop ondersteunt multitasking. Een simpele tik brengt je naar het startscherm. Veeg naar links om naar een vorige pagina te gaan. Veeg naar rechts om naar de pagina Recent te gaan.

De Moto Display-functie in Moto Apps spaart de levensduur van de batterij door het aantal aanmeldingen op het apparaat te beperken om bepaalde acties uit te voeren, zoals reageren op sms-berichten of het bekijken van meldingen.

Nachtweergave verandert het scherm van warme naar koele tinten terwijl de dag overgaat in de nacht. 's Nachts zijn er meer functies voor Nachtweergave ingeschakeld, waaronder een wave-to-wake-functie en een always-on display.

Moto-display

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gemakkelijke toegang tot berichten en meldingen.
  • Unieke cirkelvormige wijzerplaat voor het batterijpercentage.

Wat we niet leuk vinden

Frequente berichten en updates kunnen in één keer een spervuur van meldingsgeluiden veroorzaken.

Als je de functies van Moto Display leuk vindt, maar niet de volledige Moto-app wilt installeren, installeer dan alleen de weergavefuncties met Moto Display. Net als de functies in de volledige Moto-app, biedt Moto Display toegang tot essentiële informatie op een apparaat zonder dat u volledig uit de slaapstand hoeft te komen en u op uw apparaat hoeft aan te melden. Nadat je het apparaat een duwtje hebt gegeven om je updates weer te geven, veeg je naar links of rechts om toegang te krijgen tot meer meldingen.

Aanbevolen: