Hoe melding op iPhone uit te schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe melding op iPhone uit te schakelen
Hoe melding op iPhone uit te schakelen
Anonim

Wat te weten

  • Meldingen per app uitschakelen: Settings > Notifications. Zorg ervoor dat voor elke app de schuifregelaar voor Meldingen toestaan is uitgeschakeld.
  • Om alle meldingen (inclusief oproepen) uit te schakelen: Open het Configuratiescherm en selecteer Niet storen.
  • Of veeg op het scherm Meldingen naar links op een melding totdat je het menu ziet. Selecteer Beheren en kies hoe je met meldingen omgaat.

Dit artikel bevat instructies voor het uitschakelen van meldingen op een iPhone, inclusief hoe je meldingen tijdelijk of langer kunt uitschakelen, en informatie over wat er gebeurt als je de meldingen uitschakelt.

Hoe schakel ik meldingen tijdelijk uit?

Het is eenvoudig om alle meldingen op je iPhone uit te schakelen. Schakel de functie Niet storen op uw iPhone in via Instellingen of het Configuratiescherm Niet storen schakelt alle meldingen uit die op uw telefoon binnenkomen, inclusief app-meldingen, e-mail- en berichtmeldingen en oproepmeldingen.

Als je dat niet in gedachten had, zijn er nog een paar andere manieren om je meldingen te beheren.

Hoe schakel je de melding op de iPhone uit?

Hoewel het gebruik van 'Niet storen' om je meldingen uit te schakelen tijdelijk kan zijn (als je klaar bent, schakel je 'Niet storen' uit om weer meldingen te ontvangen), maar je kunt je meldingen ook tijdelijk uitschakelen, alleen voor specifieke apps.

Als je bijvoorbeeld oproepen en berichten wilt ontvangen, maar geen andere soorten meldingen van een specifieke app wilt ontvangen, schakel deze dan tijdelijk (of permanent) uit via Instellingen.

  1. Ga naar Instellingen > Meldingen.
  2. Hier kun je meldingen voor elke app wijzigen. Tik op de app om de meldingen naar wens aan te passen.
  3. Kies de opties die het beste bij u passen voor de meldingen voor de app. Kies ervoor om Meldingen toestaan uit te schakelen of te wijzigen waar en hoe meldingen, geluiden en badges worden weergegeven.

    Zodra u klaar bent met het maken van uw selecties, sluit u Meldingen af. Wanneer u klaar bent om de meldingen weer te ontvangen, volgt u deze instructies om de instellingen opnieuw te wijzigen.

    Image
    Image

Verander de instellingen voor meldingen van een inkomende melding

Er is ook een alternatief voor het gebruik van deze methode om meldingen voor specifieke apps te dempen. Als je een melding ontvangt van een app waarvoor je meldingen wilt uitschakelen, pas je de meldingsinstellingen rechtstreeks vanuit de melding aan.

  1. Op het meldingenscherm dat verschijnt wanneer je je iPhone uit de slaapstand ha alt, schuif je een melding langzaam naar links. Er zou een menu moeten verschijnen aan de rechterkant van de melding.
  2. Selecteer Beheren.
  3. Op het scherm dat verschijnt, selecteert u Deliver Quietly of Turn Off Als u Deliver Quietly kiest, de melding verschijnt nog steeds in je Berichtencentrum, maar maakt geen geluid of trilt je telefoon. Als u Turn Off kiest, worden de meldingen volledig uitgeschakeld totdat u ze weer inschakelt.

    Je kunt ook op Instellingen tikken om naar hetzelfde instellingenscherm te gaan dat je hierboven hebt gebruikt om meldingen uit te schakelen.

    Image
    Image

Hoe schakel je alle meldingen op de iPhone uit?

De meest gebruikelijke manier om op dit moment alle meldingen op de iPhone te dempen, is door 'Niet storen' te gebruiken, zoals hierboven beschreven. Maar als je echt stilte wilt, kun je ook de Stilte-schakelaar aan de linkerkant van je telefoon op Uit zetten (deze wordt rood weergegeven wanneer Uit en zilver wanneer Aan).

Deze actie zet alle meldingen uit tot trillen, en ze blijven op trillen totdat je de schakelaar weer in de Aan-positie zet.

Wat gebeurt er als je meldingen op de iPhone uitschakelt?

Als je gestrest bent over het uitschakelen van de meldingen op je telefoon, doe dat dan niet. Als je ze uitschakelt met 'Niet storen' of een van de methoden gebruikt om de meldingen voor afzonderlijke apps te wijzigen, kun je ze altijd weer inschakelen als je er klaar voor bent.

En als je denkt dat je vergeet ze weer in te schakelen, kun je altijd een herinnering instellen om dit later te doen.

FAQ

    Hoe zet ik live-meldingen voor Facebook op een iPhone uit?

    Als je geen meldingen van Facebook over een livevideo wilt ontvangen, kun je deze meldingen eenvoudig uitschakelen. Tik in de Facebook-app op Menu (drie regels) en tik vervolgens op Instellingen en privacy > Instellingen > Instellingen voor meldingen Tik op Video en schakel vervolgens uit Sta meldingen toe op Facebook

    Hoe zet ik pushmeldingen op een iPhone uit?

    Pushmeldingen kunnen een van de volgende dingen zijn: badgepictogrammen naast een app-pictogram die laten zien hoeveel ongelezen meldingen voor die app er zijn, banners die boven aan uw scherm verschijnen, waarschuwingen die in het midden van uw scherm en geluiden die een alarm of timer aangeven. Schakel deze pushmeldingen op dezelfde manier uit als hierboven beschreven: Ga naar Instellingen > Meldingen, tik op de app en schakel vervolgens uit Meldingen toestaan

    Hoe zet ik e-mailmeldingen op een iPhone uit?

    Ga naar Instellingen > Meldingen, scroll naar beneden en selecteer Mail. Schakel Meldingen toestaan uit of selecteer een specifieke e-mailclient, zoals Gmail, en schakel Meldingen toestaan voor die klant uit.

    Hoe zet ik nieuwsmeldingen op een iPhone uit?

    Ga naar Instellingen > Meldingen, scrol omlaag en selecteer Nieuws Om meldingen te stoppen van alle nieuwsbronnen, schakel uit Meldingen toestaan Om meldingen van specifieke bronnen te stoppen, tikt u op Instellingen voor nieuwsmeldingen; Schakel onder Kanalen die u volgt alle kanalen uit waarvan u geen meldingen meer wilt ontvangen.

    Hoe zet ik meldingen uit als ik praat op mijn iPhone?

    Helaas is er geen officiële manier om meldingen alleen uit te schakelen als je in gesprek bent. Een tijdelijke oplossing is om het geluid uit te schakelen (naar de stille modus te gaan) voordat u een oproep beantwoordt. Als je echter vibratie hebt ingeschakeld in Settings > Toegankelijkheid > Touch, voel je nog steeds je telefoon trilt als meldingen zijn toegestaan.

Aanbevolen: