Hoe iPhone naar Chromecast te casten

Inhoudsopgave:

Hoe iPhone naar Chromecast te casten
Hoe iPhone naar Chromecast te casten
Anonim

Wat te weten

  • Verbind de ingebouwde Chromecast-apps in de Google Home-app. Selecteer het Cast-pictogram in ondersteunde apps om naar uw Chromecast-apparaat te casten.
  • Gebruik een mirror-app van derden, zoals Replica, om uw iPhone te spiegelen naar uw Chromecast-apparaat.
  • Je iPhone en Chromecast moeten op hetzelfde wifi-netwerk zijn aangesloten om te casten.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw iPhone naar Chromecast kunt casten. Profiteer van ingebouwde Chromecast-apps om rechtstreeks vanaf uw iPhone te casten. Om je iPhone-scherm te spiegelen, krijg je hulp van een Chromecast-app voor schermspiegeling.

Hoe iPhone naar Chromecast te casten met ingebouwde Chromecast-apps

De eenvoudigste manier om inhoud van een iPhone naar uw Chromecast te casten, is door een van de duizenden apps te gebruiken waarin Chromecast is ingebouwd. Om op deze manier inhoud te streamen en te casten, verbindt u uw Chromecast met uw Google Home en koppelt u uw account bij deelnemende apps, zoals Hulu.

Misschien heb je al andere streaming-apps op je iPhone met Chromecast ingebouwd, waaronder Netflix, YouTube TV, Disney+, Prime Video en HBO Max.

  1. Zorg er eerst voor dat je je Chromecast hebt ingesteld met Google Home. Nadat je je Chromecast aan Google Home hebt toegevoegd, zoek je je apparaat op het hoofdscherm van je huis.

  2. Koppel indien nodig je app-accounts aan je Google-account in de Google Home-app. Als u bijvoorbeeld Hulu-casting wilt instellen, tikt u op + (Plus) > Videos > Hulu > Link > voer uw inloggegevens in > en selecteer Link Account

    Niet alle streamingdiensten vereisen dat je je account in de Google Home-app koppelt om de ingebouwde cast-functie te gebruiken. Bezoek de ondersteuningssite van Google voor meer informatie over welke apps verbinding moeten maken met Chromecast.

    Image
    Image
  3. Download de bijbehorende app op je iPhone als je die al hebt, en open hem.
  4. Selecteer een programma of film om af te spelen en tik op het Cast icoon.

    Sommige apps, zoals Hulu, stellen je in staat je Chromecast te selecteren onmiddellijk voordat je content selecteert om af te spelen. Zoek naar de Cast-knop naast je profielpictogram.

    Image
    Image
  5. Selecteer uw Chromecast-apparaat in de lijst om te beginnen met casten.
  6. Tik op het Cast icoon om terug te keren naar deze lijst en selecteer Disconnect om te stoppen met casten naar Chromecast.

    Image
    Image

Hoe Google Home te gebruiken om iPhone naar Chromecast te casten

Een andere optie om je iPhone naar Chromecast te casten is om Google Home en Google Assistant te gebruiken met gekoppelde services en apps.

  1. Open de Google Home-app en selecteer Media.
  2. Selecteer op de pagina Media uw Chromecast-apparaat onder Luister aan om muziek, radio en podcasts van aangesloten services te casten.
  3. Als u live tv wilt kijken op uw Chromecast, selecteert u uw Chromecast-apparaat in het hoofdscherm van Google Home en tikt u op Live tv kijken.

    Sling TV wordt geleverd met alle Chromecast-apparaten. Download de Sling TV-app op uw iPhone om door inhoud te bladeren.

    Image
    Image
  4. Gebruik het tabblad Media om het afspelen van inhoud in verbonden apps te regelen. Open een app met Chromecast > speel inhoud af > tik op het Cast-pictogram > ga terug naar de Google Home-app > en selecteer Media.

    Je kunt casten ook bedienen vanaf je Chromecast-scherm in de Google Home-app. Selecteer uw Chromecast > gebruik de afspeelknoppen van het apparaatscherm > of tik op Stop Casting.

    Image
    Image
  5. Je kunt ook de Google Assistent in de Google Home-app of een Google Nest-speaker gebruiken om je iPhone naar je Chromecast te casten. Zeg een commando zoals "Cast Curb Your Enthusiasm op Hulu" of "Hey Google, speel The Great British Baking Show op Netflix."

    Als je maar één Chromecast TV hebt, hoef je deze niet op te geven aan de Google Assistent. Als u meer dan één Chromecast-apparaat heeft, stelt u één tv in als uw voorkeur voor het casten van video. Tik op de Chromecast in Google Home > Instellingen > Audio > Standaard tv

Hoe spiegel je een iPhone naar Chromecast?

Niet alle apps worden geleverd met een Chromecast-castingoptie. Als je je iPhone wilt spiegelen om foto's of andere media te delen, gebruik dan een Chromecast-mirroring-app van derden, zoals Replica.

  1. Download replica uit de Apple App Store.

    De Replica-app vereist een abonnement na de eerste gratis proefperiode van drie dagen. Ga naar Instellingen > Apple ID > Abonnementen om uw abonnement te beheren of te annuleren.

  2. Sta Replica toe om toegang te krijgen tot uw lokale netwerk om te zoeken naar casting-apparaten.
  3. Selecteer uw Chromecast-apparaat in de lijst met resultaten onder Connect.
  4. Nadat je je Chromecast hebt gekozen, tik je op het scherm om te bevestigen dat je verbinding hebt gemaakt met het juiste castingapparaat. Tik op Start om het Screen Broadcast scherm te starten.

    Image
    Image
  5. Tik op Start Broadcast om te beginnen met het spiegelen van uw iPhone-scherm naar Chromecast.
  6. Zoek naar de Cast Screen Mirror zendt je scherm uit balk in rood bovenaan je scherm. Je iPhone cast nu naar het door jou gekozen Chromecast-apparaat.
  7. Als u wilt stoppen met casten, selecteert u Stop Broadcast.

    Image
    Image

Aanbevolen: