Amazon Luna onthult nieuwe kanalen, games en bankmodus

Amazon Luna onthult nieuwe kanalen, games en bankmodus
Amazon Luna onthult nieuwe kanalen, games en bankmodus
Anonim

Amazon Luna introduceert nieuwe manieren waarop gebruikers van games kunnen genieten, waaronder enkele nieuwe kanalen en een bankmodus.

Amazon Luna is bijna een jaar geleden gelanceerd en sindsdien heeft Team Luna verschillende nieuwe functies en kanalen geïntroduceerd. De laatste aankondigingen omvatten een reeks nieuwe kanalen, nieuwe games om te spelen en een volledig nieuwe modus genaamd Luna Couch.

Image
Image

Natuurlijk is het altijd leuk om nieuwe titels op cloud-gamingservices te krijgen, en de nieuwste toevoegingen aan Luna zijn Mega Man 11 en Smite. De grootste aankondigingen die donderdag uitkomen, zijn echter de introductie van het Family Channel, dat 35 games bevat die geschikt zijn voor alle leeftijden. Deze games bevatten titels als Garfield Kart - Furious Racing, Space Otter Charlie en Transformers: Battlegrounds, evenals SkateBIRD, die later deze maand verschijnt.

De andere grote toevoeging aan Luna deze maand is Luna Couch, waarmee spelers samen met anderen kunnen genieten van games via lokale coöperatieve gameplay, evenals multiplayer-games. Gebruikers die zich bij je voegen op Luna Couch hoeven geen actief Luna-account te hebben, en je hoeft ook niet fysiek bij elkaar te zijn, aldus Amazon. Dus in theorie kun je via Amazon Luna met een buddy in het hele land spelen, zelfs als ze geen account hebben.

Het klinkt alsof Amazon van plan is om vandaag het nieuwe Family-kanaal en de bankmodus te lanceren, hoewel het op verschillende tijdstippen beschikbaar kan zijn, afhankelijk van je tijdzone. Amazon biedt ook een gratis speelperiode voor Amazon Prime-leden op het vasteland van de VS die begint op 9 september en eindigt op 15 september. Prime-leden kunnen vier gratis games spelen op Luna, zoals Resident Evil 7, Metro Exodus en twee andere.

Aanbevolen: