De 9 beste Vault-apps van 2022

Inhoudsopgave:

De 9 beste Vault-apps van 2022
De 9 beste Vault-apps van 2022
Anonim

Vault-apps worden gebruikt voor het beveiligen van foto's en andere gevoelige bestanden als iemand uw ontgrendelde telefoon in handen krijgt. Hier zijn de negen beste kluis-apps om uw persoonlijke foto's en andere gegevens alleen voor uw ogen te bewaren.

Best beoordeelde iOS-kluis: geheime fotokluis

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • App-pictogram heet Schijf.
  • Stel een lokwachtwoord in.

Wat we niet leuk vinden

Gratis versie wordt door advertenties ondersteund, wat vervelend kan worden.

Lock Photos Photo Secret Vault voor iOS heeft een app-pictogram met het label Schijf als een soort vermomming. Wanneer u de app start, maakt u een wachtwoord aan, dat u niet opnieuw kunt instellen. Je kunt het naar je laten e-mailen zodat je het niet vergeet, maar het bericht komt van je e-mailadres en vermeldt de app niet.

Naast foto's en video's kun je ook audio en andere bestanden, zoals pdf's, opslaan in de kluis-app. U kunt zelfs een lokwachtwoord instellen dat gebruikers naar lokgegevens stuurt om iedereen die misschien kijkt voor de gek te houden. Ten slotte kun je voor extra beveiliging mappen ook vergrendelen met een apart wachtwoord. De premium-versie heeft een proefperiode van drie dagen en bevat inbraakwaarschuwingen, cloudback-up en afhaaladvertenties.

Voor het vergrendelen van apps: AppLock van DoMobile

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Vermom de app met een leeg scherm of foutmelding.
  • Vergrendelt je favoriete foto- en berichten-apps.

Wat we niet leuk vinden

Geen wachtwoordvereiste (het gebruikt uw schermontgrendelingscode).

Met AppLock kun je apps beveiligen met een wachtwoord, waaronder apps voor sociale media, berichten en galerijen, evenals inkomende oproepen. Extra beveiligingen omvatten een optie om het pictogram van elk startscherm te verbergen of een omslag toe te voegen aan de app, zoals een foutmelding met de tekst "Helaas is AppLock gestopt."

Applock is gratis, zonder premium upgrades.

Discrete Vault voor iOS: Best Secret Folder

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Maakt foto's van iedereen die probeert in te breken en hun locatie vast te leggen (indien ingeschakeld).

  • Kan wachtwoord niet opnieuw instellen.
  • Icon ziet eruit als een reis-app.

Wat we niet leuk vinden

  • U kunt een wachtwoord per e-mail naar u laten verzenden.
  • Gratis versie wordt door advertenties ondersteund, wat afleidend kan zijn.

Het app-pictogram Best Secret Folder heeft ons zelfs voor de gek gehouden. Omdat het BestSF zegt en eruitziet als een reis-app, dachten we aanvankelijk dat het bloatware was. Toen we onze fout eenmaal beseften, kozen we een ontgrendelingsoptie (patroon, pincode, wachtwoord of vingerafdruk) en gingen we naar de app. De interface, die eruitziet als een bankkluis, is leuk, zo niet subtiel, en je kunt een omslag toevoegen die eruitziet als een lege map als iemand hem start. (Daar vielen we ook bijna voor.)

Andere functies zijn onder meer Snoop Stopper, die een foto maakt wanneer iemand de verkeerde code invoert, en de optie om de app af te sluiten wanneer de telefoon met de voorkant naar beneden ligt. Je kunt jezelf de toegangscode sturen voor bewaring, maar de e-mail vermeldt de app, wat niet veilig aanvoelt.

Een pro-abonnement ($ 1,99) neemt advertenties weg en omvat compatibiliteit met Google Drive, Dropbox en Apple AirPlay.

Discrete Vault-app voor Android: Galerijvergrendeling

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Ste alth-modus verbergt het startpictogram.
  • De camera aan de voorzijde maakt een foto na de derde mislukte wachtwoordpoging.

Wat we niet leuk vinden

Geen aparte wachtwoordvereiste (het gebruikt je ontgrendelcode).

Zoals de naam al aangeeft, verbergt Gallery Lock je foto's voor potentiële snuffelaars. Een ste alth-modus verbergt het app-pictogram en de camera maakt een foto van iedereen die drie keer achter elkaar het verkeerde wachtwoord invoert.

Gallery Lock is gratis, dus functies zoals het volgen van inbraakpogingen en ste alth-modus vereisen geen upgrade naar een premium abonnement.

Beste voor ultra-privacy: Keepsafe Photo Vault

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Verschijnt niet in de lijst met recent gebruikte apps.
  • Kan foto's maken vanuit de app.
  • Gebruikt versleuteling van militaire kwaliteit.

Wat we niet leuk vinden

Schrijft u automatisch in voor een gratis proefperiode voor de premium-service.

Deze app van Keepsafe, een bedrijf dat bekend staat om zijn mobiele VPN en andere beveiligingsproducten, verbergt uw foto's en heeft ook een map om snapshots van uw creditcards, ID-kaarten en paspoort op te slaan voor bewaring. Het heeft ook inbraakwaarschuwingen, met een wachtwoord beveiligde mappen en de mogelijkheid om een valse pincode te maken die gebruikers naar een lokmiddel Keepsafe leidt. Een functie genaamd Secret Door App vermomt Keepsafe als een virusscanner of rekenmachine. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Het basisplan omvat 200 foto's, terwijl het premiumplan ($ 149,99 voor het leven, $ 23,99 per jaar of $ 9,99 per maand) 5000 foto's, het volgen van inbraakpogingen en de mogelijkheid om verwijderde bestanden te herstellen omvat. Alle gebruikers krijgen een gratis proefperiode voor premium, maar je abonnement wordt teruggezet naar de basis als je niet wilt upgraden.

Download voor:

Voor het verbergen van sms'jes en oproepen: Vault

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Verbergt sms'jes en oproepen naast foto's.
  • Dubbel vergrendeld.

Wat we niet leuk vinden

  • Veel premium-only functies.
  • Hiermee kunt u de voorbeeldpincode gebruiken die in de app wordt vermeld.

Zoals veel andere apps die hier worden besproken, wordt Vault niet weergegeven in je lijst met recente apps en verpest het je dekking. U kunt ook twee sloten instellen (een patroon gevolgd door een pincode). Vault kan foto's, video's, teksten en oproepen verbergen.

De premium-versie ($ 29,99 per jaar of $ 3,99 per maand) heeft een ste alth-modus die het app-pictogram verbergt, een camouflage-app-vergrendeling die apps in de kluis verbergt, en een lokkluis om snuffelaars voor de gek te houden.

Ingebouwde optie voor iPhones: verborgen album

Image
Image

Wat we leuk vinden

Eenvoudige manier om foto's en video's van je hoofdalbums te verbergen.

Wat we niet leuk vinden

De verborgen map is nog steeds toegankelijk wanneer de telefoon is ontgrendeld.

Telefoons met iOS 8 en hoger kunnen foto's verbergen in de weergave Momenten, Jaren en Verzamelingen. Door gevoelige foto's te verbergen, voorkomt u dat vrienden per ongeluk (of niet zo per ongeluk) langs de foto's vegen die u wilt dat ze zien en struikelen over een ongemakkelijke selfie die alleen voor uw ogen is. Het is echter niet zo veilig als kluis-apps van derden, aangezien verborgen foto's in een album terechtkomen dat als verborgen is gemarkeerd en niet met een wachtwoord is beveiligd.

Ingebouwde optie voor Android: foto's archiveren

Image
Image

Wat we leuk vinden

Eenvoudige manier om foto's uit je gewone albums te verbergen.

Wat we niet leuk vinden

Fotoarchief is gemakkelijk te vinden.

Op Android heeft Google Foto's een vergelijkbare functie. U kunt foto's die u privé wilt houden, archiveren en ze openen in een verborgen map. Nogmaals, dit verwijdert privéfoto's uit je normale stream, maar het verhindert niet dat iemand de archieven opent wanneer de telefoon is ontgrendeld.

Ingebouwde optie voor nieuwe Samsung-apparaten: Samsung's privémodus en beveiligde map

Image
Image

Wat we leuk vinden

Privémodus en beveiligde map zijn beveiligd met een wachtwoord.

Wat we niet leuk vinden

Niet beschikbaar op alle Androids.

Samsung heeft een veiligere optie genaamd Privémodus, waarmee je foto's kunt verbergen en ze met een wachtwoord kunt beveiligen. Nieuwere Samsung Galaxy-telefoons (S8 en hoger) hebben een functie genaamd Secure Folder, die gebruikmaakt van het Samsung Knox-beveiligingsplatform.

Het openen van een beveiligde map vereist het wachtwoord van uw Samsung-account en u kunt ook extra beschermingslagen toevoegen met een patroon, pincode, vingerafdruk of irisscan.

Meer over Vault-apps

Vault-apps beschermen je privéfoto's, video's en berichten tegen nieuwsgierige blikken. Om toegang te krijgen tot de trove, moet u een wachtwoord invoeren. In sommige gevallen zijn deze apps vermomd als andere soorten apps, zoals een rekenmachine of kalender, om ze moeilijker te detecteren. Andere apps hebben een nep-voorblad dat eruitziet als een lege map of een foutmelding. Vault-apps worden vaak niet weergegeven in uw recente apps en u kunt voorkomen dat sommige automatisch een pictogram aan uw startscherm toevoegen.

Aanbevolen: