Een pdf op Chromebook bewerken

Inhoudsopgave:

Een pdf op Chromebook bewerken
Een pdf op Chromebook bewerken
Anonim

Wat te weten

  • Met Soda PDF Online: Selecteer Open PDF en blader naar het PDF-bestand. Selecteer Bekijken > Bewerken.
  • Met Sejda: Selecteer Bewerk een PDF-document > Upload PDF-bestand. Blader naar en selecteer een PDF.
  • Met DocFly: Kies Klik om uw bestand te uploaden. Selecteer een pdf. Kies Open PDF > Convert to Word.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een pdf op Chromebook kunt bewerken. Het bevat informatie over verschillende webgebaseerde PDF-editors.

Een pdf bewerken op Chromebook

De meeste Chromebooks worden standaard niet geleverd met een PDF-editor-app, maar er zijn Chromebook PDF-editors die u kunt openen met uw Chrome-webbrowser. De meeste gratis PDF-editors staan technisch gezien "bewerken" van PDF-bestanden toe, maar weinigen staan volledige bewerking toe die bestaande tekst, afbeeldingen en andere elementen van het document omvat.

De onderstaande editors zijn volledige PDF-editors voor Chromebook.

  1. Een van de beste online PDF-editors die u vanaf uw Chromebook kunt gebruiken, is Soda PDF Online. Wanneer u de website opent, selecteert u gewoon Open PDF in het linkernavigatiemenu en bladert u naar het PDF-bestand dat u wilt bewerken. Selecteer Bekijken in het menu en Bewerken in het lint. Nu kunt u elk tekst- of afbeeldingselement in het document naar wens bewerken.

    Image
    Image
  2. Een andere geweldige online PDF-editor is Sejda. Wanneer u de site bezoekt, selecteert u Een PDF-document bewerkenSelecteer vervolgens Upload PDF-bestand Blader naar en open het PDF-bestand dat u wilt bewerken. Eenmaal geopend, kunt u alle tekst of afbeeldingen in het document bewerken. U kunt ook formulieren, whiteout-secties, annotaties en meer invullen.

    Image
    Image

    Sejda PDF Editor kan ook worden gedownload van de Chrome Web Store als je het liever als app op je Chromebook gebruikt.

  3. Er zijn niet veel online PDF-editors waarmee je bestaande tekst in het PDF-bestand gratis kunt bewerken, maar een alternatief dat je kunt gebruiken is DocFly. U kunt deze optie gebruiken om een PDF-bestand naar Word te converteren. Wanneer u de site bezoekt, selecteert u Klik om uw bestand te uploaden.

    Selecteer het PDF-bestand en u ziet de bestandsnaam in een lijst verschijnen. Selecteer de vervolgkeuzelijst naast Open PDF en selecteer Convert to Word Dit zal het PDF-bestand verwerken tot een Docx-bestand. Download het bestand en u kunt het in Word bewerken en desgewenst weer in PDF-indeling opslaan.

    Image
    Image

    Voor de meeste PDF-bestanden is de conversie van PDF naar Word erg goed en zou het document er precies zo uit moeten zien als in het PDF-formaat. Dit maakt het gemakkelijk om de tekst of afbeeldingen bij te werken en het document vervolgens in Word-formaat te gebruiken of terug te converteren naar PDF.

Elk van deze oplossingen werkt goed om een pdf op Chromebook te bewerken als u liever een browsergebaseerde oplossing gebruikt.

Chromebook PDF-bewerking

Aangezien Chromebook webgebaseerd is, bent u beperkt tot browsergebaseerde PDF-editors. Als u alleen tekst, afbeeldingen en andere elementen aan uw PDF-document wilt toevoegen, zullen alle volgende gratis online PDF-editors voor u werken.

  • PDFfiller
  • hipdf
  • PDFBuddy
  • PDF2GO
  • FormSwift
  • PDFSimpli

Dit zijn allemaal geweldige oplossingen wanneer u alleen een PDF-formulier hoeft in te vullen dat iemand u heeft gestuurd, of als u nieuwe tekst, tekeningen, afbeeldingen of andere elementen aan een bestaand PDF-document wilt toevoegen.

U kunt Google Play ook gebruiken om pdf-editor-apps op uw Chromebook te installeren.

Aanbevolen: