Voicemail instellen op Android

Inhoudsopgave:

Voicemail instellen op Android
Voicemail instellen op Android
Anonim

Wat te weten

  • Eenvoudigste manier: Open de Phone app, tik op het toetsenblok en houd 1 ingedrukt. Volg de aanwijzingen om een pincode in te stellen en uw begroeting in te stellen.
  • Visuele voicemail instellen: Open de Phone app, tik op Voicemail > Instellingen (drie puntjes) > Voicemail, en selecteer een optie.
  • Google Voice: Download een Google Voice-account, open de Google Voice app, tik op Voicemail > Instellingen, en volg de aanwijzingen.

Dit artikel leidt je door een paar verschillende manieren om alles op je Android-apparaat in te stellen, inclusief hoe je je begroeting kunt wijzigen.

Voicemail instellen op Android door in te bellen

De meest gebruikelijke manier om uw voicemail in te stellen, is door rechtstreeks naar uw mailbox te bellen. U kunt op twee manieren toegang krijgen tot uw voicemail: bel rechtstreeks uw telefoonnummer of gebruik het snelkiesnummer dat in de meeste telefoons is ingebouwd.

  1. Open de Telefoon app.
  2. Tik op het toetsenblokpictogram onder aan het scherm.
  3. Houd het nummer 1 ingedrukt totdat het gesprek begint. U kunt ook uw volledige telefoonnummer invoeren en op de belknop drukken.
  4. Volg de aanwijzingen om een pincode in te stellen en uw begroeting in te stellen.

    Image
    Image

Visuele voicemail instellen op Android

Android-telefoons met Android 6.0 of nieuwer kunnen Visual Voicemail hebben ingeschakeld zolang de provider dit ondersteunt. Niet alle providers bieden echter ondersteuning voor Visual Voicemail en sommige brengen er zelfs extra voor aan. Dit is wat u moet doen om toegang te krijgen tot Visual Voicemail als uw telefoon dit ondersteunt.

  1. Open de Telefoon app.
  2. Zoek het Voicemail pictogram en tik erop. Afhankelijk van de telefoon bevindt dit pictogram zich onderaan de app of naast de knop Oproep starten op het toetsenbord.
  3. Je kunt alle voicemail-instellingen wijzigen door op de drie stippen in de rechterbovenhoek van de app te tikken.
  4. Zoek Voicemail in de lijst en tik erop.
  5. Nu kunt u verschillende meldingsopties selecteren en uw voicemailbegroeting wijzigen.

    Image
    Image

Voicemail instellen in Google Voice

Google Voice is een andere uitstekende applicatie die u kunt gebruiken om te bellen en voicemails te ontvangen. Misschien wilt u het gebruiken in plaats van uw standaard voicemail op uw telefoon, omdat u het ook vanaf een computer kunt openen door naar de Google Voice-website te gaan.

Volg de onderstaande stappen om voicemail in te stellen in Google Voice.

  1. Navigeer naar de Google Voice-site en meld je aan voor een Google Voice-account of meld je aan met de app op je Android-telefoon.

    Image
    Image
  2. Zodra je account is ingesteld, open je de Google Voice app op je telefoon.
  3. Zoek het Voicemail-pictogram onderaan de app en tik erop.
  4. Je kunt hier alle voicemails zien die je hebt. Om de instellingen te wijzigen, tikt u op de menuknop in de linkerbovenhoek.
  5. Zoeken en selecteren Instellingen.
  6. Scroll naar beneden totdat je de Voicemail sectie ziet. Hier kun je ervoor kiezen om voicemail via e-mail te ontvangen, je begroeting te wijzigen en te selecteren welk type meldingen je ontvangt voor voicemailberichten die op je Google Voice-nummer zijn achtergelaten.

    Image
    Image

FAQ

    Waar is de Voicemail-app op mijn Android?

    Op de meeste Android-telefoons zijn voicemailfuncties ingebouwd in de Telefoon-app. Er is geen speciale app voor voicemail, tenzij u Google Voice of een andere voicemail-app van derden gebruikt. Om uw Android-voicemail te controleren, drukt u lang op 1 op uw apparaat en voert u uw wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.

    Waarom werkt voicemail niet op mijn Android?

    Je ontvangt mogelijk niet meteen spraakberichten als je een slechte ontvangst hebt. Als voicemail helemaal niet werkt, controleer dan op systeemupdates en zorg ervoor dat u uw voicemail niet per ongeluk hebt uitgeschakeld. Neem contact op met je provider als je nog steeds problemen ondervindt.

    Hoe wijzig ik mijn voicemailwachtwoord op mijn Android?

    Als je je voicemailwachtwoord wilt wijzigen, moet je mogelijk contact opnemen met je provider. Controleer eerst de instellingen van de Telefoon-app voor een optie om uw wachtwoord te wijzigen. Als u uw voicemailwachtwoord niet meer weet, moet u dit opnieuw instellen via uw provider.

    Hoe sla ik voicemails op Android op?

    Om voicemailberichten rechtstreeks op uw telefoon op te slaan, opent u de Google Voice-app en tikt u op het bericht dat u wilt opslaan, en tikt u vervolgens op de drie stippen > Opslaan Bericht naar of Exporteren naar bestand U kunt ook een doorstuurservice gebruiken om uw voicemails naar uw e-mail te sturen.

Aanbevolen: