Hoe meerdere dia's op één pagina af te drukken in PowerPoint

Inhoudsopgave:

Hoe meerdere dia's op één pagina af te drukken in PowerPoint
Hoe meerdere dia's op één pagina af te drukken in PowerPoint
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de lintwerkbalk in PowerPoint en selecteer File > Print. Selecteer uw printer, paginabereik en verschillende andere opties.
  • In de Instellingen sectie, selecteer Full Page Slides. Klik op Hand-outs. U kunt maximaal negen dia's op één pagina afdrukken.
  • Klik op de Print knop om te voltooien. Als u deze optie combineert met dubbelzijdig afdrukken, kunt u tot 18 dia's op een vel papier krijgen.

Dit artikel legt uit hoe je de afdrukinstellingen in PowerPoint kunt gebruiken om meerdere dia's op één pagina af te drukken op een Mac of pc. Instructies omslag PowerPoint 2021, 2019, 2016, 2013, 2010; en PowerPoint voor Microsoft 365.

Print meerdere dia's op één pagina

Bij het uitdelen van exemplaren van uw PowerPoint-presentatie aan een publiek, is het afdrukken van meerdere dia's op één vel papier de beste manier om te gaan, in plaats van elke dia af te drukken.

Het is gemakkelijk om PowerPoint-presentaties en dia's af te drukken om te verspreiden; hier leest u hoe u meerdere PowerPoint-dia's op een pagina kunt afdrukken.

  1. Klik op de lintwerkbalk in PowerPoint op File.

    Image
    Image
  2. Selecteer Print. In dit venster kunt u uw printer, het aantal pagina's dat u wilt afdrukken en verschillende andere opties selecteren.

    Image
    Image
  3. Klik op Full Page Slides in de Settings sectie.

    Image
    Image
  4. Klik Hand-outs. U kunt maximaal negen dia's op één pagina afdrukken (verticaal of horizontaal), net zoals in de weergave Diasorteerder. Selecteer een van de opties voor meerdere dia's.

    Image
    Image
  5. Klik op de Print knop om te voltooien.

    Image
    Image

    Door dit te combineren met dubbelzijdig afdrukken, kunt u tot 18 dia's op één vel papier krijgen.

Aanbevolen: