Voicemail instellen op iPhone 13

Inhoudsopgave:

Voicemail instellen op iPhone 13
Voicemail instellen op iPhone 13
Anonim

Wat te weten

  • Tik op Voicemail en tik vervolgens op Nu instellen. Maak je wachtwoord aan en stel een begroeting in.
  • Voicemail openen: Open Voicemail > tik op een bericht > afspeelknop.
  • Voicemail verwijderen: Tik terwijl een bericht is geselecteerd op de knop delete.

Dit artikel legt uit hoe je voicemail instelt op iPhone 13.

Hoe stel ik voicemail in op iPhone 13?

Net als eerdere iPhones en versies van iOS, hoef je maar een paar tikken te gebruiken om voicemail in te stellen op iPhone 13. Open de Telefoon app; tik op Voicemail; selecteer vervolgens Nu instellen. Kies een wachtwoord voor uw voicemail en selecteer vervolgens een begroeting.

Na het volgen van de bovenstaande stappen is de voicemail ingesteld en klaar voor gebruik op iPhone 13.

Hoe controleer ik voicemail op iPhone 13?

Zodra voicemail is ingesteld, is het controleren van uw voicemail net zo eenvoudig als het openen van het voicemail-tabblad in de app Telefoon.

Op de iPhone heet de lijst met voicemailberichten waartoe u toegang hebt Visual Voicemail. Deze functie en voicemailtranscriptie zijn niet beschikbaar bij elke provider, in elke regio en voor elke taal. Afhankelijk van uw situatie heeft uw iPhone deze functies mogelijk niet.

  1. Open de Phone app, tik op Voicemail en selecteer een bericht. Tik op de play-knop om een voicemailbericht te beluisteren.
  2. Tik op de delete knop om een bericht te sturen naar Deleted Messages, waar het permanent kan worden verwijderd of ongedaan gemaakt.

    In bepaalde landen en regio's, op specifieke providers, kan de mobiele provider verwijderde berichten permanent wissen. Door van simkaart te wisselen, kunnen ook voicemailberichten worden verwijderd.

    Image
    Image
  3. Als uw iPhone 13 geen visuele voicemail ondersteunt, opent u Voicemail en volgt u de instructies op het scherm.
  4. Je kunt Siri ook gebruiken om toegang te krijgen tot je voicemail. Activeer Siri en zeg een voicemail van een bepaalde persoon af. Siri speelt dan de voicemail af.

Voicemailtips en -trucs op iPhone 13

Zodra je voicemail hebt ingesteld, kun je de voicemail-instellingen nog steeds wijzigen: open Voicemail en tik op Begroeting om je begroeting te wijzigen.

Als u uw voicemailwachtwoord wilt wijzigen, gaat u naar Instellingen > Telefoon > Wijzig voicemailwachtwoord. Hier kunt u een nieuw wachtwoord invoeren.

Wijzig het voicemail-waarschuwingsgeluid door naar Instellingen > Geluiden en haptiek of Instellingen > Geluiden te gaan. Hier kunt u het waarschuwingsgeluid van uw voicemail aanpassen.

Als je iPhone 13 voicemailtranscriptie ondersteunt, tik je op een bericht in Voicemail om een transcriptie ervan te zien. Transcriptie is momenteel nog in bèta, dus er kunnen problemen zijn met de service. Transcriptie hangt ook af van de kwaliteit van het opgenomen bericht, dus uw kilometerstand kan variëren.

FAQ

    Waarom is voicemail niet beschikbaar op mijn iPhone?

    Mogelijk moet je de netwerkinstellingen op je iPhone resetten; ga naar Instellingen > Algemeen > Reset > Reset netwerkinstellingenAls visuele voicemail niet werkt, controleer dan Apple's lijst met draadloze providers om ondersteuning te bevestigen waar je woont. U kunt ook contact opnemen met uw provider om te zien of een storing uw service heeft beïnvloed.

    Hoe wis ik mijn voicemails op een iPhone?

    Als u voicemails op uw iPhone wilt verwijderen, tikt u op Phone > Voicemail > Edit. Markeer de voicemails die u wilt verwijderen en druk op Delete. Om alle verwijderde berichten te verwijderen, selecteer Verwijderde berichten > Alles wissen.

    Hoe haal ik verwijderde voicemails op een iPhone op?

    Je kunt verwijderde voicemails op een iPhone herstellen door te tikken op Phone > Voicemail > Deleted Messages. Selecteer een verwijderd bericht en tik op Undelete om het te herstellen.

Aanbevolen: