Slack onthult nieuwe functies voor delen en maken

Slack onthult nieuwe functies voor delen en maken
Slack onthult nieuwe functies voor delen en maken
Anonim

Slack heeft aangekondigd dat de app verschillende nieuwe functies zal krijgen tijdens de Dreamforce-techconferentie van dinsdag.

De updates omvatten het toestaan van gebruikers om media te creëren en te delen, en een verbetering van de directe berichten. Het bedrijf zei dat het de aankondiging was dat het zich richt op het helpen van bedrijven (en hun werknemers) om over te schakelen naar een digital-first-omgeving.

Image
Image

Gebruikers kunnen audio-, video- en schermopnamen maken en delen dankzij de nieuwe Clips-functie. De opnames kunnen worden gedeeld in de kanalen of via directe berichten op Slack, en gebruikers hebben de mogelijkheid om live bijschriften en doorzoekbare transcripties toe te voegen. Dit type inhoud kan zelfs worden versneld of vertraagd.

De Clips-functie is ontworpen om de kloof te overbruggen die teams kunnen tegenkomen bij het omgaan met verschillende tijdzones, waardoor ze vergaderingen kunnen opnemen en hun clips kunnen delen.

Collega's kunnen de clip ook beantwoorden met hun eigen audio- of video-opname, naast de gebruikelijke tekst- en emoji-reacties.

Image
Image

Slack Connect krijgt een upgrade, omdat bedrijven met het Enterprise Grid-abonnement nu andere bedrijven of klanten kunnen hosten die geen betaald abonnement hebben. Slack biedt ook verschillende betaalde abonnementen die extra functies en betere beveiliging voor bedrijven bieden, maar voorheen mensen en organisaties uitsloten die niet het juiste betaalde abonnement hadden. Die barrière is nu weg.

Clips begint vandaag met de uitrol en zal later dit najaar beschikbaar zijn op alle betaalde niveaus, terwijl Connect op het Enterprise Grid-plan blijft. Slack heeft niet gezegd of Connect zal worden uitgebreid naar de andere niveaus.

Aanbevolen: