Hoe Amazon Assistant te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Amazon Assistant te gebruiken
Hoe Amazon Assistant te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Download de app of extensie. Lees meer over de tool en selecteer Let's Go om het tabblad Start met aanbevolen producten te openen.
  • Ga naar een winkelwebsite en selecteer een product dat u interesseert. Er wordt een Amazon Assistant-banner geopend waar u de prijs van het artikel kunt volgen.
  • Selecteer Andere producten die je misschien leuk vindt om vergelijkbare producten te zien.

Dit artikel legt uit hoe kopers de Amazon Assistant-app en extensie gebruiken om prijzen en producten te vergelijken.

Wat is Amazon Assistant?

Als een softwarepakket dat werkt met je browser of besturingssysteem om je te helpen prijzen en producten te vergelijken terwijl je winkelt, interessant klinkt, dan kunnen de Amazon Assistant-app en browserextensie je aanspreken.

Amazon Assistant is beschikbaar als extensie voor alle belangrijke webbrowsers, waaronder:

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Microsoft Edge
  • Opera

Het is ook beschikbaar als Android-app.

Amazon Assistant biedt re altime meldingen van zendingen en leveringen. Wanneer u door andere websites bladert, worden vergelijkbare producten op Amazon weergegeven, evenals beoordelingen en recensies.

Het tabblad Uw lijsten op Amazon Assistant bewaart favoriete producten van internet, Amazon of anderszins, op één plek. Het bevat ook snelkoppelingen naar uw bestelgeschiedenis, dagelijkse deals en andere nuttige informatie met betrekking tot uw Amazon-account.

Hoe Amazon Assistant te gebruiken

Zodra je de extensie hebt geïnstalleerd, kun je Amazon Assistant gaan gebruiken waar en wanneer je online winkelt.

  1. Begin met het downloaden van de app voor een Android-apparaat van Google Play of download de extensie voor de webbrowser die u het meest gebruikt van de Amazon Assistant-webpagina.

    Image
    Image
  2. Om Amazon Assistant te openen, selecteert u het Amazon Assistant-pictogram in de lijst met extensies van uw browser. Het ziet eruit als een kleine groene " a." U kunt ook de app op uw Android-apparaat openen. Er verschijnt een welkomstscherm.
  3. Selecteer Get Started op het welkomstscherm van Amazon Assistant. Er verschijnt een voorbeeld dat laat zien wat de app doet.

    Image
    Image
  4. Selecteer Volgende om door te gaan.

    Image
    Image
  5. Selecteer Next nogmaals om de rest van het overzicht te lezen.
  6. Lees de "Dus hoe werk ik?" pagina en selecteer Let's Go om door te gaan.

    Image
    Image
  7. Het tabblad Start van de app wordt geopend en toont aanbevolen producten op basis van verschillende criteria, zoals 'Geïnspireerd door uw winkeltrends' of 'Ga verder waar u was gebleven', als u een product op Amazon aan het bekijken was, maar heb geen aankoop gedaan.

    Image
    Image
  8. Blijf naar beneden scrollen om categorieën te zien, waaronder Top Trending Deals, Deals van de Dag, en Besparingen en Verkoop. Als u een product in een van deze secties selecteert, gaat u naar de Amazon-productpagina voor het item in een browservenster of tabblad.

    Image
    Image
  9. Scroll omlaag naar de onderkant van het starttabblad. Hier kunt u Uw bestellingen selecteren om huidige en eerdere bestellingen te zien; Jouw lijsten om je verschillende verlanglijstjes te zien, of Winkel meer deals om nog meer Amazon-producten te vinden.

    Image
    Image

Hoe Amazon Assistant te gebruiken op retailwebsites

Producten vergelijken en lijsten maken zijn misschien wel de handigste functies van Amazon Assistant.

  1. Navigeer naar een winkelwebsite en selecteer een product dat u interesseert.
  2. Er wordt bovenaan de pagina een Amazon Assistant-banner geopend.

    Image
    Image
  3. Selecteer de productnaam in de banner om hetzelfde product op Amazon te bekijken, op voorwaarde dat het daar beschikbaar is.
  4. Selecteer de Price Tracker vervolgkeuzelijst om de gemiddelde prijs van het product over de afgelopen 30 dagen te bekijken. De tool Price Tracker toont de lage, gemiddelde, hoge en huidige prijs van het product op Amazon.

    Image
    Image
  5. Selecteer de Andere producten die u misschien leuk vindt vervolgkeuzepijl om vergelijkbare producten op Amazon te zien die u misschien verkiest of die mogelijk betere prijzen hebben.

    Image
    Image
  6. Als u een product in een lijst wilt opslaan, selecteert u het pictogram Amazon Assistant en selecteert u vervolgens het tabblad Toevoegen aan lijst. Selecteer de lijst waaraan u het product wilt toevoegen. Je hebt toegang tot de lijsten vanuit Amazon Assistant of vanuit je Amazon-account.

    Image
    Image

Aanbevolen: