Nu kunt u alleen het OLED-switchdock kopen, als u dat wilt

Nu kunt u alleen het OLED-switchdock kopen, als u dat wilt
Nu kunt u alleen het OLED-switchdock kopen, als u dat wilt
Anonim

Nintendo heeft het dock voor de Switch OLED apart te koop aangeboden, voor het geval je een extra tv-aansluiting wilt of je oude dock wilt updaten.

Iedereen die op zoek is naar een nieuw of extra dock voor zijn Switch of heeft gewacht op een kleine upgrade, kan nu een OLED-dock kopen als apart hardwareaccessoire, aldus Nintendo Life. Dus als je al een Switch hebt of er een nieuw/extra dock voor wilt, heb je nog een optie beschikbaar.

Image
Image

De belangrijkste verschillen tussen het OLED-dock en het originele dock zijn de toevoeging van een LAN-poort en een verwijderbare achterplaat. De LAN-poort vervangt een van de twee USB-poorten van het originele dock, dus dat is één bekabelde controllerverbinding minder, maar het geeft je een alternatieve optie voor het gebruik van wifi.

De achterplaat is meer een cosmetische verandering, die de aangesloten kabels bedekt en netjes houdt.

U moet echter uw eigen kabels voor het OLED-dock kopen of leveren. Het wordt momenteel alleen verkocht, dus het bevat niet de benodigde AC-stroomkabel of HDMI-kabel om op je tv aan te sluiten. Als je de LAN-poort wilt gebruiken, heb je ook een ethernetkabel nodig.

Image
Image

Switch OLED-docks kunnen rechtstreeks worden gekocht via de online winkel van Nintendo en kost $ 69,99 ($ 87,49 voor Canadezen).

Als u ook de benodigde kabels bestelt, komt het totaal dichter bij $ 108 ($ 29,99 voor de AC-adapter, $ 7,99 voor de HDMI-kabel).

Aanbevolen: