De 6 beste woonapps van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste woonapps van 2022
De 6 beste woonapps van 2022
Anonim

Mobiele vastgoed-apps vereenvoudigen het koopproces van een huis. Hier zijn zes van de beste apps voor het zoeken naar huizen voor iOS en Android.

Meest veelzijdige app voor het vinden van huizen: Homes.com te koop, te huur

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geeft nieuwe eigenschappen weer voor andere apps.
  • Beoordeelt scholen in de buurt op basis van hun prestaties op staatstests.

Wat we niet leuk vinden

  • Sommige lijsten zijn verouderd.
  • Bestrijkt sommige landelijke gebieden niet.

Homes.com's mobiele app biedt doorzoekbare lijsten voor miljoenen huizen te koop of te huur. Zoekfilters omvatten prijs, grootte, bouwjaar en gebouwtypes, zoals een huis, appartement, bungalow of stadshuis.

Vermeldingen gaan vergezeld van interactieve kaarten en foto's met een hoge resolutie. U kunt de huizen die u leuk vindt delen met makelaars, familie en vrienden via e-mail, sms en meer.

Download voor:

Meest visuele vastgoedapp: Re altor.com Real Estate

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Sign Snap Fearure laat je foto's van een huis te koop sturen en details terug ontvangen.

  • Ontvang updates over bekeken aanbiedingen.

Wat we niet leuk vinden

  • Aanbevelingsfilters zijn niet altijd goed.
  • Af en toe bugs.

Re altor.com is een uitgebreide en visueel aantrekkelijke app die beschikbaar is op iOS en Android. De Android-versies ondersteunen Google Chromecast voor het streamen van afbeeldingen van uw apparaat naar een tv. Op beide platforms worden vermeldingen vergezeld van Google Street Views, waarbij sommige vermeldingen 3D-rondleidingen aanbieden.

De app houdt ook rekening met uw zoekvoorkeuren. Als je naar beneden scrolt op de pagina met advertenties nadat je een zoekopdracht hebt uitgevoerd, kun je voorgestelde advertenties met vergelijkbare functies in dezelfde buurt vinden. Bovendien stuurt de app u op basis van uw zoekcriteria waarschuwingen over nieuwe aanbiedingen die opduiken.

Download voor:

Beste om een gevoel voor de omgeving te krijgen: Trulia Real Estate-app

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Trulia Neighborhoods-functie biedt virtuele rondleidingen door de buurt.

  • Responsief technisch ondersteuningsteam.

Wat we niet leuk vinden

  • Sommige aanbiedingen worden geleverd met schetsen van gebouwen in plaats van foto's, of alleen met interieurfoto's.
  • Vertraging bij het scrollen door foto's.

Net als de app van Re altor.com is de Trulia-app beschikbaar op iOS en Android. Ongeacht het platform kunt u met Trulia naar voorzieningen zoeken door trefwoorden als 'waterkant' te gebruiken.

Een paar extra opvallende mogelijkheden zijn onder meer aanpasbare e-mail- en pushmeldingen, schoolrapporten door ouders, misdaadstatistieken voor het gebied en een open huis-planningstool.

Download voor:

Meest filter-overvloedige behuizing-app: Zillow

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Zestimate home-waarden kunnen helpen beslissen of een buurt stijgt of da alt.
  • Omvat gegevens over de aankoopgeschiedenis van het onroerend goed.

  • Kan delen met zowel gebruikers als niet-gebruikers.

Wat we niet leuk vinden

  • Listings-updates lopen een paar dagen achter op MLS-lijsten.
  • Geen manier om aanbiedingen te verbergen in afwachting van verkoop.

De Zillow-app heeft een aantal ongewone sterke punten. Afgezien van de meer conventionele functies in onroerendgoed-apps, kunt u Zillow's handelsmerk Zestimate-huiswaarden bekijken voor meer dan 100 miljoen huizen in het hele land. Zillow beweert ook veel aanbiedingen aan te bieden die niet beschikbaar zijn via de MLS, een reeks aanbiedingen van makelaars waar veel apps op vertrouwen als database.

Filters in Zillow zijn er in overvloed voor een mobiele app, waarmee je bijvoorbeeld kunt zoeken naar gefabriceerde huizen en kavels/land, en op rijtijd en soorten scholen in de buurt. Satellietkaarten en videotours zijn ook beschikbaar.

Download voor:

Finest House Hunting-app voor foto's: Homesnap Real Estate and Rentals

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gebruikers prijzen hoe goed de lijsten up-to-date worden gehouden.

  • Vooral handig voor agenten.

Wat we niet leuk vinden

  • Sommige vermeldingen kunnen misleidend zijn als je niet in de details duikt.
  • Sommige functies in de iOS-versie zijn niet beschikbaar voor Android.

Homesnap was een pionier op het gebied van het leveren van details over eigendommen op basis van door gebruikers ingediende foto's. Deze details worden verzameld uit openbare registers, evenals uit meerdere diensten voor onroerendgoedvermeldingen.

De app is uitgebreid fotogestuurd; u ziet mogelijk tientallen foto's voor een enkele vermelding. Bovendien geven lijsten u over het algemeen diepgaande details over de geschiedenis en kenmerken van het onroerend goed.

Download voor:

Beste kaarten in een huisvestingsapp: onroerend goed door Xome

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Walk Score en Bike Score kunnen u helpen om snel te bepalen hoe goed de gemeenschap voor uw huishouden zal werken.
  • Veel foto's.

Wat we niet leuk vinden

  • Bevat geen typische lijstweergave. Om toegang te krijgen tot specifieke aanbiedingen, moet u op de eigendomspictogrammen op de kaart tikken.
  • Beperkte zachte filters.

Xome is een alles-in-één app voor het vinden van onroerend goed en het contacteren van makelaars. U kunt zoeken op huidige locatie of specifiek adres of een aangepaste regio op de kaart tekenen.

Kaartoverlays maken het eenvoudig om buurten, onderverdelingen, schooldistricten en nabijgelegen bezienswaardigheden te markeren. Een gelikte ingebouwde hypotheekcalculator geeft u totale hypotheekcijfers, samen met diagrammen met uitsplitsingen voor hoofdsom- en rentebetalingen, evenals belastingen en verzekeringen.

Download voor:

Webgebaseerde virtuele assistenten als alternatief

Hoewel het maar een paar minuten duurt om apps te downloaden en te installeren, is een andere benadering die u kunt proberen, het gebruik van een virtuele persoonlijke assistent zoals Google Assistant, Apple Siri of Microsoft Cortana.

Uw ervaring met deze spraakgestuurde, browsergebaseerde zoekmachines komt waarschijnlijk niet overeen met wat u van een mobiele app krijgt, maar hier zijn een paar dingen die u moet weten voordat u ervoor kiest ze te gebruiken:

  • Door zoektermen zoals 'huizen bij mij in de buurt' in Google Assistant, Siri of Cortana uit te spreken, ontvang je enkele zoekresultaten, maar de meeste links brengen je naar makelaarskantoren of huiszoekingen websites. Soms laden die websites behoorlijk op mobiele apparaten, maar de meeste sites zijn ontworpen voor pc-schermen, niet voor telefoons of kleine tablets.
  • Je ontvangt niet de coole toeters en bellen die je krijgt van woonapps.

Aanbevolen: