Voicemail uitschakelen

Inhoudsopgave:

Voicemail uitschakelen
Voicemail uitschakelen
Anonim

Er zijn een paar manieren om voicemail uit te schakelen. Afhankelijk van uw telefoon kunt u mogelijk een providercode gebruiken, uw telefooninstellingen aanpassen of een app van derden gebruiken. Er zijn ook minder technische opties die het lukken. Hier zijn vier methoden om voicemails uit te schakelen, of in ieder geval voicemailberichten te beperken.

Voicemail uitschakelen op Android

Als je een Android-telefoon hebt, kun je voicemail mogelijk uitschakelen door je instellingen voor het doorschakelen van oproepen aan te passen. U kunt drie functies uitschakelen, zoals Doorsturen bij bezet, Doorsturen bij onbeantwoord en Doorsturen bij niet bereikbaar. In sommige gevallen kunt u alle doorschakelingen uitschakelen.

  1. Controleer of je oproepdoorschakeling hebt. Open de Telefoon-app, selecteer het pictogram Menu en kies vervolgens Instellingen.
  2. Scroll door de instellingen en selecteer Doorschakelen als dit een optie is.

    Mogelijk moet je Advanced of More Settings openen om dit te vinden.

    Image
    Image
  3. Schakel alle doorschakelfuncties uit. Uw telefoon zou moeten stoppen met het doorschakelen van oproepen naar uw voicemailprovider.

Uw opties komen mogelijk niet exact overeen, en niet alle Android-smartphones hebben deze instelling.

Hoe providercodes te gebruiken om voicemail te verwijderen

Je provider kan mogelijk helpen om voicemail uit te schakelen. U kunt ook een koerierscode gebruiken om de klantenservice te bellen of de hulplijn rechtstreeks bellen om met een vertegenwoordiger te praten. Kies 611 vanaf uw smartphone als u AT&T, T-Mobile of Verizon in de VS gebruikt. U zou met iemand moeten kunnen praten die uw voicemail kan uitschakelen terwijl u aan de lijn bent.

Vul je mailbox

Een trefzekere manier om voicemail aan de kant te zetten, is door je mailbox te vullen. Wanneer u een oproep weigert of mist, vertelt een begroeting de beller dat de mailbox vol is en kan hij geen bericht achterlaten.

Hier zijn een paar manieren om je mailbox vol te houden:

  • Verwijder nooit uw voicemailberichten en wacht tot het vol is.
  • Bel je telefoon, wacht op de pieptoon en speel muziek af via de luidspreker. Het kan zijn dat je een paar berichten moet opnemen als voicemails een sluitingstijd hebben, maar als je dat eenmaal doet, kun je geen nieuwe berichten meer ontvangen.
  • Verander je begroeting om te zeggen dat niemand de mailbox controleert en dat ze een sms of e-mail moeten sturen in plaats van een bericht achter te laten.

Voicemail omzetten in tekst

Voicemail gaat op korte termijn nergens heen, maar je kunt het spraakgedeelte eruit halen door visuele voicemail te gebruiken, die je berichten transcribeert. Mobiele providers bieden betaalde opties, maar Google Voice doet het gratis.

Als je Google Voice wilt gebruiken, moet je je oproepen doorschakelen naar een Google Voice-nummer, dat ook gratis is. Wanneer u een voicemail ontvangt, transcribeert Google deze en sms't of e-mailt deze naar u.

Aanbevolen: