WhatsApp werkt aan privacyaanpassingen

WhatsApp werkt aan privacyaanpassingen
WhatsApp werkt aan privacyaanpassingen
Anonim

WhatsApp werkt aan het ontwikkelen van een manier om je actieve status te verbergen voor specifieke contacten.

Aanvankelijk opgemerkt door WABetaInfo, werkt de app aan privacytools die je meer controle geven over wie je status kan zien. Met de nieuwe aanpasbare functie zou je 'Iedereen', 'Niemand', 'Mijn contacten' en nu 'Mijn contacten behalve' kunnen kiezen voor je laatst gezien.

Image
Image

De optie om te kiezen wie welke aspecten van je WhatsApp-profiel kan zien, gaat verder dan de functie 'Laatst gezien' en omvat je profielfoto en je Info, die zaken als je biografie bevatten.

Android Police merkt op dat het uitschakelen van de Last Seen-functie voor specifieke mensen of groepen nog steeds betekent dat je ook hun Last Seen-informatie niet kunt zien.

Dit is de nieuwste update waarvan is gemeld dat deze naar de populaire berichten-app komt. Meest recentelijk heeft WhatsApp aangekondigd dat gebruikers foto's en video's van betere kwaliteit kunnen delen in een toekomstige app-update.

In de update kunnen gebruikers de videokwaliteit kiezen van de media die ze uploaden. Je kunt kiezen uit drie opties: "Auto (wat wordt aanbevolen), " "Beste kwaliteit" en "Gegevensbesparing" bij het uploaden van een video of een foto.

Image
Image

De app heeft ook een update gekregen waarmee Android Auto-ondersteuning in de app mogelijk is, zodat je veilig in de auto kunt chatten.

Bovendien zou WhatsApp in mei met een enorme update van het privacybeleid komen, waardoor gebruikers de nieuwe algemene voorwaarden zouden accepteren of de toegang tot hun accounts en functies zouden verliezen. De app versoepelde echter de harde deadline van 15 mei om de voorwaarden te accepteren en geeft gebruikers veel meer tijd.

Aanbevolen: